![]() |
|
1 privitaka
|
Mislim da to i je najjeftinija verzija radija koja je dolazila u renolima tih godista
|
cudo kako vuce poslije 300kmh
|
Tak moj ne vuce do 100 kad ga stisnem :D
|
Citiraj:
|
Evo i zašto. :D
Power output – gasoline – 865 kW (1160Hp) at 7800 rpm – redline at 8250 rpm Torque: 1000 Nm from 2700 to 6170 rpm Max torque – 1280 Nm at 4100 rpm |
Prodajem felge 18 i gume 225 40 18 za bagatelnu cijenu. link
|
Frende nisu protuprovalni šarafi nego šarafi protiv krađe 😂😂💪💪
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ma kakvi god:D
|
Kaksen sofer
https://youtu.be/Um-a648V_JA |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nasviranih 700ks sa turbakom, sve ogoljeno osim rollbara. 6-pot klješta, slotani diskovi 380x32mm sa tanjurima i naravno preusmjerivaći zraka da bi hladili. |
Citiraj:
Regera je u skroz drugom svemiru. :D Tim više što je prvi stvarno lijep Egg. 3.2sec 150-250km/h ne mogu ni zamislit. |
Uzeo bih conti t860 zimske gume i 4 nove felge.
185/65/15 mi trebaju. Koje felge uzet alu ili celik? Ici u Vulkal ili negdje drugdje? |
Svi kažu da se za zimu stavljaju čelične zbog soli ali ja već 10 godina vozim na aluminijskim i ništa im nije...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mogu samo reći da su gume fantastične (i ok je cijena, 540kn 195/55/15) i slobodno ih mogu usporediti s GY UG9 koje sam imao, doslovce identične performanse. Sad ćemo pričekati snijeg slijedeći tjedan pa da vidimo i to. |
ja sam se ito dosta lomio i na kraju je odluka pala na istu gumu ali u 205 55 16 dimenzijama.
cijena vise nego dobra 479 kuna |
Krive dimenzije guma sam napisao.Uglavnom uzeo sam 4 conti ts860 175/65/R14 i celicne felge 14" na ekupi
guma je 430 a felga 330 kn |
SCross je brutalan po ovoj kisurini na HP2, vjerojatno bi bio na svemu dok je sa UG8, 4ta sezona, zanimljivo na Meganu. Ko nezna, skupo bi platio stiskanje gasa u zavoju pogotovo je Megi ima lag pa odjednom izvrti gume ko divlji na svakom jacem stiskanju gasa..
|
I meni sa TS860 se svi sklanjaju, uopće ne osjetim lokve ispod kotača. Prije ovih sam imao ljetne Vredestein stare 4 godine i ESP mi se pali kad sa 100-110 km/h uletim u lokvu. :D
|
Ts860 zakon guma. Nemam pojma kakva bi trebala bit neka da bude bolja. Al kad dođem u kauflanda ili špara, savine gume kure za poludit.
|
kad u svi shopping centrima jedino savu i imas... koji put se pojavi kumho ili hankook i to je to... u metroa je znalo bit michelinki, ali ostali su nula bodova kad su u pitanju kvalitetne gume.
|
Stavio i ja zimske na scross-a, dobio sa njime Pirelli winter sottozero 3 u 215/60/16 i moram priznat da su mi udobnije od ljetnih continental contiecocontact 5 u 215/55/17.
Na 17cama mi je auto neudoban i terse dosta preko horizontalnih rupa. Na rotoru kod HG spota tam kod plodina ima par horizontalnih rupa (iza i ispred corse) za redom gdje sam osjecao kak mi zadnji kraj poskakuje. Sada na zimskim mi se to ne desava. I jedne i druge su mi po kisi odlicne. Kaj se tice potrosnje 7500km u 6mj, avg 7L. |
Koje modele s-crossa imate i pricamo li o suzukiju sx4 ili sam omasio fudbal? Gledam polovnjake, pa mi je taj sx4 izmedju ostalih u izboru
|
Sottozero 3 su odlične zimske, preko Mrkoplja do Matić poljane (i još malo dalje u šumu)sam zimi (početak godine) prošao bez lanaca i ikakvih pomagala :D
|
Je, Suzuki SX4 scross 1.0 GL+ oprema.
Ziher su bolje jer su zimske :) Jer sam prosle 2 zime vozio aute sa ljetnima :D |
Zh Auto Show
Bio na auto show malo pogledati sto se nudi. Nije mi se bas previse slikalo, svake godine je slicno. Vise isprobavao ono sto mi se svida. |
U dilemi sam sad...
Prošle godine sam iza stavio dvije nove Dunlopice Wintersport 5. Sudar sam imao u prvom mjesecu, odvezao sam sezonu na tim gumama, nekih 9,500km. Onda su mi na proljeće kad sam popravljao uzeli tu jednu stražnju desnu i dali novu gumu koja stoji u spremištu. Naprijed moram uzet dvije nove gume, a sad je pitanje... Znači imam jednu novu gumu i jednu s 9,500km. Dal da ih stavim naprijed/iza/svejedno i kupim još dvije nove gume ili da stavim tu jednu s kilometažom sa strane i kupim još tri gume? Nekako mi se ne sviđa imat jednu gumu s jednom sezonom i tri nove gume. Guma je 1200kn komad. :D |
Ja bi stavio iza ove dvije (nova i rabljena) i naprijed nove.
Nećeš ni osjetiti. Mislim, mogao bi cjepidlačiti da će ti svaki zavoj u jednu stranu biti problematičan ali nekako sam mišljenja da nisi divljak i ne bi trebao ništa osjetiti. Reko bi kolega "kupi rađe ženi sise" :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:12. |
|