![]() |
|
Citiraj:
http://dx.com/p/flood-to-throw-zoomi...nt-3-aaa-26800 Mozda na ebayu ima jeftinije. |
Evo našao, sinoć stavio neki njegov frend na dropbike...
http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=84929 |
Gledam sinoc taj oglas i razmisljam sto nevalja s tim talasom, jer ovo je kikiriki za tu vilicu. Il je 4+ godine star il treba servis
|
Ljudi jel se vozi sutra?
Prijatelj iz Splita (Kokice na forumu, vozi zeleni Santa Cruz Superlight) dolazi večeras u ZG poslovno, pa će usput ponijeti i bajk da sutra i u nedjelju malo drobimo po Sljemenu. Mi ćemo krenuti oko 8:20 sa glavnog željezničkog kolodvora, to je najranije što možemo i na tunelu smo nešto prije 9:00. Možemo i u 10:00 startati s tunela što se mene tiče, ali bolje da bude što ranije jer mu planiram i Dotku pokazati. |
ja sam planirao isto biti u 9 na tunelu. kasnije bi moglo biti vruce, a i vise mi odgovara da mi kasnije ostane vremena.
|
Citiraj:
Stara je da... |
Borko možemo onda sutra zajedno sa Save (7:50 kod sata). Prvo idemo na kolodvor skupit prijatelja i zatim pičimo na tunel.
|
Citiraj:
Nek ti destro prica o talasu on ga vozi. Alternative su ti Fox Float 36 ili Van 36, Rockshox Lyrik ili Domain, Marz 55 ili stari 66, Magura Wotan, Manitou Sherman. Al sve te vilje (osim 55ice) su dosta rijetke i znaju biti dosta skupe. |
skuplje od 3000?
Ponudit cu liku 5000kn za sve... valjda ce mu odgovarat |
Ja cu sutra na brdo oko 13h, nakon skole.
Ako se nekom neda ranije moze tada samnom gore. Nemam se u planu dugo zadrzavat, 30 min gore i hajdmo dole :D |
Čuki, koji putem si mislio dolje?
|
Nekim brzim :D
Mozemo 18-20 preko Cinovnicke pa na Hunjku, ili 52ojku. |
Prvu znam i interesira me više od ove druge, ali opet, čuo sam da vam je bilo lijepo na 52ci pa možda ni to nije loša opcija.
Ajde javim ti se još ovdje na forumu sutra kad se zbudim. Može? Može i na MP odgovor. ;) |
Javi se, budemo se vec dog.
|
|
Znaci u 9 tunel?jedino se necu dugo zadrzavat jel oko 11 bi trebo biti doma...
|
tko bude imao priliku ici u nacionalni park lovcen i skadarsko jezero ooooobavezno bike ponijet, unazad dve godine sve je fenomenalno oznaceno, od staza, vremena voznje, ma sve, sramota kolko u hr ima kapaciteta, a nis se ne koristi, crnogorci cuclaju pare na veliko, s takvim turistima, bajkovi boli glava...
![]() ![]() pozdravlja vas deda.... |
Evo doso sa sljemena...bilo je zanimljivo:)...gore po lojsteku a dolje na 57..opal sam bzw..zgulio ruku i nogu bzw tak da primam preporuke za stitnike:D..
|
Ja idem sad gore solo. Nizbrdo cu vjerojatno na 52.
|
destro i ja danas odvozili glavicu- veternicu
opet čistili stazu, sjekli drvo na kojem je destro sjedio... :D hahahhaa koji smjehovi :D sa dobra dva metra padati zajedno sa drvetom odvozili, zabavili se... sad uživancija u hladu uz pivušu i mrak ! :beer: svima |
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: kako to izgleda kad bajk 'oće da se voza :D |
Evo vratio se i ja sa Sljemena, bilo je izvrsno ako izuzmemo pederluk na mihaljevcu. Uspon super, čak i dosta brz, malo ispod sat vremena od lonjscine, ja zadovoljan.
Spust na 52ojku, koju sam napokon odvozio do kraja zahvaljujući nevjerojatnoj modulaciji savršenih shimano kočnica. Poslije piva iza tiska, savršeno. Noćni, stavi 80mm lulicu, 700+ volan, normalnu štangu i digni Sida na 120 hoda pa se vozi ko gospodin na stumpyu, ne treba ti nikakav hod pod guzicom. I skini veliku šajbu. |
Citiraj:
Što se današnje vožnje tiče bilo je super. Kolega Kokice je ugodno iznenađen sljemenskim stazama, iako je stalno prigovarao zašto nema kamenja nigdje. Na drugom grebenu je procvjetao kad je vidio 3 kamena koja vire iz zemlje. Ja sam u nedjelju Danielu rekao da je počeo dosta brže voziti nizbrdo i da je vrijeme za štitnike i bolju kacigu. Sad će ih nabaviti kad je dobio po piksi :D |
valja ranije, krenemo okolo 8,30-8,45h od tunela. lako za kišu, bit će bolji drift :D
@Mate: šta ste danas vozili da nije bilo kamenčuga? |
evo napokon da i ja mogu pisat po forumu :)
odradili 57-icu danas, dobar spust, ja sam vise pazio na tehniku nego da idem sto je moguce brze... danijel je oladio dva puta danas...stitnici bi trebali doci pod hitno... lanac i masinica me zezaju... ima netko preporuku za 10 speed lanac? Edit : sutra ujutro grma? oko 9-10? |
Citiraj:
Inace, tamo kad se dodje do one zadnje livade koja sijece stazu, moze se skrenuti na lijevo na onu manju livadu. I onda samo popreko kroz onih pol metra trave i izbije se dolje na neku drugu stazu. Doduse i to je izrovani kanal pred kraj, ali malo za promjenu. Mislim da se i izidje nesto nize na cestu tim putem ali nisam dugo vozio staru stazu pa nisam siguran. Vjerojatno se moze i odnekud vise izbiti na tu drugu stazu ali ne znam kuda. |
Citiraj:
Tjedan dana lađenja! Brijem da mi je ona stara kaciga ukleta. Svaki put kad sam nesto odvalio, imao sam nju na bulji |
Sigurno je kaciga kriva :D
Otisao napravit krug po Dotki jer za sljeme nisam spreman. U kanalima jos ima vode i na nekim dijelovima ima i granja po stazi. Maknuo bi ih da nema toliko komaraca, pa ko planora ic neka planira da nema stajanja :) |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:39. |
|