![]()  | 

Citiraj: 

nadam se da neće imati 1GB rama :( pričekat ćemo još tih par sati i uvjeriti se sami  | 

Citiraj: 

Jos stvar s CPUom drzi vodu (po testoima) s RAMom nikako, jer 100% vise RAMa nema OSa da moze nadoknadit. :fiju:  | 

e ovo za top droidi 2-3gb šta si napisao je oprosti ali takva glupost da neznam :D 
	pa droid s 3gb rama pali imenik 5 sekundi, a ajfon s 512mb pali instant. takod a je bitnija optimizacija od kvantitete. ali svakako bi trebalo više od 1GB radi multitaskinga  | 

Citiraj: 

BTW nemoj zapocimat flej war :fala: BTW zanima me sta ce sada smislit. I ovo dalje ima smisla ako si cura (ili pickica u dusi)... :D  | 

di je flejm? bože koda sam s curicama na forumu :)  
	enivej, nekako mislim da će šestica biti samo skok na veću dijagonalu, bez neke enormne razlike u specsima, to će ostaviti za 6S :D  | 

Citiraj: 

Sto se tice otkkjcavanja,hvala za info. Znaci trazim otkljucan. Jel se 5ica i 5s griju ko cetvorka?  | 

Moj 5S se ne grije bas, cetvorka se vise grijala, ali ugrije se recimo kad je na punjacu i surfam na 4G, inace je "hladan" 
	 | 

Citiraj: 

i je :> http://i.kinja-img.com/gawker-media/...jgw1li85ag.jpg baterija http://i.imgur.com/P36KC8J.jpg  | 

iPhone 6+ 
	G3 je vec na prodaji, prodam i 5s = iP6+ Napokon iOS phablet. I neka su pojeli vlastito goFno :D  | 

ali zašto 1gb rama :( 
	 | 

Sat mi je fes gadan, motorola je tu napravila puno ljepšu stvar. 
	 | 

Sat je za mene promasaj ako ne traje baterija bar godinu :D 
	Sat mi je za sat, a ne za twitanje, za to iman iPhone. Citiraj: 

| 

http://images.apple.com/live/2014-se...9c5_xlarge.jpg 
	a nije ruzan :D al ti digitalni satovi na punjenje, fala lepa držim se švajcarske :D  | 

Citiraj: 

Telefoni su ok, baterija je lagano razočaranje na običnoj šestici. Pay se čini fora. Uglavnom, mogu se zamislit sa 6+ :).  | 

taj pay nece radit u hr jelda? 
	 | 

Koliko sam skužio, sve ovisi o bankama. U suštini se koristi NFC, a on je ionako ugrađen u sve terminale za beskontaktno plaćanje. 
	 | 

ma ja sito gluposti pričam, ovo neće kod nas još 10 godina:nono: 
	evo i sluzbena stranica http://www.apple.com/iphone-6/  | 

Citiraj: 

Najjaci je onaj #ApplePride scarf guy. :hitthewal: BTW sat je glup, notifikacije jos i mogu proc, ali sve ono ostalo je nebitno. Kazem sat koristin za sat, za sve ostalo je mobac. A cijena je jos najjaca. Plus stream puca, pa imaju sranja sa zvukom i tako. Odlicno su se pripremili, nema sta :roller:  | 

Od kad pustaju streamove ovo je bio uvjerljivo najgori. Uvjerljivo. I presmijesno da kao najbogatija kompanija na svijetu ne mogu osigurati pristojan stream. Bez kineskih komentara. I bez prekida. 
	Pa sve i da je milijarda ljudi spojena, uz toliku lovu ne mogu si dozvoljavati ovakvu blamazu. No ok, sto je tu je. iP6+ je moj. Pametne satove sam do sad smatrao gluparijom, tek sad vidim da su totalna retardacija. Takodjer im zelim brzu i bolnu smrt. Beskorisni su. Opcenito, dobili smo tocno ono sto su leakovi govorili. 2 veca iPhonea, smartwatch i u2. Juhuuuuu. Uzasan keynote. Uzasan.  | 

ja isto pikiram 6+, uvijek kupujem na njuškalu nove zapakirane, baš me zanima koliko će doći, ja se nadam da nece preko 1k eura? 
	neznam jeste vidli, novo mjesto za on/off gumb http://i.imgur.com/qCEJndT.jpg  | 

