![]() |
A S3 polovni za 1000-1100?
|
1100kn najeftiniji bijeli na njušci, crni 1200 >< previše rasteže budžet ko se rastegnuti nemože 1000k je previše al ono ajde :). A iskreno ružan mi to mobitel rađe bi nokiju vulgaris imao ovu što je sada xD.
Općenito svi jesu noviji kad sam vidio Jiayu danas ljubav na prvi pogled i onda još pročitao recenziju, kad no razoačranje. Edit: uff onaj lenovo bih ispao 1050kn ako bi porez fullao, je tacna al je zbilja lijep i octa core :O |
Citiraj:
E da, mana mu je, plastican je al to se vec zna od stoljeca sedmog.. Al ak se nakelji neki AOSP rom onda nema straha.. Sve ostalo je osoobni odabir... |
Citiraj:
|
Citiraj:
LG G3 ima prednost da u dimenzijama konkurencije daje veći ekran i rezoluciju. |
Po 99ti put, plastika kod mobitela nije mana. Mnogo je zahvalniji materijal od aluminija (koji je za felge, a ne za radit kućišta od mobitela) i kao bivši vlasnik alu unibody mobitela (HTC Legend) nikada više neću prismrdjeti alu mobovima. Plastika je zakon. Kod alu moba je dovoljan jedan pad na krivi ćošak i moš ga bacit jer je popravak neisplativ, a kućište se spiga. Ispran vam je mozak marketingom. Za mene osim plastike za kućište u obzir dolaze samo platina i karbonska vlakna.
Vezano uz pitanje. S5 (ako si avanturist) ili Note 3 (ako si wannabe poduzetnik ili biznismen). Eventualno Z2 može, ali Sony je za hipstere (šala aka joke) i relativno je nov i zelen. Galaxy S5 bi bio failsafe izbor. Sa Samsungom ne možeš fulati jer je uvijek u TOP 3 worldwide i radi prejake mašine + ima cool dodatke i ogromnu fan bazu ako te veseli čeprkanje po softveru. Moj izbor bi bio Galaxy S5 mini zbog kompaktnijih dimenzija, a i Z1 compact mi je simpa iako nisam hipster, no koji god da si odabereš uživat ćeš kao gospodin. |
Poz, treba mi savjet oko moba. Produzujem ugovor i mogu uzeti s3, lg g2 ili htc 500 ili 613.
Koji je od tih best buy. S3 me ispada najjeftiniji, al sad gledam zbog omjera dobiveno ulozeno.. |
Uzmi g2
|
Takodjer bih isao na G2.
Citiraj:
|
+1 za G2. Slažem se s kolegom da je S2 imao kvalitetniju plastiku od S3. S5 je ona lažna koža pa djeluje malo ozbiljnije. Kako sam sve njih (S2, S3 i S5) držao u zaštitnom kućištu, tako mi je fakin svejedno od kojeg je materijala napravljena zadnjica.
|
mobitel do 1500kn, 100kn gore dolje... bitno mi je da je android, ispravan i ocuvan i sa garancijom... koji uzeti
htc 610 dobra opcija? sta vi kazete |
G2 mini. Rastegnuti malo do tog.
|
Mi3 za 1600?
|
Ima na njusci i MI3 za 1600(bio je do jucer 1900 pa je spustio cijenu naglo) i par G2 sa nizim cijenama. Drugi svemir za HTC 610 koji se meni ne svida zbog izgleda a i izrade. Mogu se nac i Xperia Z za manje od 1500, skoro nove ak je bas frka za rastegnut do SD 800. Po meni isto drugi svemir za taj HTC.
|
Ili na http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-mi-3-16gb.html , shop ima grešku pa ne zaračunava VAT, + promo kupon UKFSHIP ako se ne varam
|
Citiraj:
|
Može preporuka mobitela za curu?
