![]() |
Samsung mobiteli
Sad dolaze zakljucani. Cak i tele je poceo zakljucavat. Kazem,tu i tamo otkljucani. Bar po iskustvu korisnika.
|
Što onda kažete? Imam dobru ponudu za jedan N3 iz Vipa, jedino bi ga treba otključati, a koliko vidim, ima na ebayu već za 50kn.
|
Ja bi ga uzeo još jučer, a ti kako hoćeš. Note 3 je Note 3. Sve ostalo nije Note 3.
|
Koja Sun Tzu mudrost :D :D
|
Note 3 je po meni najbolji Samsung mob.
|
Citiraj:
|
|
Logično. Ne žele produžavati podršku za 1gb STARIJE uređaje. Logičan poslovni potez, iako nije dobar za korisnike.
|
Yep.. Točno tako.. Ali kidam se na xda i komentare :D
|
Šteta. Za Mini još i mogu razumjeti jer je hardverski ipak dosta slabiji od velikog brata. Ionako će mi oba u penziju krajem godine jer mi ističe pretplata pa ću morati uzeti nove uređaje za produženje.
|
Ok, moze pomoc u vezi ovog oglasa:
http://www.njuskalo.hr/samsung-galax...oglas-11212210 Mislim, kakva OEM verzija? 16GB? Mislim, lik je iz zagreba, lako sve provjerim na licu mjesta. No sumnjiva cijena i sve ostalo, pa da ne trosim bezveze vrijeme da se nadjem sa likom koji zivi u totalno drugom dijelu grada, moze malo objasnjenja sta je tocno ta OEM verzija? |
Citiraj:
Lik u oglasu navodi kako uredaj ima 2GB RAM-a a Note 3 ima 3GB RAM-a. Ovo je fake. |
Bežite od toga. To je vjerojatno isti muljator koji je prodavao fejk Samsung Galaxy S4 sa MTK procesorom i 8MP kamerom i vikao news grupi kako je to za azijsko tržište :)
|
Citiraj:
|
Rekao sam to u kontekstu razlike između S3 i S3 Mini. Ipak govorimo o quad vs dual cpu i ex flagshipu. Naravno da bi bilo idealno da je KK došao na oba. A obrazloženje koje daje Sami je smiješno.
|
Pozdrav
kakva su vam iskustva s kamerom na Samsung S5, naime uzeo sam u produzenju ugovora, no nisam bas prezadovoljan kamerom, pogotovo ako nema puno svjetla nekako ispadne neocekivano lose Bio sam zadovoljni kamerom na S3 kojeg sam do sad koristio Ovo samo govorim za slikavanje kad ima manje svjetla bez blica |
Citiraj:
|
Samsung je priznao grešku na S5, imao sam negdje prije link ali nisam postao. Uglavnom kamera totalno crkne bez mogućnosti paljenja iste.. Garancija i po novu kameru ili uređaj..
Edit: evo i link. Pronašao sam engleski. http://www.dailymail.co.uk/sciencete...ras-dying.html |
Kamera je za sad najbolja koju je samsung napravio.nijedan mob nema tako brz autofokus.malo ksd se poigra sa postavkama ylike su brutala cak i po noci.ona greska je bila na prvim modelima koji su bili dostupni i to samo na nekim.
|
Bojim se uzeti s5 upravo zbog kamere! Kolika je uopće baterija? 2800 ili 3100 mAh? I koliko "drži"?
|
Citiraj:
http://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=6033 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako na s5 nije dobra kamera onda ne znam sta ocekujes |
Želio bih kupiti jedan s2 koji je dosta povoljan, ali ima jedan problem, koji je kako sam ja zaključio softverske prirode i dao bi se riješiti nadogradnjom ili rootanjem.
Znači ovako, uređaj se navodno svaki put kad se zaključa resetira, e sad bilo bi logično da je problem u tipki za zaključavanje, ali mob se isto ponaša kada se zaključa ne koristeći tipku. Zanima me što vi mislite o ovome i da li se isplati riskirati? |
Mislim da je problem više softverske nego hardverske prirode, ali ja ne bi riskirao jer se S2 nađe svagdje povoljno. Vidim da na Njušci ima jedan takav za 600kn dok za 700-750kn možeš kupiti potpuno ispravnog.
|
Citiraj:
|
Ne razumijemo pitanje. Zasto zelis uzeti S5 ako su ti sve kamere dobre,a znas da na S5 crkava kamera?
|
Htc mi je dosadio, ostali su mi s5 ili z2.. pa razmišljam još šta i kako. Uz S5 dobivam sat a uz sony onu njihovu narukvicu. O sonyu apsolutno nemam pojma, nikada nisam imao sony mob pa ne znam ni sam šta ću uzet. Dilema..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |