![]() |
Meni nema do Caspian Bordera.
I sa BTK jedina pravo dobra mapa. BTK me uopće nije impresionirao. |
Citiraj:
http://forums.electronicarts.co.uk/b...l#post20485678 |
jeli će se moći kupiti taj dlc nekim drugim putem osim origina tj na base hostu ili eplati ili neki drugi naćin,ovako je 15E ????
|
Citiraj:
Ima netko da reporta 7flag karkand, jel valja etc? |
Sto je sa nama koji posjedujemo RU verziju? Jeli svejedno koju verziju BTK kupimo ili ima nekih detalja oko jezika o kojima treba povesti racuna?
|
Imam Russian Extended Edition i igram sve mape.
U Battlelogu piše 'You own Back To Karkand'. |
Posao ne moze zavrsiti dovoljno brzo...
|
Svi vi koji ne volite unlockove, KD, WL, XY ratio lijepo u filterima odaberite unranked servere ili jednostavno i dalje igrajte Quake, UT, CS
|
Nakon što sam probao sve ostale (loše) mape osim Karkanda (koji jednostavno nije naišao u rotacijama) ubacio sam se na jedan Karkand only server i ostao ugodno iznenađen.
Mapa koju nekako nikad nisam volio u dvojci sad je odlična. Performanse su mi iste, jedino što od svih mapa u ekspanziji samo mi Karkand laga. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Onda sam probao samu mapu Strike at Karkand i ostao ugodno iznenađen :) |
Citiraj:
|
evo jedan epic post sa reddita:
http://www.reddit.com/r/battlefield3...ssion_for_bf3/ ovo je lektira! za sve ostale tu je Op Metro Cq 64 |
|
Citiraj:
Fulano je po tome sto je pola postova ovdje i na drugim forumima o D/K ratiu, headshotovima, W/L omjeru itd. Vec drugi dan pustanja igre live serveri su vrvjeli igracima sa maskimalnim rankom i svim unlockovima. O cemu mi onda pricamo ? Kao da je broj necega u necijem sigu mjerodavan, kad se omjer bilo cega moze pumpati vrlo lako do besvjesti. Bez uvrede, naravno. U tome je problem. Predlaganje da se ide na druge igre necu ni komentirati a sto se tice unranked servera, ni njih nema bas nesto ekstra puno radi nemogucnosti tweakanja oruzja koji su dostupni (za sada postoji samo komanda "vars.allunlocksunlocked true" - dakle ili sve ili nista, popunjavanje liste unlocka ne mijenja nista). |
Svidaju mi se mape, za sad sam igrao na par servera i sve B2K mape i uvijek pod Conquest zapravo vrti Conquest assault. Za sad je sve ok osim one Strike at Karkand mape gdje u velikoj vecini rundu osvaja ona strana koja krece sa svim osvojenim bazama. Nadam se da sam samo naletio na "los" tim, mada u drugim mapama smo osvajali bez obzira na stranu.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Opa. Znači dal se može otključati i dobiti svi unlockovi za nas koji bi čopili igru, ali nemaju ni vremena ni volje da nas neki tamo developer tjera da provodimo sate i sate da bi dobili istu funkcionalnost kao netko sa više vremena (i ničeg drugog).
