![]() |
Vjerujem u XBY da će napravit velik posao u Q1/2018, nešto kao XVG ovih dana.
Ali to što ti kažeš, da je stavit u svaki coin po 1k$ imao bi za tjedan-dva-tri sigurno barem duplo više. Nema teorije sve ispratit. Btw, dal je moguće prebacit na bitfinex LTC i trejdati, a withdraw radit npr sa bitkonana, bez verifikacije? @Adzivu, HODLat ću još neko vrijeme, vidjet ako će korekcija proć ok. Jedan dio sam prodao (da vratim ulog), a ovih 40k RDD neka se kiseli. :D |
Jeli se tko obogatio u medjuvremenu :) Nako trejdanja uglavnom gubljenja sad sam napokon pohvato dosta toga samo treba puno citat. Uletio sam sa svim sto imam u XRP na 0.25 tako da sad tu cekam.
|
Ja sam prije mjesec i pol krenuo isključivo trejdati, sad imam četiri puta više love na računu. Sad gledam kako najbezbolnije izvući novac koji sam uložio, od ostatka dio spremiti na neki wallet i dio ostaviti dalje za trejdanje.
|
Citiraj:
|
Nemam što slati PM, sve se više-manje zna:
1. prvo ispala eura/kuna prodajom na forumu ili BitPay/TenX/alternativnom karticom 2. prebacivanje najvećih udjela na Ledger Nano S 3. s ostatkom se nastaviti igrati i nakon oplodnje opet točka 2 |
Ne znam kakav je postupak ako se ide preko bitcoin-mjenjacnica.com s isplatom? Da li se i za to može tretirati kao dobit i oporezivati?
Iskreno, ne vidim nekog načina izvlačenja novca osim prodajom nekog koga znaš ili preko foruma. Bezbolno (bez plaćanja poreza), naravno. Znam za kupnjom zlata preko moro.si sa BTC, pa prodaja istog u HR, samo što nisam siguran da bi to sve prošlo uredno. |
Citiraj:
sad se opet krenuo igrat trgovanjem i nešto sam se digao, ali kad pogledam imao bi isto ili čak i više da nisam i dalje ništa dirao, također gledano u $, ali ipak imam nešto više ako se gleda količina BTC, |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Baš sam pogodio kupiti XRP kad je toliko visoko. Ajde utješi me i kaži da imaš tip da će još rasti i da ću bar pokriti ulog |
Citiraj:
|
Evo ako netko hoce kupovat NXT https://support.bittrex.com/hc/en-us...xt-NXT-holders ukratko dobije se 1 IGNIS na svaka 2 NXT coina.
|
Citiraj:
|
sad vrebem NLC2 - crypto fantasy coin, isto ga pratim dugo(koliko i reddcoin) i mislim da bi i on mogao sastaviti jedno 10x u buducem razdoblju...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Do kud će ići BTC sad dolje? 13-14 ? jel ćemo na spavanje ovu noć ili na kavu :)?
|
Citiraj:
|
Odeee, balon se počeo ispuhavati. Prebacio sam skoro pola toga u Ripple pa ćemo vidjeti što dalje.
|
ružno za vidjeti, izgleda da je charlie lee u pravo vrijeme prodao :D na našim portalima puna usta btc
|
Jedino sto je ružno za vidjeti je stanje mog računa kak se sam smanjuje... :(
Ostavit ću ovo sto imam u vergeu i adi i cekat da krenu opet :care: Nadam se da je to dobra odluka :D |
Buy high, sell low!!
|
Citiraj:
|
Blagdani su a ljudi su počeli prodavati BTC za fiat da imaju za šoping, poklone... od iduće godine će ići opet gore. Za trejdere, sad je vrijeme za šoping kripto-a, vidi sve one crvene božićne lampice na marketcapu :D
Kod djeca u candy storeu, ne znamo što izabrati :lol2: |
opći potop :D
|
Raspad sistema. Čak se i XRP raspao. Sa 0.9 na 0.05 u 1h.
Je li bi ovo zapravo mogao biti kraj? S obzirom da sam par dana u trejdanju, ovo ozgleda zastrašujuće. |
Trebao sam vas upozorit da sam ja ušao. :D Obicno se to desi nakon sto tjedan-dva govorim da ce sve u korekciju, odustanem i kupim još. :D
HODL, vratit ce se. :D Uskoro ce vrijeme za kupit jos da nadoknadim ovaj “buy high, sell...DO NOT SELL”. :D |
Citiraj:
sad je vrijeme za shoping |
Ja se probudio slucajno nocas i reko odo viditi da napravim kakv quick trade, kada sam vidio da sve pada reko prodavaj sve. Izgubio sam negdje 15-20% ali kada vidim ovo sada. Sav sam sretan sto sam prodao sve. U eurima cekam bolja vremena.
Ovo je sada ta korekcija koju su svi zazivali sada tko ima pare neka dokupuje ili neka ude sada po meni nema bolje prilike. |
Jako mi je žao ljudi koji budu sretni sa gubitkom. :D
Uvijek isto, počne korekcija, ljudi se prepadnu. Najbolje vrijeme za kupnju. :) |
Moze netko od iskusnijih rec kad krenut kupovat i koje coinove? na vrijeme sam prebacio u fiat al strah me kupit makar je vec sad cijena debelo ispod one po kojoj sam prodao
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:40. |