Uvjeti: Do 1000kn Android Ekran oko 3.5" Nov, sa garancijom (bilo iz trgovine ili oglasa) Kamera što bolja HTC, Sammy i slični. Za sada je HTC Wildfire u tom krugu. Hvala |
Citiraj:
|
Ultimativni mob za žene je definitivno Tele2fon V5 :D
Ok, 4,5" je, ali je do 1000kn i 75% prodanih u HR koriste žene ;) |
Uf, ta dijagonala je meni taman ali njoj ultra overkill :D
Crkava joj SonyEr T715 onda znaš da joj je 4.5" kao meni 50" TV :D Ono tipa HTC Wildfire samo novije, jače, bolje, ako tako nešto postoji za do 1000 kn :) |
Ne postoji ništa vrijedno spomena novo sa 3,5 inča. Znam jer sam i svojoj skvo htio kupiti manji mob, ali to su fakat odroni. Interne memorije nema, ekran komatozan...ma odron. I na kraju uzeo to. Naviknut će se, bez brige.
|
Sve mi je jasno, imalo bolji mobiteli su cirka više od 4"..
Drage volje, ali neće ni da čuje i potpuno ju kužim.. Moj prvi smartphone je bio HTC Desire čim je izašao i ono bilo je waooooooo, ekrančina i pol :D Tako da eto, njoj bi i originalni Desire sa 3.7" bio knap. Stvar je u tome što mobitel ne mora biti ni full novi model, može i star koju godinu dana, ali takvih više vjerojatno nema po vip ili t-com centrima sa povoljnim cijenama. Drugi tjedan idemo u nabavku pa se zato raspitujem.. Hitno joj je, svaki dan crkne po jedna tipka na T715 i mobitel postaje neupotrebljiv. Dok je imala garanciju to su joj riješili update-anjem softvera, ali sad nema više garancije a meni se neda proučavat što i kako.. |
Citiraj:
|
Tek s 4" ekranom imas nesto prihvatljivo
S3 mini ili xperia M |
Citiraj:
SONY XPERIA GO se nađe po Njuški za 700-1000kn zapakiran sa garancijom. Praktički ima sve što sam bio naveo da je uvjet. Bolja je nego Miro u procesoru, vodootporan (pomalo nebitno).. Jedino što nema u odnosu na Miro je front camera, no ajde.. http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=4782 Predložit ću joj to.. |
i 8 GB memorije u odnosu na 4GB miro :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Gledam malo taj 4s.. Nađe se za oko 1000kn, sa garancijom.. Iako nisam o tome razmišljao no i to ću joj predložit..
|
ispada da sto je stariji iphone, to ima duzu garanciju... :D Bas me zanima cija je garancija jos tih godinu dana? ;)
ot za kolegu s3 mini pogledaj - 4" |
Citiraj:
Tele2fon V5 nije flagship, ali pošteno odradi svoj posao za cijenu koju ima, i to nov sa 2 godine garancije. Ne znam o kakvoj ti to sporosti pričaš? Samsung Galaxy S3 ima veći lag nego tele3fon v5... I do to ima 4S sa garancijom? Jesu to one njuškalo-pisane garancije s kojima se može zamjeniti wc papir ako ga nestane :D |
Citiraj:
Slazem se za V5. |
Citiraj:
S3 Mini je ok. Citiraj:
Neman pojma koji si S3 ima, ali brzi mi je od Fona, plus nakrcan je sranjima... |
za nove znam, 4s 8gb ima i tele i ht i vip, ali ti njih nitko nece dati za 1000kn...
inace, ovo za garanciju je islo za kolegu bg_4_I |
Citiraj:
|
Krivo sam se izrazio. Mislio sam na 4S sa garancijom za 1000kn :D
@baja - imam doma tele2fon v5 već 8 mjeseci i ne znam o kakvoj sporosti i lagu pričaš. Radi ko podmazan. Velim, veći lag ima od kuma S3 nego ženin v5. Al dobro, nema veze... |
S3 Mini nije ništa specijalno i vjerojatno neće dobiti nikakav upgrade.
Da nije Android pod 'must', predložio bi L630 koja se nađe za 700kn. |
Citiraj:
|
Ako ti je probem tih 5mm više u visinu i širinu, onda si stvarno picajzla.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=6518 |
Citiraj:
No tih 5 mm može bit previše. Pogotovo preko 140mm. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:17. |