![]() |
Citiraj:
Ovaj Enterprise su tako glupo zavrsili, ubise Tripa bez veze, na tako glup nacin... a ni T'Pol nije ostala trudna... ma bez veze. |
Dosadan početak i uber dobar kraj je izgleda odlika svih ST serija.
DS9 jer bio ubitačan na početku, al je rat na kraju bio odličan, Voyager isto itd. |
Ma dajte ljudi dođe mi da zaplačem za dobrih ST vremena, a baš mi SliPKnoT - Vermillion prt2 u Winamp playlistu...:( :)
|
Molim 1 dan ne postanja u čast ST-U!
:D |
Citiraj:
GO! |
Ljudi prošlo je malo više od jednoga dana... :D
Pa neče valjda ova epska tema završti kako je nestalo st-a na tv-u To nemram podnjeti ,duša me boli i zato: :BUMP: :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego pade mi na pamet ideja :) Sve peticije su bile uvijek upucivane na adresu HTV-a, pa ljudi imamo sad jos dvije TV kuce! Mislim da bi one bile susretljivije, pogotovo sto su one komercijalne i ako nanjuse da ima dosta trekera u HR i da mogu prodati reklama prije, za vrijeme i poslije epizode.... Jedino je pitanje prava na emitiranje, mozda je HTV otkupio prava i sad ne moze nitko kupiti za HR. Dodatak: Danas je u 23:30 na HTV 1 Na rubu znanosti sa temom: Fizika i tehnologija Star Treka ! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Upravo pogledah Na rubu znanosti i moram reći da je bilo zanimljivo. Da bar postoji više takvih emisija o ST-u.
A već poznato da onu gamad s HRT-a treba kroj torpednu cijev katapultirati |
NIIIsssaaamm gleeeddaaaoooo :(
|
...ja zaspao 10ak minuta prije pocetka :argue:
|
Zanimljiva emisija ,samo što voditelj skoro pa da još nije pitao ,a što je to Star Trek
(kladim se da i je kada mu je urednik rekao temu emisije ,pa je štrebao prije emisije što će pitati goste) :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Takvih emisija fali (pa i onih o konvencionalnoj znanosti), a ova je sasvim ok pa volim pogledat (pogotovo kad je neka tema koja me interesira). |
Citiraj:
Citiraj:
|
ma zna voditelj jako dobro sa je ST i sve o njemu ali da mora takva pitanja postavljati zbog onih koji neznaju da skotaju o cemu se prica :):) i to je strava emisija ali HRT je bezveze sve sto je dobro moraju sje** no ae bolje i to nego kao nova i RTL cjeli dan sapunice i reklame uzas
A bilo ja na HRT-u i ono od BBC-a sto su likovi pravili fore sa starih nacta (18-19st.) ono drvena podmornica, tenk, zeppelin i takve fore |
Tko nije gledao
PART 1 - http://www.megaupload.com/?d=PUUOWMY6 PART 2 - http://www.megaupload.com/?d=5PDL1S8Y PART 3 - http://www.megaupload.com/?d=U37C5IJH Kada ga pokrenete postavite aspect ratio na 4:3, krivo je kodiran pa... |
Citiraj:
|
Sada znam zasto mi je falilo 10ak minuta kraja :fuming: :fuming:
No dobro skinuo sa neta pa who care :-) |
|
Citiraj:
|
Ova me ubila slika!
|
Citiraj:
|
lol:D
|
lol lol lol lol lol :clap: :clap: :clap:
|
Picard mi je najžešći , malo me podsjeća na Jim Caryija
|
ajd kad nema vise serija i tema za radzgovor mozemo o ST igricama :D da nam tema ne zamre :rolleyes:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:37. |