![]() |
ReddID se čeka...pratim taj coin dugo...trebao je izaci u q3 pa su pomjerili na q4 ove godine zato kupuju
|
Još nije 24.12, tako da ono za Siacoin i dalje važi, pretpostavljam...ja hodlam i dalje
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ima li još netko problema s Coinbaseom i GDAX-om? Na laptopu mi se Coinbase ne otvara, stoji prazan ekran s plavom trakom na vrhu, a GDAX otvori, ali ništa ne mogu, javlja greške što god da stisnem. Isto je i na mobitelu i na još dva providera.
|
Ma taj coinbase je po meni zesce sranje
Svako malo nedostupni Ili ide nesto up&down ti nemozes reagirat |
A koja je alternativa za nas iz Europe i za brzi trading bez čekanja verifikacije par dana? I da nije bankovni transfer, nego kartica (ili cash lol?)?
|
Citiraj:
|
Bitstamp
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Svi bi na vlak... __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
Bojim se tih pumpova jer nikad se ne zna dokle ce. Imao sam dosta pogodaka ali recimo izadjem iz ripplea na 32 i nikad vise nazad :) |
Citiraj:
|
Zadnja 2 dana se mislim kamo uložiti, koju valutu uzeti.
Jučer uzmem nešto sitno Redd-a dok je još bio 17 sat, i onda jutros još dok je bio 20 sat. Gledam sada wtf, Redd je na 60 sat. :D Volumen jutros: 400, volumen sada: 5300 :D Šta će biti tek kad objave taj Redd ID... Moguće da ode do 150 sat, IMHO. |
samo kad skuze da reddID nije ni pri kraju bit ce masivan dump...tako je bilo slicno i u q3...ljudi slijede taj roadmap kao da je biblija
|
Na kojoj mjenjačnici je najjeftinije kupiti Verge iz BTC?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Na kojoj stranici napraviti transfer na devizni? Negdje sam pročitao da na coinbaseu se čeka verifikacija i po 3 dana.
|
Kutak za trejdere
...
|
Kutak za trejdere
...
|
Citiraj:
Onda taman kad dosegne neki vrhunac, odmah prodati i cekati iducu tocku roadmappa :D |
Meni zasad dobru zaradu donio, vidjet ćemo kako će biti u nastavku. Stavio sam prodaju na 100 satoshija pa kako bude :D
|
kad ce btc gore opet.?
|
od sutra.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Skoro 200 sat na bittrexu |
Citiraj:
Nema veze, uletio sam u RDD jučer na 25 satoshija pa sam više manje dobio isto kao što bi i sa Siom. Ma bitno da se lova vrti. :D |
Baš...meni žao što taj rdd nisam ispratio, al ko može u sve uletit
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:36. |