![]() |
Citiraj:
|
Nek obije odigraju 2:2 i dobro je. :D
|
Citiraj:
Juve jednostavno nije imao srca pobijediti jadnu Parmu. Pa ni Gigi koji je ponikao u Parmi nije mogao stati na gol. A i Parma igra izvrsno, u prethodnom kolu su pobijedili Udinese. Sad bi citirao i parafrazirao poznatu uzrečicu na forumu, i konstatiram da je Seria A najjača liga budući da svatko može pobijediti svakoga. :roller: U utorak ćemo rastaviti Monaco i Subašića na proste faktore. |
Citiraj:
Ali čekam da puste ivana s lanca i da prognozira 2 pobjede čelzija :D |
Citiraj:
|
2 boda iz ta 2 susreta im je dosta.
|
Citiraj:
|
|
Doslo vrijeme da i Real razvali Atletico, sutra ce po mojim prognozama biti "ko plitak potok" :D
|
Citiraj:
|
DOJAVA
Znate onu kada se piše po portalima: dragi kladioničari imamo potvrđene vijesti o rezultatima utakmica..E PA JA IMAM!: D JESTE LI SPREMNI? Radi se o ligi prvaka i nije patka! |
Hamm, uzalud ti trud...
Ni moćni Varan ne može slomiti veliki Juve... Čista pobjeda Juvea danas :) |
Ako Real napokon ne dobije Atletica odustajem od njih..
|
Ne mora ih dobit, oba kluba su uhvatila neku formu i X bi bio sasvim zadovoljavajući s obzirom da se igra - u Madridu :D
Jel se vec zna ko na koga ide ili ce i zdrijeb za polufinale bit? |
Kako bi susjedi rekli,danas je prva utakmica decenije za juve...igra se za povratak u sam vrh svetskog fudbala :)
|
Citiraj:
|
Zašto? Zbog vračanja u prva 4 kluba u europi gdje smo uvijek bili? ž
Ko bajern 90ih kad je bio predmet smijeha njemačke,u europi se nisu smijali jer se nije znalo za njega više...i onda se lagano počeo dizat(više manje kad je ManU negdje ranije ispao :D )...prvo fellatiom od spomenutog Uniteda pa onda na guzove osvojenom finalu kontra valensije....ali finale je finale i niko ne gleda kak si ga uzel :) Samo jedna je razlika,Bayerna niko nije pokrao,izbacio u drugu ligu,otjerao im sponzore,igrače i da ne pričam šta,oni su radili kontinuirano i bez smetnje. I eto nas danas,četvrtfinale iz nule(doslovno nule) :) |
panda, jel te strah da Juve naiđe na bayern u polufinalu
Lige prvaka ukoliko slučajno tvoji prođu Porto? :D Forza Juve! Još 45 min. do početka. :) |
Mislim da bi tebe trebalo bit strah. :D
|
Treba recimo samo pogledat Fiorentinu i Napoli,koju su u sličnoj situaciji ko Juve bili...životare između srednjeg djela lijestvice i neke europe i zahvalni su da ju dostignu. Stoga ovaj uspjeh smatram još večim :)
Citiraj:
Real je i protiv bayerna u najačem sastavu druga dimenzija...tako bi bilo i kontra Juvea,Barce me strah jer Juve ni brz u napadu za kontre neke slagat na njihov posjed lopte a Atletico je prava grinderska momčad i Juveu nije ležala igra protiv njih. |
Citiraj:
Ako se to pretvori u konstantu, onda ću se rado složit sa tobom. Dotle je ovo više sreća nego neki povratak. Sjećam se ja priča i pričica od Juventusovih navijača od prije 2 godine kad je također bilo četvrtfinale i priče o povratku velikog Juventusa u samu europsku nogometnu elitu. A godinu kasnije onda prdac u rosu - ispadanje u grupi. Nemam ja ništa protiv Juventusa (osim što mi je super drago podbadat Extrima :D ), ali priče o povratku u elitu mo'š objesit mačku o rep ako iduću sezonu od svega toga opet bude krasan qrac. Citiraj:
|
Citiraj:
(a btw ono sa galatasarayem prošle godine je bila sprdnja od uzvratne utakmice,to su turci,svinje i samo se oni znaju valjat u onom blatu bogati :D ) BTW neigra Berbatov! Ou yea! |
Citiraj:
a) jer nije točno b) ako uzmemo u obzir da je točno, šta tek onda reći za juventus :D |
Pa kaj je sada bale fulao...boze...
|
Daj sniper da ubijem Bale- smece jedno
|
Uffff Buffon!
|
neki dobar hd stream?
|
Loš Atletico. Kak Đuveđntus stoji s igrom?
|
Grizman sunce ti poljubim drago
|
0-0 Juve se napromašiovao za 3 tekme i to nije dobro. Kakvu takvu dominaciju imaju al moraju to kapitalizirati...inače scenario Arsenal :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:13. |