![]() |
Rekao sam jos prije tjedan dana da ce se naplacivati :(
Jel smiju oni to? Postarina je vjerovatno vec na neki nacin placena u Kini (vjerovatno od drzave). Znaci, dva puta naplacivati postarinu ili ne znam ni koja ce "stavka" biti na racunu kad platis i pokupis paket u posti (postarina, naknada za preuzimanje...) |
Citiraj:
|
Kod mene ne, isprobao :)
|
Naručim za 1$ stvar od Ebaya i još bi mi uzeli 5kn.
I čekati red od pola sata u pošti za preuzimanje, prestrašno |
Pozdrav, ako vam nije problem da mi date link od neke stranice koja ima EU skladište, znači da ne placam porez i carinu, da dodje u nekom razumnom roku (10tak dana) i šta preporučate između ovih mobitela,
LETV One (X600) 5.5" FHD MTK6795/helio X10 Octa-core Android 5.0 4G LTE Phone 13MP CAM 3GB RAM 32GB ROM Gorilla Glass- 189.99$ free shiping Eu warehouse na tiny deal, IAOMI REDMI NOTE 3 5.5" FHD MTK6795 Octa-core 64-bit Android 5.0 4G LTE Phone 13MP CAM 3GB RAM 32GB ROM -- 209$ na akciji ista stranica i isto eu warehouse, ili LETV 1S 5.5" FHD MTK6795 Octa-core 64-bit Android 5.0 4G LTE Phone 13MP CAM 3GB RAM 32GB ROM 229$ na akciji. Po vašim iskustvima šta mi je bolje uzeti? i jel provjerena ta stranica? Hvala unaprijed |
http://www.posta.hr/hr/sto-je-to-mali-paket
...„Petit paquet“ ili „Small package“. Jedino se u tom slučaju naplaćuje 4,50 kuna za isporuku paketa na adresi i u poštanskom uredu uz predočenje obavijesti o prispijeću pošiljke. |
Zanimljivo. Kod preuzimanja u lokalnom poštanskom uredu za dva zadnja paketića (unutar tjedan dana oba) nisu bili sigurni moraju li mi naplatiti 4.50 kn. Poštara sam kod dostave otpilio i tražio žuti paapirić. Na kraju su odlučili da mi neće naplatiti :)
Citiraj:
|
Racun ti posalju drugi dan.
|
Pozdrav !
Zna li tko gdje mogu kupiti Xiaomi Redmi 2 pro, znači s 2Gb RAM. U HR nema, negdje u Europi s garancijom ? Koliku garanciju daju u EU ? Hvala ! |
U zadnja dva tjedna mi stigla 3 mala paketa, nijednom nisam u posti u branimirovoj platio nista.
|
Imaš redmi 2 pro na honorbuy sa 1g garancije ali cijena nije mala, 139$ + shipping..
|
Da ne zaboravite Chinese New Year's Eve February 7, 2016.
|
Od kad sam rekao poštaru da ću dizati pakete u poštu donio mi 6 paketa i ništa nisam morao platiti
|
Od kada sam ja to rekao ostavlja mi papirić i dižem u pošti :D
Blago ti se |
Imate li kakva iskustva sa merimobiles shopom? Cijene su povoljne, ali mi je malo čudan taj njihov EU warehouse...
|
Gledao danas Doogee X5 pro na Tinydeal. Ako sam dobro skužio, imaju EU skladište i šalju u HR bez onih dodatnih troškova 20 i kusur eura. Mob dođe 88 eura. A kod nas je 900kn u wow shopu.
Jel ima tko da je uzimao od tinyja iz njemačke? A može i preprouka još kojeg dućana koji ima EU skladište i da su cijene pristojne (a da nije Banggood). |
Giztop, Minideal, Merimobiles te trojac s Aliexpressa (Top One, Chigon i Up Bea) - sa svih provjereno dolazi bez dodatnih troškova, jedino se razlikuje vrijeme dostave (3-30 dana).
|
Brko, pogledaj na comebuy, ne znam ako imaju taj dođi, ali imaju dosta toga u njemačkoj.. Mislim da je dostava 8€ ili tak nešto.. Ima i efox koji ima veće cijene ali šalje besplatno iz de..
|
A kamo se šalje na servis, u taj tinydeal EU skladište?
Mala je razlika do cijene kod nas. |
Osim honorbuy i xiaomiforsale ne znam dal još netko ima servis u eu..
|
Darmar, u vezi xiaomiforsale: jel to provjerena informacija, stvarno imaju servis u EU? Vidim da imaju crni mi4 za 202€, nisam vidio da netko jeftinije prodaje. Jel ovo na linku dobra verzija za rad kod nas?
|
Naravno da je
|
Da, model od 2gb rama je lte verzija koja radi na našim frekvencijama (kao i sve verzije mi4). Jedino mi nije baš jasna cijena jer mob šalju iz kine u eu skladište.. Odnosno trebaš provjeriti s njima dal plate pdv kod uvoza robe da nemaš više dodatnih davanja..
|
Piše da nema dodatnih troškova (tax and fees included). A cijena je i više nego povoljna.
|
Citiraj:
Hvala na info ;) |
Da li je netko kupovao kod Gearbesta u njihovom HK skladistu, konkretno me zanima kojom postom salju iz HK skladista?
|
Zašto pitaš? Meni kada naručim s Banggooda uvijek šalju random (NL,SG...) i uvijek dođe gotovo istodobno.
Pitaj ih na chatu. |
Ne mogu ih pitati na chatu jer ne rade zbog Nove Godine.Zanima me zbog toga da znam kada bi doslo.
|
Ako što pomaže, meni neki dan došao paket od Gearbesta (iz Kine) belgijskom poštom (za 9 dana!). No nije mob u pitanju pa nije ni na carini bio...
|
Nazalost ne pomaze jer ova moja posiljka ide iz Hong Konga.
|
A jesi dobio fotku paketa pod 'orders'? Tako sam i ja skuzio po njoj da je poslan iz Shenzhena, tj. Kine...
|
Nisam dobio nista jer ne rade.Ali item sam mogao kupiti samo iz Hong Kong skladista.
|
Mom kolegi jučer došao small paket i nije ništa trebao platiti poštaru.
Čini se da ovi kod mene to odlučuju odokativno, kome će naplatiti tih 4,5 kuna. |
Citiraj:
|
U slucaju da kupim mobitel s honorbuy-a, imam neku garanciju. Gdje je ona ostvariva?
|
ako kupis xiaomi i tako nesto imas ovdje servis
a ako je neka druga marka ja mislim da ga moraš o vlastitom trošku slat u kinu |
i tko je za xiaomi ovlašteni servis u Hrvatskoj ?
|
Čovjek se krivo izrazio - pod 'ovdje' nije mislio na HR nego na EU.
|
tako je
|
I dobro gdje je to "ovdje" u EU, odnosno, gdje su ovlašteni Xiaomi EU servisi i trebaju li oni uopće prihvatiti bilo koji Xiaomi uređaj na servis?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:34. |