![]() |
Je li taj Steam Link stvarno radi kako treba ?
|
Citiraj:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Kupio Postal 2 za 0.99 eur :)
Sent from Mobara |
Citiraj:
ako imaš samsung 2016 na dalje imaš steam link aplikaciju pa ti ne treba uređaj. |
Dobio sam Steam key za igru Lethal League pa neka si netko aktivira ako mu se sviđa : X4QLC-PLCQG-RB65D
Evo i link za još jednu kopiju igre: fanatical.com/en/redeem-code?code=8c1e87d1-3fdb-4d25-8799-e727ef4c5a9a |
|
Metro 2033 Redux + Metro Last Light Redux = 7,98 EUR 3,99 po igri.
Pa tko nema, neka uzme jednu od FPS najboljih igara zadnjih 10 godina... tj. dvije od FPS najboljih igara zadnjih 10 godina ;) |
Citiraj:
|
aaaa kako san ovo propustija :((((
Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk |
Citiraj:
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-m...ompare-prices/ http://www.allkeyshop.com/blog/buy-m...ompare-prices/ |
Citiraj:
|
eh hehe heh got it
|
Unreal gold edition besplatan kratko na steamu.
Povodom 20 godina od izlaska |
jel itko ikad imao rezervaciju za pos steamgames? i koliko dugo je to trajalo?
|
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
|
|
počeo summer sale, traje do 5.7.
|
odmah uzimam sve STALKERe da me cekaju nakon mora :)
|
|
|
Pitanje.
Gdje u RH kupiti steam gift card? |
Citiraj:
|
kupis direktno preko steama i upises username na ciji zelis da sredstva slete.
|
Citiraj:
Pozdrav svima, Obzirom da sam novi član na ovom zanimljivom forumu trebao bih jednu pomoć tj veliku pomoć? Dobio sam orginalnu igricu za PC Far Cry 3 i imam veliki problem. Nisam dugo se bavio time, ali u slobodno vrijem zelio bih poceti vise igrati tu igru, te ne mogu je nikako instalirati..Milion sranja, traži me neku registraciju tj salje me na njihov UBISOFT link,..aj ok ja se i tamo registrirao.Kada sam se registrirao tamo, igrica dopušta samo multiplayer,..to prvi put vidim..Citam pak sad s druge strane da, ako bih zelio igrati kao singlplayer trebao bih imati account na STEAM...I tamo sam napravio racun..kako da pocnem vise igrati igricu tu kao single..??...btw na multiplayeru neda mi promjenu komandi, tipa oruzje, hodanje , trcanje itd?..vec sam lud ...Molim pomoc od iskusnih gamera? HVALA... newgamer je online Prijava posta |
Pomoć
Pozdrav svima,
Obzirom da sam novi član na ovom zanimljivom forumu trebao bih jednu pomoć tj veliku pomoć? Dobio sam orginalnu igricu za PC Far Cry 3 i imam veliki problem. Nisam dugo se bavio time, ali u slobodno vrijem zelio bih poceti vise igrati tu igru, te ne mogu je nikako instalirati..Milion sranja, traži me neku registraciju tj salje me na njihov UBISOFT link,..aj ok ja se i tamo registrirao.Kada sam se registrirao tamo, igrica dopušta samo multiplayer,..to prvi put vidim..Citam pak sad s druge strane da, ako bih zelio igrati kao singlplayer trebao bih imati account na STEAM...I tamo sam napravio racun..kako da pocnem vise igrati igricu tu kao single..??...btw na multiplayeru neda mi promjenu komandi, tipa oruzje, hodanje , trcanje itd?..vec sam lud ...Molim pomoc od iskusnih gamera? HVALA... newgamer je online Prijava posta |
Skini uplay, aplikaciju za windowse (ala steam). Tu se registriraj sa ubisoft accountom koji si napravio i dodaj igru u library (pretpostavljam preko koda koji si dobio). Nakon dodavanja instaliraj je i igraj.
Sent from Tapatalk |
Citiraj:
Hvala, to sam i napravio, ali ne vidim gdje kao i na svim igrama mogu promjeniti "controls" na tastaturi...tipa kretnji..itd itd?? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:12. |