![]() |
@ syss
Jebem ti sreću :D :D :D |
i ja kažem :D
|
A jesi me nasmijao sada! svaka ti čast!
|
@syss
Ovo si vrhunski opisao, umro od smijeha :D Sibni koju sliku da vidimo u kakvom je to stanju sada? |
budem danas okinuo koju da vidite masterpis :D
edit: možda mi netko može pojasniti zašto se taj događaj uopće dogodio, ja fakat nemrem to razumijeti te dešifrirati. |
Na kojoj bazi si kupio sprej?, sibni sliku da vidim tu kristalizaciju...
EDIT: procitaj kaj pise na njemu, a ne cijena 22kn :D :D |
buš sve vidio na slici, sprej je na bazi 22kn.
:D :D :D |
Evo, konačno se sjetio napravit si utičnicu na stolu za lemilicu i držać za istu. Još samo da nađem neki drek u koji ću spužvicu staviti iako ju doduše volim imati pokraj stvari koje delam. :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...35289221_o.jpg Odgađao sam ovo sranje godinama jerbo mi zadnji put kad sam neš bušio po doma puklu svrdlo i prošlo kroz prst :D |
|
A Isusa to Boga siso pa sto uradi??
|
Dabogda vam syss farbao i lakirao aute :D :D :roller:
|
To ti je masna podloga, prije bojanja trebas dobro oprati cijelu kutiju alkoholom i cistom krpom, da ti krpa pobere sve masnoce.
Znaci sad si kupi vodobrusnog papira gradacije 800, lijepo pobrusi na vodu cijelu kutiju, pogotovo taj flek s prednje strane, dobro ocisti alkoholom i ponovi postupak spricanja sprejom u vise ruka tankih (takoreci prozirnih slojeva). Osiguraj si neko mjesto bez vjetra, muha, komaraca, vrabaca, kondora, zmajeva i kristala :D |
To bi značilo u prijevodu. Ne farbaj nakon kaj si ćevape jeo :)
|
sad mi pak ništa nije jasno... odkud mast tu? mislim bila je cijelu noć na kiši i onda se cijeli dan sušila i stavio ponovo farbati.
ovaj tvoj recept mi zvuči kao mnogo posla :D mislim da ću ostaviti ovako i nalijepiti naljepnice koji je koji položaj prekidača i to je to... možda još koji put prešpricati da debljina boje sakrije ovo sve, lakše sprejat pol dana nego sad još i šmirglat i čistit :D |
@syss moderan ti je sad taj raspucani uzorak u tehnici decoupage :roller: makar fali ti uzorak cvijeća ili nečeg ispod :p
|
@syss
Pa vidis da se to dogodilo samo na mjestu gdje je pot (prekidac, sto vec), znaci tu su moguci dodiri prstiju ili ruku, a prsti su 99% dana puni masnoca i svacega... Probaj sada ovako malo oprat sa alkoholom, pa onda baci lagano koju ruku spreja :) I ostavi 24h minimalno da se osusi. :D EDIT: Nemoj afteršejvovima, nije sigurno, bolje onda acetonom, ak imas... |
@ejmi... hvala na moralnoj podršci :D
@mejzlik... bum probao... jel može neki jeftini afteršejv, to jedino sada imam pri ruci :) |
Citiraj:
+1 Leđend, Aj sad nek se javi barem jedan od vas experata koji nikad nije imao neko 'vakvo slično Marfijevski podmazano iskustvo... Ja jesam! LOLČINA! |
Citiraj:
|
|
e to je taj uzorak što sam tražio :D
|
|
|
valter i pepeljara dno dna beton :lol2:
|
@xtreme96
Ovaj hp dolje, jel normalan? Ja imam istog sa 2 seta tonera i ne mogu ga natjerat da ne mrlja. |
Citiraj:
|
@D1viry
nije ni moj bas normalan :D @extacod zasto su dno dna hahah ? :lol2: |
Citiraj:
|
Aha, ma ja sam svoju uzeo u San Marinu (san za ljude kao što sam ja) i naravno kada sam došao doma, odmah se to isprobalo na lubenici i sličnom, jako zabavna stvar za se riješit stresa ili kad si ljut pa da mlatiš okolo :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:53. |