![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Brojke ne lažu. ____________________________ Oduševljava me bljeskalica na G4S. Mislim da je najjača koju sam probao. Napravim popodne par dnevnih slika pa uploadam. |
Citiraj:
Kapacitet baterije treba izmjeriti uređajem za to, onda pouzdano znamo :kafa: |
Citiraj:
|
Jedna korisna informacija, na coolicoolu daju 50% popusta svaki dan u podne na 2 modela za prvih 50 kupaca, pa eto :)
http://www.coolicool.com/Promotions/christmas-2014 |
Citiraj:
(usput, ovdje je riječ uglavnom o li-ion baterijama), jer je sigurno da standardna mobilna baterija ne može odstupati 160% u masi (za isti kapacitet). Odstupanja koja je izmjerio fora su ugl. do oko 10%. Zamolio sam prije par dana da središ slike iz linka u sigu (Xiaomi redmi note) a sad bi te zamolio i da ažuriraš potpis koji vodi na zastarjelu informaciju o softveru za Coolpad F1 (u međuveremenu je izašlo dosta JB i KK službenih nadogradnji i odličan višejezični KK EmUI). Kako je ovo mjesec kad u Kini izlaze brojni novi kineski mobiteli, brišem i ja iz siga preporuke osim za one mobitele koje sam osobno koristio bar po desetak dana. :D |
Jedini koji mi je mjerodavan od brandova je Xiaomi, a kod njega težina baterije odgovara navedenom kapacitetu.
Kod drugih brandova navedeni kapaciteti baterije podsjećaju na vic u kojem su japanci izmislili kanister za vodu od 5L tako mali da ga nosiš u džepu. Sjeti se samo od prošle godine, čini mi se, THL W100 baterije kojem je naljepnica na bateriji bila prelijepljena drugom s većim kapacitetom. Nebitno, i tako je to okvirna procjena baterije. Šteta što ne mogu izvagati bateriju od THL 5000. Kolegi baterija traje jedan i po dan, a do prije 20-ak dana je imao Cubot GT99 s trajanjem baterija od jedan dan. Nema šanse da baterija od 5000 mAh traje samo 50% više od baterije od 1800 mAh, bez obzira na malo veći ekran i rezoluciju. |
To je samo za odokativnu procjenu, više kao signal za krivo deklariranje kapaciteta u slučaju kad masa bitno odstupa od onih 1g ~ 50mAh.
10-ak postotaka razlike je OK. |
Ja čekam da meizu izbaci k52 od 4.6 incha sa osrednjom kamerom:D
Nadam se da ce to biti 23.12. |
Evo danas supruzi stigao Dooge dg900 šampanjac boja.
Prvo sto mi je upalo u oko je ekran koji ima neke isprane boje. Pogotovo ako usporedis sa mi3 xiaomi. Opcenito je zeru sporiji od xiaomia, kapacitivne tipke svijetle ko betlehem,wifi pristojan, gps također. Kamera odlicna, brza dosta dobra bljeskalica. Touch treba malo konkretniji dodir no ok je. Sve u svemu na prvu djeluje ok, no vrijedi po meni max 180$ a ne 220. Bolje dati jos 40 $ i kupiti mi3 jer su po dizajnu skoro isti, a mi3 je klasu iznad po kvaliteti. Za te novce sigurno ima boljih kineza. Ali zena je zadovoljna pa sam i ja:) |
Po meni košta 220$ previše
|
Citiraj:
|
Citiraj:
imamo ga tek 5 dana, ali mob je za 810 sa svim davanjima preheben. starog muči jedino što neke stvari nisu prevedene pa se mota engleski i hrvatski, ali ostalo je fakat odlično, a njemu je ionako sve too much, ali ja sam baš htio da ima pošten komad mobitela. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Netko vidi tvoj post gdje ti mrtav ladan veliš kapacitet i ne napomeneš ni mogućnost pogreške. Trebalo bi napraviti battery drain da se vidi pravi kapacitet i imati bar par komada da se isključi opcija sjebane baterije, sve van toga je nagađanje. |
Nije bila na 3310. Sad neznam dal ti imas zenu ili curu, vjeruj mi briga nju za gps ekran itd... Bitno da je lijep.
Nisam rekao da je odron ali nije ni mi3. Opcenito je dosta čvrst(bitno ženama) i vrlo dobro opcenito napravljen. Da je preskup ,je. Ja ga nebi kupio. Onako iz kutije sve radi, ima i hrvatski jezik, 3g na 900 ledicu za notifikacije, nema kineskih aplikacija.. Cijena je najveci problem.. |
Meizu ima i novu stranicu za novi pod-brend No Blue.
Koje smišno ime! :D Vjerojatno neće još objaviti novi smartfon od 800 yuana jer, kažu, ne žele ponoviti grešku koju je napravio Xiaomi s nekvalitetnom Crvenom Rižom :) |
Moze neka preporuka brzog i stabilnog roma za Jiyau G4S 1Gb?
Cura ga ima i kaze da se stalno mob usporava a nije natrpan aplikacijama... Probala je tvornicki reset i neko vrime je radija ok, ali sad je opet usporen. |
Citiraj:
|
Ma trol. Nije mu ni stiglo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako neko očekuje da ću izdavati certifikate...:care: I očito je da slabiji brandovi više lažu i za kapacitet. |
Citiraj:
Moja supruga puni THL T5S (1950mAh) dva puta tjedno. |
Stigao mi je LG G2. Šteta što nije kinez. Imalo bi se što pisati o njemu:goood:
Nego zna li netko dobar rom za Jiayu G2F 2gb, sa hrvatskim jezikom? Probao sam nekoliko i za sve piše da su multi-jezični, ali nema HR. |
Citiraj:
Sto se tice placanja, platio sam s PayPalom, ako to nude, onda to uglavnom i izaberem. |
Gledam u novinama jutros reklama za Tisak Media gdje prodaju Doogee DG310 Voyager2 za 699kn.
|
Na WOW 649 kn, 2 godine garancija, u pošti 699 kn Doogee 310
|
Tko je ovlasteni serviser Dugija u RH?
|
Par blic vijesti:
Zopo izbacuje smartfon s OIS senzorom do kraja godine Nibiru H1C je sada pao ispod 100 USD u Kini pa bacite oko uskoro na ponudu u trgovinama |
Citiraj:
Kad se ubroji marža preprodavača i troškovi slanja sumnjam da će puno potonuti, iako, 5'', 2GB, HD, quad core+ kinezi za ~100$ sve više postaju stvarnost i novi standard! <3 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:23. |