![]() |
Citiraj:
Citiraj:
cak sam jucer razmisljo o tome da bi mogo neke stare tenisice u tak nes pretvorit, sam je jedino problem dona i da bi te to zuljalo iznutra |
izvadis ulozak , sredi i vrnes ulozak nutra...
neke skate tenisice, obicno one imaju mesa na đonu ! jebenica Dwarfek ! :beer: |
@zgmmax : nebi!!! također napraviš tri male pločice željezne (za svaku patiku).dvi s dvije rupe, jedna bez rupa...
i onda staviš jednu ispod džona, jednu iznad, vežeš žicom i na to staviš zadnju pločicu bez rupica... i ghetto spd je tu...prednost je to što je recept univerzalan i možeš ga iskoristiti čak i na dizajnerskoj obući a ne samo na nekoj tamo sportskoj...tako da osim sportskog đira možeš imati i mokasinke spd, koleđicu spd, šlape spd i što god ti srce poželi spd...za svaku prigodu jedan spd |
OMFG :D
Mislim da ću radije platit šuze 500kn neg da moram bušit jedne svoje. Kolko vama spdašima traje takva šuza i koliko je ona podložna deranju i ostalim shoes-a-like stvarima? |
čini mi se da ti je vuco već bio rekao da to jednom u životu kupiš jer s tim valjda napraviš kilometara (pješke) u godinu dana koliko s običnom u jednom danu
|
De5tr0yer ja bi ti dao neke svoje stare tenisice jer mi vec stari i stara piju zivce da kaj ih cuvam tolko :D
imam jedno 5-6 pari valjda bi neke i izabro sam kaj je bed jer su broj 42 :D pa dok ne skupis pare probas ovo na starim tenisicama, nis te ne kosta Frendu je ukraden FOCUS lost lagoon 2009 u vrbanicevoj ulici prije jedno 10ak dana. Na njemu je sve original. KO ovaj sa slike ali ovo sta je sivo je na njegovom narandjasto, i skinute su oznake vilice, znaci ona je cisto bijela http://s.wiggle.co.uk/images/focus-lostlagoon09-zoom.jpg pa ak ga vidite negdje daj mi PMajte di ste ga vidli. Ja sam vidio da se neki lik vozi na istom takvom na potezu zvonimirova-heinzelova-subiceva-branimirova |
Citiraj:
Citiraj:
Nikad mi neće bit jasno zašto su te cipele tak skupe, jedini razlog je: ciljani proizvod koji će se morati kupiti u specifičnu svrhu, pa hajdmo nabit cijenu u nebesa... Al eto, baš mi renesis kaže, jednom u životu ću ih kupit, pa kad je bal nek je bal :D |
@Red dwarf - imat cu mislim najvece probleme sa nabavkom dropout-a, gledam po trgovinama, pa toga nema nigdje. Ebay ih prikaze nesto, samo moram saznati koji tocno ja tražim...
|
ima toga, samo treba nazvat na telefon :)
|
halos nazovi protea jaska firmu
|
jel se netko od vas vozio bikcevicevom prema gore, kakav je lojstek u odnosu na to i di uopce pocinje?
isao sam danas do gore, prvo sam crkao dok sam dosao do ulaza onda sam ponovo na bikcevicevom nakon 3 minute :D dosao sam do izvora (gurajuci vecinu puta) napio se vode i vratio dole, putem sam stao jer su me ruke pocele bolit od kocenja :D jel to tak i kod vas izgleda il sam ja totalni specijalac?:D edit: mislio sam da bi mogao bit u rangu dwarfa ali izgleda da bi me i taj tempo unistio ima netko za voznju od 14 recimo, prek vikenda il ste svi ranoranioci |
Pa nisi jedini specijalac. Bikča je zabranjena za bicikliste i prema onome što sam ja vidio kad sam se zadnji put sa dwarfom spuštao dolje je katastrofa teren, nemam pojma kako bih se penjao po onom korijenju.
