![]() |
Citiraj:
onda si jos uzmes ista oruzja i iste kamuflaze. onda odes na neki nas javni server, i kad ekipa gleda kill cam briju da citas... onda slijedi smijeh ! :banana: :beer: |
@Željac
na kojoj rezi pokreces cod, i koliko fpsa ti daje konfa? |
Zašto ja imam ovako nizak FPS,kad ne gledam u dvije teksture 70-90 otprilike,pizda mu materina imao sam bolji FPS sa starom 8800GT.Naravno sve isključeno osim sjena,detalji normal,sve ovo što ste pisali unešeno u konzolu.Očekivao sam makar nekih 10-15% bolji rezultat nego s njom,a na njoj nije nikad palo ispod 100 na istim postavkama osim u dimu.
WTF,jel sam ja nešto zaboravio uključit u driverima pa radi samo jedna jezgra ili je nešto drugo posrijedi :stoopid: |
sta si mjenjao,sta si radio,koji komp,koja reza,koji driveri,kakav cfg,reinstal igre itd itd
kristalna kugla ftw |
WTF,pa gdje mi je potpis?
Sad sam ga uređivao,ček da vidim. EDIT:a tu je.Zašto ga nema ne postovima prijašnjim? Citiraj:
Jel treba još šta? |
probaj sa defaultnim cfgom pa vidi kolko fps.
isto tako vista je moguc problem,probaj sa xp-ima moguce da su driveri nesto fucked up takoder. |
Trebam nekog COD4 zombio ljubca, koji ima rank 55+ da svoj MPDATA iz igre, uploada na RS. Nedam mi se nabijat rank (jer ne igram po cijele dane) a htio bi malo veći, jer mi je sadašnji 54! ;)
|
Bar taj jedan nije teško nabit...
|
Citiraj:
|
LoL?
Nema veći od 55? |
Citiraj:
ostalo je sve na automatic, anisotropic iskljuceno. samo multi igram i u najvecoj guzvi i makljazi nema trzanja... jednom sam imao brojac fps-a i vrtilo se oko 30, ali to je bilo sa starijim driverima itd. sad ga nisam imao upaljenog ! :beer: |
Uključi glow i depth of field, nebi ti trebalo smnajiti FPS a imat češ puno ljepšu sliku
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=6e_oNqS1g30 BTW i ja bi rank 250 :D |
Citiraj:
:beer: sad sam gledao i fps-e i ne ide ispod 30 sa onim gore postavkama + glow i depth ! |
Citiraj:
stoga budite oprezni |
^^
ma taj markill uvek nekaj zmišlja :D kaj se tiče glowa i depth of fielda s glowom mi je mutavo igrat, depth of field sam uključio i stvarno ne vidim razlike u fpsu |
Citiraj:
|
Koliko po vama vrijedi jedan originalan CD-key za Call of Duty 4?
I da li bi radije kupili cijeli box s kutijom ili vam je dovoljan cd-key za igranje u multiplayeru? P.S. Imam još 14 komada CoD4 na zalihama. |
Citiraj:
al eto,ko voli nek izvoli. |
Citiraj:
Ali realna cijena i je 140/150 kn, mada po meni sad, vrijedi i više, sa obzirom da je to meni daleko najbolji multiplay FPS ikada 2. Bilo bi lijepo imati i box, tek toliko "za dušu" da ga imam |
Realna cijena ti je 12€ preko Zesta. Ak imaš frenda koji ima paypal, isplati se.
|
Citiraj:
|
Jel mi moze ko pomoc?
Instalirao sam Vistu Ultimate prekjucer i instalirao sam COD4 i vidim nema mape players te tako nemogu neciji profil staviti jer mi se ne ide opet do 55 lvl-a.Reinstaliram igru i opet isto ne sprema mi mapu players,a dok sam imao XP imao sam mapu u COD4 folderu. Hvala unaprijed! |
Pa samo naljepi mapu players u cod4 folder.
|
Jesam no to nije bilo rjesnje.
Rjesio sam problem instalacijom igre na D: disk neznam kako je to pomoglo al je pomoglo :D |
Ja imam jedan "problem"
/com_maxfps je postavljen na 125, ali stoji kao ukopan na 75, bilo da pucam, trčim, gledam u pod, nebo, da sam u firefightu sa njih 5, eventualno padne na 70, al preko neide Stavim npr lock na 50 i pada na 50 i neide preko... Reza 1280, AA 2x Jel zna netko sta bi moglo ovo uzrokovati? EDIT: Skužio sam, Sync Every Frame je bio uključen :D |
Gasi taj AA..
|
Jesam, woooo-hooooo, koji boost :D
Sad je konstantno 125 :D Eh da, čitao sam da je 125 kao najbolji FPS za COD4 engine i da tako igra najbolje ide, ni više ni manje... Hmm, sad neznam, dali da stavim lock na 250 pa nek fps ide preko 125 koliko mu volja, ili ostaviti na 125 :/ |
Citiraj:
Sve pogaseno na 1024 rez haha koji sam ja freak:lol2: |
250 svakako,ali moras imat beton,tj i dok pucas mora biti 250.
isto sa 125. ako varira nije dobro,jer se mjenja sweetspot ovisno o situaciji. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:14. |