![]() |
Svakako dobrodošla alternativa. Uvijek usporedim Airalo i fizički sim, i uzmem onaj koji je povoljniji i oko kojeg ima manje zajebancije tipa tipa čekanja pola sata dok ti uzme sve podatke s putovnice i sl.
|
Ekipa, kako platiti (preko NFCa) sa sredstvima na Revolut kartici na POS aparatima u nas?
Sve sam osposobio u opcijama, i kada naslonim mobitel na POS, on mi skine sredstva sa debitne kartice koja je linkana na Revolut za doplatu sredstava, a sredstva koja su već na Revolut računu ne dira. Help, u čemu grješim? Tenks. |
U postavkama google wallet appa ocito imas debitnu podesenu kao default karticu za placanje. Prebaci na revolut karticu (dodaj je ako je vec nemas) i to je to.
Ovo nema veze s revolut appom ako na to ciljas. |
Treba virtualnu Revolut karticu dodati u GPay/ApplePay i onda ju odabrati kod plaćanja. Radi i kad je mobitel u airplane modu.
|
Citiraj:
A baš sam izbjegavao stavljanje Revoluta na Gpay jer sam imao ovu debitnu, i bio sam uvjeren da to može funkcionirati preko aplikacije, ali ima savršenog smisla da jednostavno Gpay koristi karticu, nevezano za Revolut aplikaciju :D |
Jel jos kome obrisan automatski top up u zadnjih tjedan dana? Morao ga ponovo sloziti, funkcionirao normalno zadnje dvije god.
|
Koja banka je u pitanju?
|
Jel se more povezat pbz racun ili samo moze zagrebacka banka vidim samo nju nudi?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
pbz podrzava gpay ako to pitas
|
Ne to ,da je povezana banka sa revoltom direkt skine lovu kad placas nesto da vidim stanje tekuceg priko revolt apa ,to jest da uopce ne moram nadoplacivat revolt,tipa placat racune ne priko pbz aplikacije vec revolta i da skine sa tekuceg...a gledam sad revolt nema skeniraj bar kod sa racuna to jest placanje racuna skeniranjem bar koda kao pbz?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
opet se maklo, krivim revolut za ovo, sumnjam da RBA ima ikakve veze s time, kartica je unesena uredno i kad sam ponovo posetirao limite i nesto platio, uredan auto top-up se dogodio.
|
Dal se šta promjenilo od uvođenja eura ili ovih 2% naknade još uvijek vrijedi?
https://i.imgur.com/NvoxtVkm.jpeg |
Ništa se nije promijenilo.
|
Jeli bolje u inozemstvu(usa) placati Revolutom ili tipa s PBZ? Ne mislim na podizanje novca, samo placanje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uglavnom bi koristio Gpay gdje god je moguce. Najvise sam pitao zbog tog tecaja konvezije s cime mi je bolje, mada vikendom ce mi uzimati fee jer koristim običan plan.
|
Citiraj:
Prebaciš 500€ (ili koliko već misliš) na Revolut, u aplikaciji pretvoriš to u $ i vozi. Ako usfali, dodaš opet. Kakve tečajevi i kakvi vikendi? Ne misliš valjda svakih 5 minuta prebacivati novce na Revolut? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Revolut ce dok sam u US uvijek prvo trositi $(ako iman dovoljan iznos na racunu) ili da jednostavno "uklonim" EUR s racuna, posto ga ne mogu deaktivirati jer mi je osnovna valuta?
|
Ako plaćaš u dolarima prvo skida dolare ako ih ima. Ako ih nema dovoljno onda konvertira iz eura ostatak.
|
Jel ima tko Wise karticu?
https://wise.com/ Da li je sličan princip kao Revolut i koje bi bile prednosti/mane u odnosu na Revolut? Hvala |
Citiraj:
|
Evo jedna pohvala za revolut support
naime kupio sam tj platio revolut jednokratnom karticom neke stvari za klince Da bi ta stranica misteriozno nestala nakon par tjedana Paket je imao status da je dostavljen iako ga nikad ni vidjeli ni culi Pokrenuo sam dispute i nakon tjedan dana su ga rjesili u moju korist i vratili pare |
Jedno brzinsko...
Trebao bi sa revoluta uplatit na tekuci... 60 eura... Jel to ide i koliko se naplacuje transakcija? From Tapatalk with love |
Citiraj:
Ide kako ne, za džabe. Jedino ako tvoja banka naplaćuje priljev (OTP banka) onda će ti se to naplatiti. |
Citiraj:
Što je brže i koliko se otprilike čeka? Na PBZ račun bi trebo uplatit. From Tapatalk with love |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:28. |