1k eura? 
	Toliko lud nisam. Cekam ako je potrebno i par mjeseci, pa za neku normalniju cifru nabavim si ovaj od 64gb storagea. Ugovor ne zelim potpisivati, to odavno ne radim. A ionako ce nasi operateri imati presmijesne cifre kad je iPhone u pitanju, tako da ce to biti u potpunosti neisplativo. Barem meni.  | 

Ništa novog u Appleu... popriličan letdown, u biti od 4-ke nemaju zanimljivi smartphone što je tragično s obzirom na obscene količine para s kojima raspolažu. 
	Di je safirno staklo za display? 8mp kamera (sigurno nije loša, ali nevjerujem da je bolja od drugih flagshipova), baterija je loša (6), i ništa posebno (6+ s krilcima). Stupidna rezolucija za 6 i "retina" za 6+ sa 16:9 omjerom (so 2013 :D) Također, 6+ niti dimenzijama nije interesantan - jedino što je dosta tanak, ali je dosta duži i širi od recimo G3ce koja je iste dijagonale ekrana...  | 

Duži je prvenstveno zato jer nema tipke na ekranu i jer ima senzor za otisak prsta. Da Lg to nudi ne bi bio niš posebno kompaktniji. Ovako na njemu imaš nekih 5,2" iskoristivosti. 
	Što fali 8MP kameri? Kamera na 5S je vrlo konkurentna, i ništa lošija od trenutnih, 2014. flagshipova. Zamjeram im što nisu stavili OIS na manji model.  | 

Men se to nis ne svidja. Moram vidit to uzivo na sta lici.  
	Ovaj 5s em taman za djep, za ruke, razgovore....savrsen. Za sve ostalo tu je ipad. :)  | 

Citiraj: 

G3 ima iskoristivo 5,5" u kojoj se god aplikaciji ili cemu god to hoce. Tipke se micu svugdje gdje se pozeli i taj pristup mi je trenutno najdrazi od svega. 6+ je vec poprilicna tacna i bas me zanima kak ce se prodavat kod iphone ekipe. Vjerojatno ce pridobit dio kupaca sa Androida al ne znam kak ce to ic kod ljudi kaj kupuju iphone zbog prakticnih razloga a takvih je jako puno.  | 

Citiraj: 

Al ak će sljedeći iPad imati 1GB RAM-a neću ga kupit nego ću uzet aviokartu do Cupertina da ga prelomim Timu Cooku na glavi. Safari se crasha kad otvoris apple.com, ne moze ucitat vise od dva taba bez refresha. Moglo bi se reći da sam AppleFan, ali što se tiče iOS-a i uređaja na njemu baš me sve više i više razočaravaju. Sat predebeo, preružan sa predebelim bezelima... Više nema iPhonea ispod 4.7 inča. Nisu ni smanjili bezel na novoj šestici. Feature da ti spusti sliku je ko da ju je Samsung radio. Kamera strši i zibat će se na stolu što će pikat moj dosad nepostojeći OCD... Ja sam onaj koji kupuje iPhone iz praktičnih razloga i tu mi je 4" bio savršen. Imao sam dvotjedni izlet na HTC One i jednostavno je preglomazan za moje potrebe. Nisam jedan od onih "genijalaca" koji zabrijavaju da će si podići produktivnost na phabletu... To su sve gluposti. A jebemu Apple.  | 

Cijene su brutalne 
	http://www.gsmarena.com/simfree_ipho...-news-9599.php Jeste našli U2 album na svojim iTunesima? http://www.index.hr/black/clanak/app...2a/770386.aspx  | 

