![]() |
Citiraj:
|
|
Meni je Bergkamp najdraži igrač iz Premiershipa. Bez obzira na bolju statistiku,
Fernanda a i ostala ekipa može mu otić po kopačke. Takav talent i savršen first touch rijetko se viđa. Iako je bio napadač uknjižio je i 116 asistencija za Arsenal. Pure genius. :D http://www.youtube.com/watch?v=drScL8q956o |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Meni jedan isto od najdražih igrača. Stvarno je imao tehniku debelo ispred svog vremena. U doba kada su svi igrali i sa loptom trčali kao da su u 50-im godinama prošloga stolječa on je sa loptom izgledao kao Messi. Strašan talent. |
Joj kad danas Cardiff "nategne" Livči! Joj al će se opet plakat pred "crvenim zlom" - supersportom:D A joj! Sve me boli kad će sutra bit smrknutih faca , jer je Livči igrao X ili ga je Cardiff nabio negdje od 70-90 min. A danas gledam po placu , ljudi stavljaju penzije/plaće na Livčija.
|
Citiraj:
Je, a ja sam šlank i nosim strukirane košulje. :D Lyon - PSG http://www.dailymotion.com/video/xp2...om=embediframe O DA. :) |
Citiraj:
A kako je ovo gore od Henryeve ruke? A šta je s Matrijevim poništenim golom iz 2. poluvremena? |
Tottenham vodi. :) OH YEA! :)
Vodi i m.united. :p Scholes dao gol. :) To je igrač i pol. ;) 0:2 za tottenham. :p |
0:2
Brzo su se vratili na 2:2. |
Atalanta povela protiv Rome...
|
1:2 :) Dobre tekma. :p
Opala 2:2 :) Fini gol! :) |
Citiraj:
2:2 :p |
2-0 za Atalantu
WTF? |
koji bullshit jedanaesterac
arsenalova obrana je katastrofa btw (nije ni tottenhamova nesto bolja s obzirom na mali nogomet u njihovom sesnaestercu..) |
hebeni Tottenham :(
edit pa hebemu! 4:2 :( |
Ode tottenham. :(
|
5:2 :D
|
koje trube....koji likovi...koje pranje...ispuštanje vodstva..katastrofa..
lupim i sebe u glavu ...bolje da sam odigrao loto , ovako mi Modrić i društvo uzme 10kn..hebeni englezi..uvijek neki cirkus..United rutinski.. edit: aaarghh i Norwich!! |
Citiraj:
Rutinski će biti ako bude 8 minuta nadoknade i penal za junajted. :D Ili da ga Rafael utera guzicom/leđima u gol kao Wes Brown i O'Shea u najboljim danima :hitthewal: LOL @ Loserham :D 5 komada popit od ovakog Arsenala :D EDIT: Evo ga... junajted :rolleyes: :suicide: |
Tottenham ko Tottenham...mene ne čudi baš ni malo:)
|
Giggs za 1:2...900 nastup i odlucujuca gajba :)
hammer-za dupe se ugrizi od zavisti ;) Luka,u UTD na ljeto...popusit 5 komada nakon 0:2...ne kuzim |
Ustanite dragi gledatelji i zaplješćite....( komentator na Sportklubu)
Giggsy za 2-1 :care: United opet pobjeđuje! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pozdravi sa Wembley-a :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma da imam love , tj. da nisam na burzi , stavio bih danas na Cardiff -Liverpool 1X , opak value!
|
Lol liverpool gubi. :D Ah treba i to znati. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto kao što i Tottenhamovi, Arsenalovi, Chelseaovi i ostali navijači viču :no2drug: Citiraj:
:) Zanimljiva utakmica na Wembleyu. Cardiff dao gol iz fine i jedine akcije. Nažalost igraju sa parkiranim autobusom pred golom i jedva dolaze do lopte. Još čisti penal nije dosuđen Liverpoolu no OK, uopće ne sumnjam u pobjedu. Nažalost radim večeras pa neću vidjeti večinu drugog poluvremena. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:23. |