Lojstek prema gore je sigurno lakši, bar s tehničkog aspekta, mislim da su po strmini tu negdje. Ako nemaš kondu nema šanse da dopedalaš do gore, al gurat se uvijek može. Lojstek počinje kad se popneš od žičare još malo gore pa kod urušene kućice se zapeljaš gore po onoj najvećoj strmini, samo ravno, nemoš falit. Odi sa mnom i dwarfom u srijedu, imat ćemo penzionerski tempo opet, nabijamo kondu da možemo bit bolji :) |
Citiraj:
prvi put po bikčeviću (pjesaka) sam krepao. na onom dijelu od one kucice /nadstresnice prema grobu je uspon/ strimina da nakon predenog puta jedva hodas. o korijenju i sranjima da ne pricam. lojstek je po mom videnju puuuno jednostavniji. :beer: |
Citiraj:
kad mislite gore ak se desi da ne bude posla? skuzio sam di je taj put, tuda smo isli ponekad tjelesni ak se ne varam, naletio sam na par planinara na bikci bili su poprilicno susretljivi.. valjda jer sam isao 5 na sat :D Citiraj:
edit: kolko kosta posten zadnji kotac, moj vec ide u osmicu i moram ga hitno na servis, sad imam neke alex custom (brijem najjeftinije), formula nabe disk (isto neke bezveze kolko sam ulovio reviewe), i zbice crne :D dolazi i maraton u obzir mogao bi skemijat prijevoz do tam |
hahaha...hvala bogu počeo sam ovdje raditi branding...
dakle sad je u modi najnoviji brand : kondicija ko dwarf :D ili dwarfovska kondicija...pa moram vam se zahvaliti na ukazanoj brizi i svako ko se pronađe u mojim postovima kad opisujem 1001 način i mjesto gdje sam crknuo je dobrodošao da se vozi samnom kad god poželi jer znam da me na stazi neće baš previše ostaviti :D hash ako te to veseli prvi put s destroyerom ja sam gurao 90% vremena bicikl :D i svejedno sam crkavao svakih 200 metara valjda :D |
@hash
Do tog izvora Bikca je tu negdje kao Leustek, ali nakon Njivica (to je kod one nadstresnice kad se skrene desno za pilanu kod spusta) je neusporedivo teze/strmije i grbavije. Znaci da te slicno veselje ceka i na Leusteku...samo sto nema izvora tako nisko he, he, nego tek na vrhu pa se oboruzaj tekucinom. Frend i ja idemo sutra nakon posla. Plan je Leustekom gore i ovom vasom rutom do skretanja za pilanu dolje ali tu otici lijevo pa single trackom prema Markusevcu. Kaze on da tu ima brdo varijanti i da je bas taj dio zakon. On vodi ja pratim i ako se sjetim ukljuciti gps na mobu postam rutu. Jedva cekam sutrasnju voznju i nadam se da me nece boliti noge s obzirom da sam i jucer pedalirao Leustekom. |
dwarf kako konda nakon par voznji :D
|
moram ti reći da evo dva puta što sam bio do gore i osjetno je konda povećana...je da sam i sad trutina ali svejedno sljeme i nabijanje kondicije su ko stvoreni jedno za drugo
@Nik : Have fun :D ja sam bio u petak i onda išao u nedjelju (i to još cestom) pa sam krepao ko životinja na početku ceste... |
Voznja bajka uz brdo izvrstan je kondicijski trening, mozda i najbolji, a za skidanje kila da ne pricam - samo se tope.
Kad sam prije cca 3 mj. kupio bajk imao sam 100kg, danas 94kg...masa konstantno lagano pada. |
sve u svemu meni s trenutnim bajkom - ne baš previše xc vilica i loše gume - je
veće zadovoljstvo ići uzbrdo nego nizbrdo...jer nizbrdo ipak nevjerujem toliko svom bicilu (pogotovo zbog mase koju on mora nositi :D) |
Citiraj:
Al tuda sigurno nećemo ić. Citiraj:
Pošten zadnji kotač? Puno. 200kn polovni obruči, žbica cca 5kn/kom malo bolja, ak ti trebaju nabe još i njih računaj... Ak te ovaj kotač dosad držao probaj ga odnijet na centriranje, to ti dođe nekih 50ak kn, pa vidi kak se ponaša kotač. Ak ga brzo opez svineš onda je vrijeme za novi :D |
samo ti iscentriraj taj kotač i bit će on uredu...kada pukne skroz znači da više nije pošten :D
@distro : ipak neću moći sutra...labose sam tek sad vidio na ferku |
Okej, traži se kandidat da mi pravi društvo, sam ne idem jer me nema tko odvuć do dna ak se rastepem malo jače :D
|
e ali zato ovaj petak može...petak ili subota...kako god hoćete...i gdje su svi oni junaci kao borny, murina, željac, njunjo :D ajmo...bukirajte termin : petak ili subota...