1 privitaka 

:lol2: 
	 | 

Po reakcijama frendova, ovaj iPhone ce najvise privuci Androidase, a najvise odbiti dugogodisnje iPhone kupce... 
	Ne znam cemu takav korak. Jedan velki srednji prst postojecim korisnicima.  | 

Ma meni se ovaj sviđa, ali brate mili, 1000 € za mob mi je stvarno vej tu mač... 
	 | 

Tada opet nema feeda u fb aplikaciji, opet su "99%" ostavili sugavih 1GB (i novi tezi?) iOS... Well done Apple. :smoke:  | 

Smeće je postalo još veće..žena ima 4ku i imamo ipad mini i to su njihovi zadnji proizvodi koji valjaju.... 
	pa-pa apple da nemaju takvu prođu americi pa onda i dobar store bili bi na margini.. doduše dok imaju ekipu koja kupuje sve što ima jabučicu na kučištu pa makar i smrdjelo, onda će i egzistirati.. I uopće me ne čudi od svih frendova koji su apple fanovi samo jedan je uzeo iphone 5s....ovi drugi redom high end lumie, xperie itd..  | 

Trebali su se drzat dizajna kao na 4/5/5S,  ovaj novi mi se ne svida. Pogotovo straga. Jeftino izgleda. :nono: 
	 | 

Izgleda odlicno. Ne sumnjam da ce biti boom na trzistu. Bit ce 5s jedno vrijeme u opticaju pa ce biti i za ostale koji ne vole velike. Iako 4.7 uopce nije veliko.za one kojima nisu bitne brojke bit ce super mob.A ove komentare da je prevelik,nije praktican itd,pa pobogu velicina se zna vec 6 mjeseci? 
	 | 

Citiraj: 

Gdje su one fine, precizne, tanke i oštre linije nestale...ne znam. Kod ovog novog te linije koje idu uz antenu izgledaju kao da su ih crtali pastelama. Nekako mislim da je Gazda tu, da to ne bi tako izgledalo (nažalost, prerano je otišao). Edit: Dizajn je subjektivne naravi, i meni, subjektivno, to izgleda prestrašno jer sam očekivao više i bolje od firme koja je prekrcata dizajnerima i novcem.  | 

Citiraj: 

Nego meni je fascinatno ovo. Dok san ima S3 (paraleleno iman android i iOS), prika mi je govorio preveliko je blabla bla. Uglavnom SAD TAJ ISTI vec gleda kako napravit preorder za 4.7" iP6. I ja mu to govorin, a jeeee, ali to nije isto ovo je tradicija. WTF :care:  | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

Plus sad jos dodaj par aplikacija, ili cak igara ako oces. Nema boga da to ostane sve u memoriji ma kako je kompresirali i cinili cuda. Stedljivost da, ali nema stedljivosti koja moze deficit spasit. Naravno opet ce mazat oci s A8. IMHO nema neke razlike izmedju 5 i 5S, jer oba loadaju isto. I naravno to uvik fali u reviewima kad je telefon nakrcan pa nakon par aplikacija ono cekanje od par sekundi da otvori istu, da nekaze kad obrise tweet/post i sl jer je aplikacija otisal u sleep ili pitaj_boga kako to zovu. Save 350 bucks :D http://www.pohrani.com/t/32/hi/HfBMa...4464582971.jpg LOL :roller:  | 

Ja odavno zelim veci iPhone, jer 'idealna' velicina ne postoji. Niti ce ikad postojati. 
	Da je ruzniji od 5s - da. I te kako ruzniji. Naravno, opet subjektivan dojam. No ako ce ovi gapovi pozadi popraviti wi-fi signal, onda me briga za to sto je ruzniji. U spavacoj sobi G3 uredno lovi wi-fi, dok 5s ili nikako, ili pak uzasno lose. Po prvi puta da Apple ide na funkcionalnost ispred estetike. Neka sam i to dozivjeo. Ovaj sat... Bahh i bljuv.  | 

The Verge se dokopao primjerka već i izašao je hands-on obje verzije 
	Plus verzija Obična Edit- a kolke baterije imaju opće?  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:20. |