![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad bi se igralo na 3 od 5, mislim da još uvijek ne postoji klub koji bi izbacio Barcu. :D
|
Ja se nadam samo da je Lineker u pravu sa svojom izjavom :D
Citiraj:
|
Citiraj:
Žao mi je galatasaraya. :( |
Citiraj:
|
a sudačka pogreška je ?
|
bilo je u korist malage,ovaj zadnji gol objasnise nesta da je zaledje jel 2 igraca nisu ispred gol linije...wtf...jedan je bio u golu!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
U zadnje vrijeme suci previše griješe i sa svojim pogreškama odlučuju utakmice... |
Citiraj:
Cijeli bi bus Madrižana vjesio na trgu u Istanbulu. Isto ako netko ima za sponzora proizvođača alkohola kad igra u Turskoj mora ga maknuti sa dresova. On topic, majko mila, potez dana - asistencija Reusa za Lewandovskog koji poentira za 1:1. Kakva asistencija! :care: Reus će daleko dogurati. |
Sutra bi moglo bit cviljuganja ko prošle godine, a nadam se da će Ibra bit na razini :)
Zanima me Ivanova prognoza za sutra :D |
Fino ga je matori zavukel petom:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa on i Drogba su u velikoj ljubavi, kaj nije rekel da se čuju svaki dan i da ga je ovaj i po noći zvak dok je bil kod kineza?:)
|
Mislim da je smiješak više bio zato kaj su njegovi popili 3 komada u 15 minuta, nego to kaj je Drogba zabil s petom. :lol2:
|
Znao je Murinjo da će im Didi zavaliti prije ili kasnije. :p Ipak su proveli o ho ho godina skupa u CFCu. :)
@buljo...da barca bude oštećena? :D Ajde nemoj biti smiješan znaš da to qatar foundation neće dopustiti. :D |
Njemačko finale. To bi bilo idealno :)
Svaka čast Drogbi, još uvijek se zna dobro valjat :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A budu valjda ovaj put malo bolje platili pa da se sudi "po pravilima". :p
Kako štećena ako sudac nije sudio? :) Sve je bilo po pravilima. :D |
Citiraj:
Danas očekujem lagani prolaz Barcelone a isto tako mislim da bi Juventus mogao proći dalje. |
Citiraj:
Meni Bavarci ove sezone igraju najbolji nogomet. Bundes liga je vrlo jaka, Borrusia je već u polufinalu LP Bayern na dobrom putu, još 4 kluba su im donedavno igrala u EL, a u toj Bundesligi Bayern ruši rekord za rekordom. Ubijaju presingom, jedini im je problem opuštanje i povremeni padovi u igri, što ih je umalo koštalo protiv Arsenala. |
Kakva odlična vijest :goood:
Dosadit će ova engleska liga, kad će uvijek United biti prvi. :D |
danas pobjeda PSG a + Zlatan daje gol!
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ibra nakon divljačkog starta i crvenog kartona izlazi u 23. minuti, a Barca dobiva utakmicu 3-5:0 :goood: buljo, jel ti srce na mjestu? :D |
Citiraj:
Citiraj:
btw. ako i da netko gol za psg, tko će drugi nego zlatan :D |
Valdes? :D
Ja se nadam pobjedi PSGa makar morao slušati kukanje barcelončića narednih par mjeseci. :D Čak i uz teške sudačke pogreške. :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:17. |