|
Citiraj:
pocetni set oruzja je dovoljno dobar (neka defaultna oruzja su bolja od kasnijih unlockova, to govorim jer sam vecinu stvari probao) kasniji unlockovi sto se tice oruzja su samo dodatne takticke mogucnosti i samo omogucuju vecu varijaciju stila igranja za vozila je malo drugacije, ali vozila su nesto drugo osobi koja nema iskustva u voznji jeta ili choppera nece nece spasiti ni svi chopper unlockovi zajedno, a dok se naucis voziti bilo sto od toga vec ces imati otkljucano dovoljno za prezivjeti ako znas sto radis tl; dr ogranicavajuci faktor je (ne)sposobnost igraca, a ne unlockovi |
Citiraj:
E drito to. Svatko bez ikakvog beda moze napumpati k/d kolko hoce, ima bezbroj nacina i skoro u svakom ce biti beskoristan ostatku tima. Statsi, ko statsi su ok i zabavni i mislim da nikome "ne smetaju" i zato si fulao, problem je kako oni utjecu na gameplay i ponasanje ekipe. Po videnom lose. Vidim 5 puta boljih igraca od sebe koji quitaju, nece da se joinaju, farmaju kilove tunguskom i sl., da sacuvaju statse. A ako se ovo o beskorisnim bombama odnosi na mene fakat te ne kuzim;nikad ti se nisam ni obratio, a vec 2 puta mi uljeces sa: 1.ti si ptica 2.bacas beskorisne bombe i cinis da se pitam zasto ovaj forum nema ignore listu? Citiraj:
U biti nije dug ni bolan proces to unlockanje, zabavis se putem, i naucis nesto o svakom oruziju, al to sto se svi oko tebe ponasaju debilno je druga prica. Istinit transkript: squad:"idemo na point E" ja:"ne point E im je odmah pored baze -pada cim se maknemo, pametnije je zauzet sredinu i point C" squad:"nasi su ionako debili,ne mozeo nista tu,a na E cemo bar dobit bodova od zauzimanja i kilova" I tako... |
Ali kritizirati mogućnost unlockova u igri o kojoj ste vjerojatno sve znali prije kupnje je nevjerojatno... Volim achievements, unlockove,.. želim imati što veći KD, WL, SPM... i što više se zabaviti u procesu.
Iz "iskustva" znam da kritika ovakvih ratia uglavnom dolazi od ljudi koji ga ne mogu držati u pozitivi. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sorry stari, ali stvar ukusa. Ti svi dodaci su ovdje samo i jedino da produže "trajanje" igre. Još pogotovo u igrama u kojima nemam sva oružja na raspolaganju (ovdje očito nije ta situacija pa ju najvjerojatnije kupim ovaj, sljedeći tjedan). Meni su sve te kerefeke samo skretanje pozornosti sa FPS-a i gaming experiencea. Rekao, stvar ukusa!
|
isuse, uspjeli ste u samo 2 sata pretvoriti ovaj thread u raspravu sa Bug foruma
|
Citiraj:
Citiraj:
Sad sam ga zbog tebe pogledao i u 80h igre je 1.1. Tebi bi bez dodataka bio ispodprosjecan, neki od nas tvrde da je upravo zbog takvih dodataka ispodprosjecan, a kad te pusti groznica za istima, bilo da ostvaris cilj, bilo da skuzis da su besmisleni dok su lako nabavljivi na stetu ostatka tima, bar cemo se slagati u necemu:goood: Kad je BF2 izasao, osim vhyna, na netu su prvi filmici bili o taktikama na mapama. Kad je BF3 izasao na netu su prvi filmici o killstrikovima/sniepr montazama. Nesto se je promjenilo :stoopid: |
Citiraj:
Nego...kakav je Wake Island ? |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Ovaj F35 ima turning circle of the moon.
Čim usporiš - padaš, a moraš usporit ako želiš manji turning circle. Sukoj i Super Hornet ne gube visinu kod usporavanja. Lebdjenje na mjestu je klimavo i previše rizično Bolje da su ostavili Super Hornet. I jel se meni čini ili su smanjili air space u odnosu na Firestorm, Kharg, Caspian? |
Citiraj:
|
Ček...može se voziti je*eni viličar ?
:D Ajde baš mi je drago čuti. Vidimo se večeras. |
Citiraj:
http://www.ascendanttech.com/wp-cont...2011/05/61.jpg Al danas ce biti hebeno :D |
Aha, ma nema veze.
Inače, u slijedeća dva patcha najavljene mnoge promjene/dodaci, kao Commo-rose 2.0 http://forums.electronicarts.co.uk/b...ong-b2k-d.html sa tweeta: https://twitter.com/TomasDanko |
Inace, za one koji su pitali.
Mape su generalno odlicne, prostrane, puno vozila. Zanimljivije. 7 Pointova :dajpivu: Nova vozila , sve u svemu odlican posao. |
Citiraj:
Konačno se da manevrirat u ovoj igri. Bit će jebeno na TS večeras, sutra, preksutra, iza preksutra...:):chears: |
:party: :D
|
je mogu igrat ja s vama na teamspeaku kad kupim headset ovaj mjesec? dopizdilo mi solirat na radnom kad nemam nikojeg poznanika da igra :(
|
ne. :D
P.S. Pitaj deadmana na PM. ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:53. |