![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.broadbandbuyer.co.uk/Shop...roductID=10737 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Mislim konkretno npr, NBA se igra u 3:30 iza ponoci, ne da mi se cekat i jel sad ja to mogu snimit ili ? |
Da. Kako, neznam jer nisam nikad ukljucivao snimanje. :D
|
Citiraj:
Isti odgovor i od mene :), nikad nisam snimao. |
Citiraj:
Prije tjedan dana stigao mi TP LINK TD-8961NB. Par dana kasnije frend dobio isti. Znači to sad dilaju. I čudo ima dvije antenice i mogu se skidati. Eto, u slučaju da nisi do sada uspio saznati koji ruter dilaju. Doduše, ni ja nisam ništa posebno pitao o ruteru tako da možda čak i imaju nešto drugo u ponudi. Ništa, prouči ovoga pa vidi da li ti odgovara, a možeš onda njih nazvati i vidjeti imaju li šta drugo. Nisam baš siguran, ali mislim da sam čitao da je netko spominjao neki Sagem ili tako nešto. Pojma... ..........EDIT.......... I ja ga još upoznajem pa sad ovo pročitah na stranicama proizvođača: Citiraj:
Nda...sad bi i na lapu i na desktopu trebalo imati wireless adaptere koji podržavaju 802.11n standard. Onda bi to, kao, bilo 15x brže i 5x jače. Moš mislit... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
standard 802.11b i 802.11 g signal bacaju oko 35 m (u zatvorenom prostoru ) iako ta vrijednost varira kako svi znamo i do jako malih razdaljina. Standard 802.11 n bi trebao oko 70 m baciti signal u zatvorenim prostorima. Ako gledamo brzinu povezivanja između adsl uređaja i bežične kartice 802.11 b je do 11 Mbita, 802.11 g je do 54 Mbita a 802.11 n je do 150 Mbita |
hvala ljudi :) sada sam ih nazvao i kažu da ovisi o radnom nalogu koji ću ruter dobiti lol :) rekao sam im, u svakom slučaju, ako ne bude radilo kako treba, tj. signal bude bio preslab da ću im ga poslati nazad i zatražiti drugi ruter... jebali ih ruteri s unutarnjim antenama :D poslao sam i više mailova dali bi ikako mogao dobiti taj ruter pa ćemo viditi
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Glup mi je taj njegov odgovor da ti ne može reći koji ćeš ruter dobiti pogotovo zato jer ti taj ruter kupuješ. Tj. u mom slučaju je tako. Ja sam na T-Com liniji, ali sam nedavno prešao na Optimu i u ugovoru sam imao opciju da kupim ruter i jednokratno ga platim 109kn (čini mi se) ili da ga plaćam "pomalo" dok god ne istekne valjda taj početni ugovor od 2 godine.
Naravno, odlučio sam se za prvu varijantu (pogotovo zato jer kao novi korisnik imam popust na pretplatu prva 3 mjeseca tako da ću tom uštedom zapravo platiti ruter). Ako je i kod tebe isti slučaj vjerujem da imaš pravo na izbor rutera jer ne mogu ti nešto prodavati, a ne reći ti šta zapravo kupuješ. Bzvz. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koristim Optimu skoro 3 godine i radi non stop bez problema. :chears: optidsl 2/256 http://www.speedtest.net/result/1824116097.png Upload je trenutno zauzet pa nije 100% |
Jedna kulturna zamolba prije će uroditi plodom nego prijetnje :) kao što je slučaj i kod kolege ALiEN17 :).
|
Baš imam problema sa optimom,naime zadnja 3 mj. mi stalno previše računaju,tj. ne obračunavaju O2 paket,nego paket koji sam imao prije 5god. 1024/256..Zvao sam ih jedno 50 puta,lijepo i pristojno objasnio ali više nema smisla..Kažu mi da je sve uredu i da će rješiti i da će doći normalan račun međutim evo danas opet došao 251kn a trebao doći 180kn..Imam O2 paket 500min 4mbit flat..Šta napravit,jel vrijedi pisat? Jel mogu raskinut ugovor?
|
Neznam da li ima već napisano ali mi se neda čitati toliko stranica (već sam previše čitao o H1) pa da pitam: da li mogu imati fiksni telefon na t-com + internet od optime pošto je kod mene samo infrastuktura od t-coma? Kada bi ta kombinacija bila moguća koliko bih plaćao? Možda samo 75 kn za telefon t-comu + samo onoliko koliko dođe određeni paket za internet ili tu ima još kakvih troškova?
|
Onda odeš na www.optima.hr , ili nazoveš korisničku službu, dakle nemoraš ništa plaćati t-comu, imaš optima O2+ pakete gdje imaš telefon i internet za 189,00kn.
Ništa ne plaćaš osim toga optimi, te t-com otpada ;) |
To je odlično ako je tako. Ističe mi ugovor za koji tjedan pa sam mislio preći kod nekog drugog operatera ali pošto je kod mene samo infrastruktura od t-coma mislio sam da bih i ovako i onako trebao plaćati pretplatu od 75 kn t-comu. Morat ću nazvati zsk od optime da to potvrdim. Hvala!
|
koji modem dobijete ovisi prvo koja je usluga
ako ste na optistreamu onda cete dobit taj TPLink 8961nb sa wireless N (btw na ovakvim brzina je 300mbps, a ne 150 jer ima 2 antene, pa ide dvosmjerno) ili onaj crni Zyxel sa unutarnjom koji ma HALF n wireless tj 150 zbog jedne antene. ako ste na podrucju dostupnom Optimi preko njihove centrale onda dobijete Sagem ili TP-Link w8951nd ovisno kak vas potrefi |
danas dobio racun 60kn veci nego inace, a sat vremena manje razgovora. Paket je 02surf i primjetio sam na racunu da sam do sad pod opis usluge: Paket usluga bilo 68,70kn, a sad je doslo 100,76kn. Broj korištenja je u oba slucaja 4 i to je iznos bez popusta. Jel bi mi mogao tko od vas objasniti o cemu je rijec?
nazivam szk i zauzeto skroz :D edit: rijeseno, vele da je ocito krivo naplaceno :) |
oi. Evo mislio sam se prebacit na optimu s T/coma pa sam se malo informirao i cini mi se bolje opcija. Nadam se da se slazete =) Al htio bih znati ako ima mozda kakvu informaciju netko ako ce biti neke nova akcija na optimi jer vidim neku anketu na stanicama njhovima pa da se ne prebacujem sada ako ce za npr mjesec dana biti neki "poklon" za nove korisnike?
|
Citiraj:
Dobiješ Bežični telefon PANASONIC DEC KX-TG 1611 za 1 kn naravno uz potpisivanje ugovora na 24 mj. :chears: |
Btw, taj telefon je u slobodnoj prodaji oko 165kn. Nemoras od Optime ocekivati neke "poklone".
|
Hvala al znam za taj telefon =) Nije da nisam trazio i informirao se, samo sam htio pitat ako bude neka nova akcija. ^^
|
Ja sam svojima doma popunio papire oko Nove godine, poslali su ih pocetkom sjecnja i jos nisu presli na Optimu tako da ne znam koliko je akcija relevantna. Ispada da bi se trebao javiti 3 miseca prije nego objave akciju da bi uspio dobiti pogodnosti iste.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:49. |