![]() |
Pretpostavljam da si na androidu?
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Sorry, zaboravio sam taj detalj. Na pc-u sam.
|
Ja sam imao takav ili slican problem kod quasara na androidu dok sam imao m8s. Exodus mi je radio dobro.
Nekakav memory glitch ili sto vec i nisam ga uspio rijesiti. Desavalo mi se da kodi iz nekog razloga prestane puniti memoriju iz quasar buffer i kad bi se prvi puta predmemorija ispraznila nikad se vise ne bi stigla napuniti osim ako ne stisnem pauzu i ne pricekam malo. Recimo film je na 70% dl-a, a ja ga startam. Razvidno je da ga ima dovoljno u quasar bufferu, ali nakon 10ak minuta memorija odjednom pocne stucati i vise se ne moze napuniti. Znao sam staviti i po pola gige, ali đaba. Kad bi film dosegao 100% sve bi radilo ko podmazano. Mozda quasar previse opterecuje sustav. Ko ce ga znati. Pregrijanost nisam primjetio. Opet da je tako nebi ti na winsima imao isti problem. Hvala Bogu libreelec nema tih problema :) Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Konacno imam potpuno funkcionalne online baze povezane sa trakt.tv.
Sad ne znam da li je do zadnjih addon update-a ili do zadnjeg libreeleca, ("k" verzija) ali prije mi to nije sljakalo najbolje. Na exodusu jos nekako, ali na quasaru bas nikako. Sa zadnjim pokusajem preslagivanja exodus, quasar i trakt.tv skripta, tj addon 100% radi i synca sve trenutno. Sada cak trakt.tv skripta pokvacka i seriju i sezonu, a ako je sve odgledano trakt.tv nabaci kvacicu i na seriju kod popisa svih serija.... sto recimo meni nikada nije radilo. Ovo mi je zgodno kod serija u toku. Jer ako nema kvacice znam da je dosla nova serija... ne moras stalno gledati kalendar ili ulaziti unutar popisa da vidis da li ima sta novoga. Ono sto se pogleda na exodusu automatski synca unutar quasara... I obratno. Odradio sam nanovo autorizacije oba addona na trakt.tv, a na quasaru treba omoguciti i "scrobble" unutar postavki i valaaaa.... sve radi ko podmazano. Libreelec i addoni, sve je up to date. Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Je li ovaj 8.0.1l najnoviji Libreelec: https://forum.libreelec.tv/forum-38.html ?
|
Za a95x je ovaj:
http://forum.libreelec.tv/showthread.php?tid=2156 Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Aha, ja sam si puknuo onaj stari 7nešto sa onog starog linka što si stavio, ali radi odlično pa neću ništa zasad dirat :D
Edit: pokušavam stavit na još jedan A95x 1GB/8GB i izbacuje mi ovo: https://i.gyazo.com/9bed9c93683f7546...291fa8dc25.png Znači po onoj tvojoj uputi sam stavio na SD kartici preko onog SD Creatora Libreelec i po onoj tvojoj uputi isključio kabel, stisnu reset i uključio i izbaci mi ovo gore. Provjerio sam u androidu u file manageru i čita karticu, što bi mogao biti problem? |
Nešto mi Exodus u zadnje vrijeme na Jarvisu baš ne nalazi full hd filmove. Jel na Kryptonu radi bolje?
|
Citiraj:
Znas li mozda jos koji nacin za instalaciju Libreeleca, na 1/8 boxu mi samo ucita recovery bez da ucita Libreelec sa kartice? |
Imam Mygica 1800e android box i htio bih staviti Libreelec , da malo vidim kako to funkcionira ... probao sam instalaciju sa SD kartice al mi nešto baš i ne ide ...pretpostavljam da sam koristio krivi file ,inače android box je S805 koliko sam vidio u njegovim svojstvima ... ako je netko to napravio s ovim boxom bio bih zahvalan za malo pomoći oko svega toga ... Tnx unaprijed
|
Citiraj:
Za prvi pokušaj uvijek nađe samo SD. Probao sam 5 puta Clear Providers i Cache ali ne pomaže. Inače,hackeri su pronašli način da "hakiraju titlove" :roller: https://www.bleepingcomputer.com/new...-over-your-pc/ pa je več jučer zakrpano to u Krypton 17.2 https://kodi.tv/article/kodi-v172-mi...curity-release EDIT: Prijašnje verzije neče patchirati "Any previous Kodi version will not get any security patch" |
Izašao je Kodi 17.3 https://kodi.tv/article/kodi-v173-mi...curity-release
Fixes done in this release: Fixed missing binary add-ons on release time Fixed crash on older distros like Ubuntu 14.04 with GCC 4.8 compiler |
večeras bi naručio a95x b7n 2/16, pa sam samo htio vidjeti sa vama, kako ste zadovoljni daljinskim ili ovom malom tipkovnicom?
