![]() |
|
Citiraj:
Da, ako doneseš svoje ulje i manje. Za kočnice su česte akcije, pa se isplati pričekati. Naravno, obavezna je promjena ulja u mjenjaču (svakih 60000). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
1. Kvart Trnovski pristan na rijeci Ljubljanici kod teniskih terena i oko zgrada ti je besplatan parking, tipa ko na knežiji kod nas 2. Kod Filozofskog fakulteta na Emonski cesti ti je javno parkiralište na šudranom terenu, 1,20€ je 1h. Lokacija jako blizu centra 3. Kongresni trg - čisti centar, ali su i takve cijene, do 3h je 1,50€ sat, nakin 3h je 2,40€ sat. |
Citiraj:
Do strogog centra imaš oko 5 km pješke. Ako hoćeš auto sigurno parkirati u samom centru, onda imaš garažu Kapitelj, doslovno 20 metara od Zmajskog mosta, ali taj luksuz i košta. 2€ prvi sat, 2.40€ svaki sljedeći. 25€ dnevna. |
Da, BTC je definitivno jedna od postaja. Hvala za savjete.
Malo nevezano, al kad već spominješ Sports Direct. Dal ima smisla stajati u Brežice u SportsDirect kada postoji i ovaj u BTC-u? |
Preskoči taj u Brežicama, nekoliko puta je manji od ovog u BTC-u.
Ako nisi dosad bio, cijene su ti veće nego online, tako da ti se najviše isplati isprobati brojeve i zapisati sve što te zanima, pa onda fino naručiti online. Primark bi se isto uskoro trebao otvoriti gore, ako već nije. Hood Burger probaj u BTC-u :) |
Moze mi netko potvrditi sto mi treba za rentati auto u Svedskoj (opcenito nemam iskustva s rentanjem auta)? Imam hr vozacku, putovnicu, amex, kesh... Koliko vidim medjunarodna vozacka nije potrebna u zemljama EU.
|
Mislim da ti Švica nije u EU....
Dakle pojma nemam, u DE nisam imao problem, što kažeš, osobna, vozacka i amex i sve 5. |
Švicarska nije,ali kolega pita za Švedsku...
|
Citiraj:
Vozačka sa latinskim znakovima se prihvaća svugdje gdje je latinsko pismo osnovno (džabe sam nosio međunarodnu vozačku u SAD, rekli su mi da je to samo za ove što imaju na arapskom ili ćirilici vozačke). Moja vozačka je ona moderna, kao osobna, pa ju ne gledaju čudno, ako imaš onu staru knjižicu, možda hoće, ali EU je, bit će sve ok. Amex ti je tu najveći potencijalni problem. I ako imaš manje od 25 godina. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
|
Jutarnji je usporedbom izračunao da se električni auto isplati tek nakon 125k km
https://www.jutarnji.hr/autoklub/ak-...etara/8649611/ |
Citiraj:
Kod mene su napravili lezece lopatama. 6 komada svakih 200m, ljudi se zalili pa su ih snizili za 2 3cm. Pao snijeg i ralice 3 potrgale. Sada su samo cestu obojali bojom za lezece iako nema materijala preko cijele ceste. Haos.:lol2: |
Citiraj:
|
Dečki, vrijede li kaj spomena ljetne gume do 500 kn? Sava UHP2, ima tko?
225/45/17 |
Ne Sava ljetne, ne valjaju.
Znam da su Fulda Sportcontrol tih dimenzija oko 500kn, pogledaj si njih. A i Goodyear Efficientgrip su ti nešto skuplje od 500kn ali odlične. Zimske sava da, ljetne nikako, koliko je meni bilo rečeno. |
Goodyear Efficientgrip više nikad. Mekan bočni zid za popizdit. Znam da ih nemam u xl verziji, al brate puno premekano je to, baš osjetna razlika nakon što sam prešao sa zimskih continentalki (isto non xl). Osječaj kao da vozim brod, a ne auto.
|
Citiraj:
Mommistake ne valjaju one perfecta jeftinjare slonove u većim dimenzijama su uhp2 i super su Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Nemam pojma koliko taxi prođe u gradu, pretpostavljam da je manje od 400 km dnevno, ali po ovoj računici ispada da se jedino isplati za taxi i skupe kurirske službe. |
Citiraj:
Svaki dan tamo prodjem i ima takav zakrpan lezeci policajac |
s jednog drugog foruma je ali mislim da je netko spomenuo ravnice da
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Provjereno dobra guma, sigurno bolje od nekakvog kineza za 450-500kn. Ne znam kakva je ta Sava UHP2. Ta dimenzija bi trebala naslutiti auto sa ozbiljnijim motorom (osim ako je neka sminka paket opreme), a i UHP gume znaci da se trazi jako dobro drzanje i ponasanje. Za to bi ja osobno uvijek isao na provjerene gume bez ikakvog eksperimentiranja... |
Citiraj:
Mislim da neki od onih slovenskih vulkanizera je imao i Conti u toj dimenziji za 64x kuna. Ja sa slažem sa Tumorom,ušteda je minorna a razlika u kvaliteti sigurno postoji između Save i GY. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jeeeedino mozda Hyundai Kona vrijedi, ali ni za njega ne daju. Protiv sam bilo kakvih poticaja/subvencija, ali to ne znaci da ih necu uzet. :D Pitam se kako ce ove godine oni muljat, vise se ne salje digitalno, nego postom. |
Frend je dobio poticaj za e-Golf, a nije imao nikakvu štelu. Možda je jedini dobio pošteno, tko će ga znat...
|
Citiraj:
|
225/45/17 Sava UHP2 419kn, vidio u Kauflandu prošli tjedan. Vjerojatno ih do sad nema.
Ja ih imam, 14 000km dosad i stvarno nemam primjedbi. Iznenadile me ugodno po bljuzgi prije koji tjedan, |
215/55/17 XL također UHP2, odlična guma za tu cijenu.
Od zimskih, prema preporuci IcyTexxa - Dunlop Wintersport 205/60/16, također odlična guma iz gornjeg razreda. |
Ja ovog pola ne razmijem🤣🤣🤣🤣
Ali uvijek sam govorio da ovi sto voze Kije da su najveci jebaci🤣🤣🤣🤣http://cloud.tapatalk.com/s/5c9ce6c4...328-WA0001.mp4 |
Citiraj:
205/55/16 za 453kn je i vise neg dobra cijena. |
Citiraj:
Meni to fakat premekano. Razmišljam da idući put uzmem xl varijantu, neovisno o brendu. |
na kojem autu to vozis? dimenzija?
|
Citiraj:
Citiraj:
Hvala obojici, parkirao na tom šljunčanom, na kraju me ispalo 5€ što je ok s obzirom koliko je blizu centra al ono da je parking rupa, rupa je :D Najjači mi je brojčanik slobodnih mjesta :roller: Probali smo burger, fini je al je takva i cijena. |
Citiraj:
Nego, ja sam ih uzel na preporuke, na tyrereview je dobila pozitivne komentare, kao i od nekih forumasa koji ju imaju a i opcenito su pozitivne recenzije. Mada da, cul sam da je bocnica malo mekanija, al nisam cuo da je tog nekog odbilo od kupnje radi tog. Inace opcija je bila i hankook vp3, Uniroyal RS3, Dunlop BR i na svakoj je neko nekaj nasao sto ne valja. Tak da sam odlucio za GY, tolko pak losa guma nemre bit:D Da se vozim na "noz" svakodnevno, onda bih vjerojatno uzel michelin ps4, al i ona nije "savrsena" a kosta pun kufer novaca. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:32. |
|