![]() |
|
Mirta je sad Destrova skola, sve vise vozi i isprobava sto joj prije nije palo na pamet - jedino sto joj trenutno fali je neka fulka, jos malo skilla i iduce godine krece drobiona ;)
Murina, valjda ti je jasno da si trebao odavno sklopiti neku fulku, a Voltage-a ostavi za divljanje po gradu. Filmek danasnje voznje se producira :fiju: |
Joj kako vam zavidim! Ja sam cijeli dan u sobi! Učim, a kroz prozor vidim ekipu u parku kako roštilja :hitthewal:
Napravio sam samo đir do Jaruna da vidim koliko raje se skupilo i stvarno je gužva nemoguća. Nadam se da se vidimo za vikend na brdu, samo da vrijeme ostane ovako dobro. |
Ekipa bilo odlicno danas :goood:
A murina jurio ko lud na mic-ovom prophetu...sad kad slozi svog bit ce jos luđi :goood: Inace rjesavam se remote lockout-a sa recona pa ako neko treba nek se javi... |
Citiraj:
|
|
Ponavljam, itko, ista, igdje sutra?
|
Jucerasnja istocna tura:
|
Zanimljivo izgleda staza..treba jednom probat:)..za vikend planiram neku voznju oko pol 9 ujutro(popodne radim) a dolje na 57 ili slicno..
|
Citiraj:
|
Dogovorimo se jos,moram sutra provjerit od kolko tocno radim i vidjet cemo kak ce biti sa kisom jel se nes spominje za vikend...
|
Koji POV-i na videu, brutalno:
http://www.pinkbike.com/news/DREAM-C...ideo-2013.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nego, bio sam i ja jucer gore, solo. Krenuo sam od doma oko pola 9, na Cinovnickoj sam bio u 10:25 i zadrzao se do nekih 14:20. Uspon je bio koma jer sam imao u torbi sigurno 10 kila tereta. Zapitao sam se koji k tolko teglim?!?! Uglavnom, imao sam motivacije za ucenje uz hrpu ljudi na livadi :) Skola u prirodi :D ![]() Dole sam isao kombinacijom, ovaj put sam snimio kako dropam svoj drop, za nevjerne Tome :D And it goes something like this :fiju: Do dole sam na jednom dijelu skoro proletio u guscu sumu, nakon onog kamenjara iza Siletove bukve. Zaustavio sam se, a volan dira mlađahna stabalca:D Previse sam se pustio u jednom trenutku i odeeeee, nemos ga vise uhvatit :roller: |
Very nice! Bacao sam se i ja tako sa scottom, manje mi je strašno od navijanja da prednji kotač zbilja prijeđe preko korijena :D
JEsi uspio što naučit? |
Jesam, buka mi uopce nije smetala, mogao sam se skoncentrirat :)
...al moram jos danas i sutra potegnut kolko mogu :/ Sad znam za ubuduce kad je lijepo vrijeme gdje cu ucit :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Idem i ja na ovu ranojutarnju! Treba na posao stić kasnije.
|
Ako je vožnja u nedelju, možda se i ja pridružim, u subotu isto idem ali mi se baš i ne da dizat tak rano.
|
Kakva svjetla imate naprijed? Za MTB za gradsku voznju mi nesto treba. Odotraga sam narucio neko sa ebaya za 10 kn i stvarno je dobro i jako svijetli, a naprijed ne znam sto da stavim
|
Jel netko raspolozen za kakvu voznju danas?
|
Trebao bih savjet za bajk.
Gledao sam ovaj ovdje http://markoprojekt.com/shop/bicikli...-xct-comp-2012 Za njega frend može dobit 30% popusta, dok me se više dojmio marin quake 7.3. Problem za quake-a je sto ga je covjek prodao u djelove, te mu je ostala rama , shock i vilica. Rama dolazi s Fox dhx 5.0, a vilica je Fox talas 36 rc2. Traži me 5600 za sve. Jel to ok cijena, ili ako nije koja je realna? Baš sam zapeo za tog 7.3 quake-a. |
ovaj jamis mi ne izgleda nešto kvalitetno, ali quake je dobar biciklo... spusti mu cijenu za 1000kn i zemi ali pitanje je stanje vilice, shocka i naravno ležajeva na rami.
|
Furao bi frenda samnom za to koji je imao quake-a prije. Stvar je što izgleda da neda ispod 5600. Ponudio sam mu 4500, pa je nekako sarkastično odbio. 5000 sam ponudio , te čekam da se javi još. U najgorem slučaju ramu i shock bi uzeo... vilicu možda od nekog drugog. Al kolko je opće realno za to?
|
Citiraj:
http://www.ebay.com/itm/1600Lm-CREE-...item417122a984 |
To je super lampa, ali za gradsku voznju mu fakat ne treba taj reflektor, mislit ce vozaci da im u susret ide vlak a ne bicikl :)
|
Citiraj:
|
Ma ja sam planirao krajem 5 mjeseca uzimat.... al ono 4500 bi mi sjelo ko buali samar...
|
Ma ne treba tako nesto jako, nesto samo da se vidi da sam u prometu :)
|
|
oce netko uzimat nesto sa superstara, da podjelimo shipping?
trebo bi samo 1 par pakni.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |
|