Ili da naručim bez, pa posebno naručim nešto treće po vašoj preporuci, jer ovo mi je prvi box pa nisam baš najbolji u ovom. |
Preporuka za mele f10 delux.
U kombinaciji sa nexbox a95x i radi savrseno. Imas 2x ir learning, smart power, rf, air mouse i tipkovnicu. Bolje od toga mislim da neces naci. !Postoji i jeftinija genericka varijanta pod nazivom mx3. Ima ir koji upatujes preko kodova (ako se dobro sjecam), rf, air mouse i tipkovnicu. Ir mu je poprilicno slab. Kauc mi je na 3,5m od tv-a i morao sam se dizati da prebacim, a air mouse dosta neprecizan i nekako lelujav. Ostalo (rf i tipkovnica) je ok. Uglavnom, ako tih 10$ razlike u cijeni ne igra ulogu, svakako mele f10 delux Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
tnx, pogledam, predpostavio sam da ova što dođe uz njega nije nešto, da mora biti bolja alternativa, pa ću zasebno naručiti tipkovnicu i miš, ili 2u1
|
Taj originalni daljinac od a95x uopce nije los. Cak mogu reci da je jedan od boljih.
Plave tipke su za tv i imaju learning. Jedino sto nemas tipkovnicu, ali daljinac ko daljinac je sasvim ok Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Ziiky znaš li u čemu bi mogao bi problem da ne prolazi instalacija Libreeleca. Pratio sam tvoj tutorial za drugi player (onaj moj normalno radi) koji je 1gb/8gb, isto sve sam napravio, isti fajl skinuo i preko sd kreatora sredio microsd karticu. Isto iskopčao kabel, i stisnuo reset i samo mi ulazi u recovery kao da uopce nije sd unutra.
Testirao opet postupak sa svojim 2gb/16gb i normalo boota Libreelec. |
jel probao netko novi LibreELEC 8.0 build sa Kodi 17.3 Final gore??
Sent from my LEX720 using Tapatalk |
Ja ga imam gore
i jel radi okey?
daj mi reci ima li razlike ako se stavi LibreElec na USB ili na SD karticu? Sent from my LEX720 using Tapatalk |
Jos ga dotjeruju. Dosta je tu novoga. Slika je zeru tamnija. Sve u svemu radi ok. Ako koristis CEC u postavkama treba podesiti opcije
Libreelec via sdCard Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk |
Vip TV za van
Postoji li addon za "Vip tv za van" kao što imamo za MaxTV to go?
|
Meni je na Tronsmartu Vega S89-H počeo Kodi sve više rikavat, isto kao i popcorn time. Doslovno se ne može više ni jedan film pogledat, uvijek zatrzava, slika se raspada i slično. Probam jučer instalirati SPMC, vidim ima neka nova verzija, i mogu reći da radi brže i bolje nego što je original Kodi ikad radio na boxu tako da ima svaku preporuku od mene :)
Nisam se još igrao s LibreELECom doduše, moram iskopat neku malu microsd karticu pa probam i to. |
Kad sam stavljao Libreelec preko USB sticka na A95X preko SD creatora sam "sredio" USB za bootanje Libreeleca. Sad mi taj USB koji inače ima 16GB ima samo 500MB memorije. Kako ga vratit na staro, probao sam formatirat?
|
Citiraj:
Sent from my Mi Max using Tapatalk |
Citiraj:
Tnx uspio s tim tool-om :) |
Kaj se to desava, neko globalno sranje po kodiju? Hrpa addonova ne radi, natka vise nema na fusionu, exodus, salts nedostupni, phoenix ugasen, itd.
https://www.google.hr/amp/koditips.c...one242415/amp/ |
pocele su tuzbe i ekipa se povlaci.. previse se razvikao Kodi i eto sranja..
Sent from my LEX720 using Tapatalk |
Zasad navodno jos uvijek radi specto. Ako i njega ne ugase u medjuvremenu.
|
Meni exodus radi na spmc.
|
baš san juče tražija zamjenu...ovo radi ok čini se (genesis reborn);
http://jesusboxrepo.xyz/repo/repository.jesusboxtv.zip |
to je i ok, treba piratliju iskorijenit i slozit tak da se mogu online streaming servisi koristit kak spada i bok
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Prvi ja bi dao i više mjesečno, da mogu gledati šta želim, u kvaliteti koju želim, i sa titlovima na svemu šta želim.
Kada Netflix dogura do te razine neću se puno misliti. |
Ma dobro, stvari se i kreću tim putem, malo po malo.
Jasno da bi razumno plaćena usluga bila najbolja stvar, ali to ne spada u ovaj topic. Zato smanji malo gas, vorda 22, nisi u pravu. |
je, u pravu si. zaboravim na titlove :)
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:18. |