![]()  | 

Citiraj: 

nitko nista?..vidim da ide iz praga dostava i da imaju dobre cijene ali sve mi to smrdi na neku prevaru  | 

Pola toga nema kao i svugdje u eu i kod nas. 
	Moni je do sada bio prihvatljiv bluegym iz rijeke  | 

Imate www.strengthshop.de/ i britansku verziju istog. Ja sam kod njih kupio kavez, klupicu i jos neke sitnice. Ok stvari po dobrim cjenama. 
	Sent from my RMX2001 using Tapatalk  | 

Jel jos tko vec lud sto su gymovi zatvoreni? 
	 | 

Naravno. Ne gym al trening dvorana, al na isto ti dode, fiks. Bitno da se moze u crkvu od 200 kvadrata a u dvorane od 1000 ne moze. 
	Sent from my iPhone using Tapatalk  | 

Da lud... Kupujem opremu iz decathlona ko mahnit. Tko zna dokad ce ovo 
	 | 

i ja razmišljam kupit jer ovo nije normalno 
	ali ne dechatlon - organski ne podnosim tu trgovinu - za sada nisam ništa kupio tamo  | 

Ja se varakam ovim gumama za razvlacenje, a guzice bih dao za 2 sata u teretani.  
	Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk  | 

Inače ne idem u teretanu, samo zgibovi i dipsevi na lokalnom igralištu, ali primijetio sam sve više đim-baja otkako nema teretana. 
	 | 

Citiraj: 

dve girje 24kg svaka od paleta napravio bench klupu, u lidlu kupio tzv jarce za skele, podesive visine, ne znam kak vi to zovete, za 250kn, pa ću to koristiti za čučanj i bench. čisto da preživim ovaj period. već brojim 4tjedna da nisam imao pravi trening. atrofija je strašna, osjećam se ko tijesto.  | 

Ma ok je za sada. 
	Jedina prava stvar sto se tice karantene sto sam si kupio teretanu. Za sada 140kg utega. U planu je jos jedno 60kg utega da ne premjestam non stop. Gdje ima utega fi28?  | 

Ovamo su cijene utega podivljale. Po oglasima traze po 100€ za 2x20kg bucice. 
	 | 

Citiraj: 

| 

Kupi karike i možeš radit najneutralnije zgibove + dipove ili muscleupove ako si napredan. Za cucnjeve ima dosta varijacija, probaj varijacije na jednoj nozi 
	 | 

Citiraj: 

| 

Ako kome treba imam viska utega i šipki za prodat. 
	2x20kg 2x25kg Ez šipka 10kg Ravna šipka i jedna mala šipka za bučicu!  | 

Koi promjer utega?3 cm? 
	 | 

Da,30mm 
	 | 

Planiram si uzeti 4m2 gume za pod (za staviti na parket), šipku za utege fi 28, nešto utega i nešto kao medium rack. 
	Gdje bi mi preporučili best buy za uzeti sve? Koliko vidim šipka od 2,2m i 10kg u decathlonu nije dostupna.  | 

Šipku jos mozda negdje i nades ako imas srece ali utege tesko! 
	Sve rasprodano! Pitao kada ce doc, kazu tesko do 4-5 mjeseca. Cijela EU u lockdownu i svi pokupovali utege za doma. Eto ja ti prodajem svoje a moze i kakva grafa u zamjenu.moze i nesto jaca pa dam svoju asus strx 970 gaming  | 

Citiraj: 

| 

Daa..katastrofa 
	 | 

Imam ti ja Vega 56 red devil... 
	 | 

Citiraj: 

Pola tih bodyweight stvari mi nanose više bola zglobovima nego mišićima. Srećom, frend je nekidan opremio mini gym u garaži, odradili smo 3 treninga u zadnja 4 dana. Prekrasno. 10x10 cucanj, 5x10 kosi bendŽ, military i slične barbell stvari. Prekrasno je, jedva čekam da otvore jimmye :goood:  | 

Sreća da sam u ovo vrijeme na brodu 😁https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...65e624f8e7.jpg 
	Sent from my VOG-L29 using Tapatalk  | 

Citiraj: 

| 

Samo da napisem, moji utezi rijeseni. 
	Hvala na upitima  | 

Citiraj: 

| 

Frend je još nekad prije pribavio stalke, malu šipku, 2 bučice podesive i 130kg utega, poslužilo je na kratko za prvog lockdowna, pa ih je posudio nekome. Vratio ih je nazad doma prije 15ak dana. Kakvo spasenje! U zadnjih 15ak dana smo napravili 10 treninga, napokon se osjećam kao čovjek :) 
	 | 

Navodno za par dana se otvaraju gymovi. 
	Ne znam pod kojim uvjetima.  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:10. |