![]() |
Ma za ruske bogataše nađe se i 25 karatno. :D
|
Danas stigao update za kameru i htc sense za HOX. Ne piše kakve su promjene.
|
Citiraj:
Kak ne pise? Sense-rijeseno nestajanje shorcuta sa homepagea Camera-rijesen problem kod pokretanja kamere |
Eto, onda piše ali ih ja nisam vidio. :-)
|
Evo ga.. Konačno nam je faux podario color/gama kontrolu na htc one.. Genijalno, ajme kakve boje na ekranu. Brutalno!!
|
Citiraj:
|
Official Xda.. :) Faux kernel i kernel control app koji ima podršku za editiranje boje i gamme.. U mom slučaju Fauxclock.
Testirao sam betu 3dana i sinoć dobijem black screen na finalnoj verziji appa. Nisam uspio mob ugasit dobrih 6-7 sati. (ah ta fiksna baterija). Ali uspio sam riješiti sve i sve radi! Amoled boje na lcdu.. Haahahaha Uspio sam dići gammu sa 1.4 na 2.3. Samo da mi značajnije ne digne potrošnju baterije. 2.2 što je idealno nemogu pogodit nikako. I namjestio sam da mi screen bude lagano plav. Odlično!! |
Za ubuduće, samo spojiš mob sa kompom i adb reboot, odnosno adb reboot recovery :) Mnogima je pomoglo kad bi flešnuli nekaj kaj nisu trebali :)
|
Neće. Nije htio. (Wait for device)
Smrznuo se totalno! Pravo mučenje.. Jedino riješenje je čekati da se baterija isprazni. |
Pa imas prisilni reset. Drzis power tipku kakvih deset sekundi i resetira se mob.
|
|
|
Najbolji mobitel koji sam imao, Čudesno kaj sve vrti.
|
Pitanje za sve koji su radili zamjenu baterija. Da li jamstvo pokriva zamjenu baterije u jamstvenom roku. Imam HTC sensation kojem je baterija otisla a jos imam 2mj jamstva....
|
Na One Xu promijenili sami bili kuciste, ekran i bateriju.
Samo baterija je bila dobra, navedeno da traje slabije i zamijenili je. Sad kad je skroz otisla ne bi znao jel mijenjaju. Odnesi i vidi. Ili se napravis mutav pa da ne znas kaj je mobu odjednom |
hehe ok :) moram u vip nosit drzte fige :)
|
Ti ne znaš u čemu je problem. Mobitel NE radi kako treba. Imaš razlog za reklamaciju. Točka.
|
Jel se može spojit mob na komp i da se koristi njegova kamera?
|
|
Baterija nikad napunjena
Daklem, u pitanju je HTC Evo3d, original baterija oslabila i napuhala se. Kupljena zamjenska. Sve super, mob se manje grije i poprilicno duze radi. Sve radilo super par dana.
Sad kad ga spojim na punjac, kad se napuni, ledica stalno gori crveno, prije bi se kad je mob pun upalila u zeleno. Koji mu je vrag? Ideje? |
Citiraj:
A moguće da je i mobitel poblesavio... |
Ili je baterija kineska jeftinjava koja ne radi kako treba već nakon par punjenja.
|
Citiraj:
Glede brisanja batt statsa, zato to nije samo hoax, onaj file su samo statsi, ne i nesto vise od toga koliko XDA ekipa i neki inzinjeri govore. Probam uvalit staru bateriju da vidim hoce ona ikad pozelenit. |
Citiraj:
|
Hmm, a nije da nesto kosta. Znaci neki app ili power+vol i otamo ubit batt stats...
Trenutacno se stara puni, al sporo do zalosti :) @coconut A zar nisu sve kineske, ovo kupio u AloAloa, nije da ima covjek izbora. Neka ONYX baterija. Update: Stara napuhana krmaca dosla do 85% i pozelenila LEDica. Ok, znaci nije do moba. Probbly baterija, sad neznam jer mob radi rekalibraciju po novoj bateriji il po internim podacima. Doduse, kako on zna jel nova baterija... |
Hebote, jesu ovi u HTCu nesposobni ili im nije u interesu da firma posluje kako treba?
http://www.reuters.com/article/2013/...technologyNews |
Izgleda i jedno i drugo
|
HTC announces Android 4.3 for One coming this week, njima, nama uskoro također...valjda.
|
Doći će nam sigurno kroz 15dana..
|
Koliko uspjevate dobit screen on time na HTC One, ja nikako preko 2h 20min, wi fi, autobright. 3g pol dana upaljen, intenzivnije koristenje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:12. |