![]() |
Meni nisu bile neke probao 2...
|
hmm .. kad smo vec kod igrica ... kaj je s onom nekakvom star trek igorm kaj bi trebala biti ko WOW ....
|
Ja probo jednu i nije loša (elite force 2)
|
ona kao WOW je mislim Bridge Comander i zakon je Elite force je isto odlicna,,,, ma ono gotovo da nema ST igre koja je losa :)
|
Citiraj:
a da .. igral sam : Star trek Armada I , II Star trek away team Star trek hiden evil star trek elite force + exp star trek elite force 2 star trek bridge commander star trek dominion wars star trek new worlds .. hmmm .. bile su josh 2 mi se cini ili 3 .. ali se fakat nemrem zmisliti kak se zoveju ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
... uglavnom ... dobra igrica .. nije bash neke .. ali opet .. ak volish star trek onda volish sve star trek igrice .. barem je tak kod mene :) |
Citiraj:
BTW ovo zgleda cist dobro |
Citiraj:
|
Ma najbolja je Birth of the Federation. Jos sam igrao:
25 th Anniversary, Judgment Rites, Next generation, Starfleet Academy, Armada 1 & 2,Bridge Commander, Avay team, Elite force, Star Trek Pinball (!!!). Ostale je teško naći. Ako tko iz Zagreba ima neke koje nisu navedena, molim da se javi na PM. Za kraj jedan vic koji je plod mog uvrnutog uma (ako je netko to već izvalio priznajem mu autorska prava): Kako se zovu dva borga?! TUBORG!!! :D |
Bridge Commander je gotovo jedina ST igra koju sam igrao (probao sam i Armadu 2) i mogu reći samo jedno: Fascinating!
|
Nove epizode
|
Šta je sa star trekom. Nisam baš u toku, ali jebi ga. pa nije valjda da se neće više prikazivat. Oće li doć koja serija u zamjenu
|
hmmmm ..... mozda da RTL pocne pikazivati .. jer ak bu HRT kaj prikazival to bu pak islo gore dolje ljevo desno i nebus mogel nic pohvatati
|
Citiraj:
ljudi..moj savjet: GLEDAJTE STARGATE. to je najbolji sci-fi ikad napravljen. :beer: |
de nepricaj gluposti to je isto smece kao i Earth 2 i BSG nema nista do ST-a
|
STARGATE movie je jako dobar film seriju nisam imao prilike pogledati ali svi kazu da je jako dobra.... mozda bi neka od tri TV kuce bare žm to mogla staviti na TV
|
Citiraj:
majstore, i ja sam OGROMAN st fan. pregledo sam sve serije, al me Stargate vise impresionirao. E sad...nastavit cemo diskusiju AKO si ti pogledo svih 8 sezona i ovih prvih 10 epki 9. sezone. u protivnom mi se ne javljaj. |
nisam neki fan, ali gledo sam malo Stargate seriju, i mogu reči da mi se film više svidio. :beer:
|
Par dana već gledam dvije sezone Stargate Atlantisa.......nije loše.
|
pa na kojem programu vi to gledate.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a opet...mozda sad posto vise neam ST-a otkupe i stargate. |
Pa jel ima na kabelskoj. Di ima nabavit DivXe. Jel neko za "trade"
|
Citiraj:
|
stargate se vrti na Kanalu A (nisam siguran), Sloveniji 1 ili 2 te na TPS-ovima (Cinestar,Cineculte...)
takodjer i na RTL-u 2. |
stargate na divx-u !! Molim PM od onoga tko to ima :)
|
Citiraj:
Ako je onda je dobar film |
Fim mi je bil zakooooon, serija ok do 6 sezone a od nje BOOOOOOOMBA...
Nova Atlantis je zakon, dobra protivnička rasa, bolji efekti dobre intergalaktičke borbe... Šteta tek su snimili 2 sezone... Ali 3 dolazi na proljeće:beer: :beer: |
brrrrrrrrrrrrrrrr... damn :fuming: :fuming: :fuming: :fuming:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:18. |