|
Ne znam za sutra hoću moći ali petak, subota definitivno. Moram se popeti i spustiti stazom, cestu sam obavio :D
U kojoj brzini se penjete? ja sam na stazi uglavnom bio u prvoj ali mislim da je to greška jer mi je često falila niža kad izdušim. @Željac kad ćeš ti opet? Imali smo blind date i završili u šumi u koprivama hehehe |
Napokon bi i ja mogo ovaj vikend, al ja mogu u subotu jer radim u petak. jel se moze bez kacige gore?
Placu jos nisam dobil a nju cekam da kupim kacigu. |
Nemam ni ja kacigu ali imam dupli oprez :D
|
nema tog opreza koji moze zamijenit kacigu. u svakom slucaju, kaciga neka bude prva na popisu. tih 100kn se lako odvoji sa par kavica. a moze zivot znacit, doslovce :)
|
Kupujem je sigurno, samo je financijska frka trenutno. Od kad sam kupio bajk nisam ni jedan račun platio. Ostat ću bez vode, struje, plina, mobitela i šta je najgore, interneta :D Nije opravdanje, samo se malo jadam
|
vidjet cu ja jos do navecer hoce li mi se dati sutra pedalirati !
koliko vidim vrijeme je super do petka. tako da... jos da skupim volje do navecer :D :D ali se definitivno javim sa odlukom ! :beer: |
ajmo ajmo, volje ne smije nedostajat, badava vam inače becikli silni. :)
|
jel ima netko voljan u 7:30h kod konja za sljeme, sa početnikom :)
s tim da bi trebao biti kod konja natrag do 11h, nadam se da je to izvedivo? |
Racunaj da ti za cijelu rutu treba cca 2.5h bez pauziranja i uz uvjet da Leustek odpedaliras sa sat vremena.
Znaci ostane ti jos 1h za utrositi na odmore i/ili klopu - daklem izvedivo je ako si u kakvoj-takvoj kondi. |
Uf, mene satrala alergija danas. Jedva gledam, a bio sam skroz zaboravio na nju. Tabletiranje:fuming:
I ja ću večeras odlučit ali mi se baš ide na pivušu gore :beer: |
7:30 prerano meni.
Teško ako si početnik da ćeš u 3:30h uspjet izgurat to, ako ideš cestom onda je veća mogućnost. murina, alergija će ti nestat kad ti se sinusi pročiste, kad prodišeš a to ćeš već na pol puta do tunela osjetit. :D |
Citiraj:
jerbo... vrucine me ubijaju (premda je to jos nista). drazi su mi minusi ! :D da odem u 9, taman se mrtav moram po najvecoj žegi vracati doma. :fuming::fuming: :beer: |
Meni je isto 7:30 prerano. Evo riješila me tableta u roku 20 min, odlično!
Ja sam 99% siguran za 9:30 (jesi tako distrojeru rekao) Ajde Željac, moramo naučiti stazu :D |
aj, javim navecer !
ali, poprilicno sam siguran da idem, jer vidim da ima ekipice :D :beer: |
ja krećem, u 7:30, pa ako ima netko sporijeg tempa da mi pravi društvo, neka se javi. bic je crni trek
|
Jap, rekoh 9:30 isped tunela, ili za one koji žele 9 trg. Ja se nadam da odgovara :)
Sam mi javite di da vas čekam, trg ili tunel da ne čekam bezveze il da odem prerano do tunela :D mbed će sam ako mu se netko ne pridruži :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:08. |