![]() |
Citiraj:
Alucard komp sa mojim .cfgom. http://www.imagesforme.com/out.php/t102272_SS068.jpg Sad imam bolji .cfg ;) |
Regrutamo ljude za COD4. Uvjeti su original key, ventrilo i barem nekakvo iskustvo. Raspolažemo sa Ventrilom (50 slotova), forumom (forum.dbclan.org), i svojim serverom (32 slota). Kontaktirajte me na PP ili XF - jure992. Nadam se da će ćete se odazvat ;) :chears:
|
Citiraj:
|
Ovako,srusili mi se vindovzi i obriso se registry i moj kljuc od cod4,pa me zanima dali ga mogu pronaci negdje u folderu gdje je instaliran jer sam kupio original napkon cd key ali mi treba stari da bi mogo profil zadrzat???
|
Citiraj:
takoder ni cfgovi koji tvornicki dolaze nisu rjesenje,upravo iz navedenog razloga :) trazim i dalje cfg na pristojnoj grafici sa 250fpsa dok pucas,moj padne na 200-230,pod pristojna podrazumijevam 1280*1024 i 2xaa :) |
Citiraj:
|
Cijeli cod4 folder je osto na drugom disku!!!
|
Samo ga prekopiraj natrag u novi cod4 folder s manje originalnim ključem.
I onda u igri promjeni kjluč i odigraj jednu partiju do kraja,NE IZLAZI iz igre nipošto jer će ti pobrisat. Znači uđi,napravi iz igre join game na neki server,najbolje non HC i odigraj koju partiju do kraja.Tada će ti svi rankovi ostat. |
>Jel mozda u tom klanu
nope, nisu u našem kalnu :stoopid: |
Da,ali ja cu morati instalirati cod pod drugim kljucem mogu i pod originalnim,svejedno i kad stavim svoj cod4 profil trazit ce onaj stari cd-key kojeg ja vise nemam i restarat ce mi sam sve rankove!
|
@Robert7
Sumnjam da ces bas naci takav .cfg...250 dok pucas.. Ja bi bio sretan da imam i 100 fps.a dok pucam :( |
S kojim su ključem zadnjim igrao?
Ja mislim da će ti prekopirat i ključ,mp_data se nalazi u player folderu AFAIK,a ključ je tamo. |
nope,instaliro sam s nekim manje originalnim i prekopiro cijeli profile folder ali je osto taj cd-key s kojim sam intsaliro i sve se restartalo igro sam s tim jednim manje originalnim 400h i sad sve ode,ubit cu nekog ili barem sebe,a dobro,barem znam igrat pa ce brzo ...:fuming::roller::hitthewal::dajpivu:,jel zna tko gdje bi mogo pisat u folderu od igre plsss,mislim da cu plakat
|
Citiraj:
|
Hah meni od @bolfekinha uopce neradi cfg, samo mi baci rezu na 1024 sa 4x AA :D bez drawfps-a itd... default postavke :D
Evo jedna komanda tko ju nije vidio: \r_rendererpreference 2 Meni je boostala nesto fps-e.... |
ma de kake su to gluposti.... gledam ove slike i izgleda gore neg cod 1 na low postawkama :)
mjerite opet naravno sve na full postavkama i rezi 1680 pa da vidimo onda... |
Očito ne igraš previše online pa ne znaš koliko znače FPSi... :)
|
Citiraj:
Ja kad pucam (1680 * 1050, LOW) FPS ~ 25 - 30, a kada igram ~ 40 - 60. Zašto vam trebaju ti velik FPSovi? |
Citiraj:
Pogotovo kada se radi od S&D serverima... Ovaj TDM mozes i sa 40 pogotovo kada je vise igraca na mapi samo se zakempas lagano i skidas... A konstantan FPS je iskljucivo meni radi sensitivity-a na misu... cim ti pocne padati fps-a sens na misu nije isti... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni se vrti oko 40- 50.
U zatvorenom prostoru, npr vacant mi je oko 90, a na creek i owergrown mi je oko >30 |
Citiraj:
|
Jučer bio na nekom serveru i odigrao par mapa i sve odlično, lijepa igra, i dođe mapa Crash... I počnu bombe padat, svako malo te bomba ubije, i tako 10 min i popizdio i kak imam još jednu klasu BATTLECRUISER OPERATIONAL :D iliti 2 GLa, počeo sam roštiljat po njima (ovo mi je jedina klasa sa GLom) i mogu reć da sam se preporodio, fakat je oružje za smirivanje živaca. :D
Ali začudo NITKO od 10 ljudi koji su dobivali olovo nije whinao... Odličan server, još kad bi samo znao o kojem se radi... :D Nakon Crasha sve po starom, pam perkovi i rokaj :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel stane to u ono za rename klase uopče? :stoopid: Citiraj:
Uzmem neki LMG (koje mrzim iz dna duše) legnem kut u jedan hodnik i roštiljam... kosim da ni sam ne mogu vjerovati koliko :care: Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
@ đuro \r_rendererpreference 2 --> fala malo je pomoglo :) |
Neki su se valjali kad bi nas par lupilo taj bind a neki pizdili jer su znaju da su iebali ježa ak ih vidimo :D
Šteta kaj je pam gore :( |
Citiraj:
a moram priznat da nakon tih battle cruisera bocna strana mog kompa više nije bila ista:nono::D |
Nije ti komp kriv :D
A nisam ni ja, server je lagao :D:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:33. |