![]() |
Jel vam radi mobilno bankarstvo na mobu?
Frend me pokušava odvratiti od kupnje Note 4 Pro jer kako on kaže na "tim" mobitelima ne radi mobilno bankarstvo. Ja ne vidim zašto ne bi radilo osim ako mobitel ne koristi neku ultra staru verziju androida što ovdje nije slučaj. |
Redmi Note 3 (SD verzija) - MIUI 8.1.1.0 ofišl, rutan, drugi recovery + xposed, adblock i slično - erste mbanking radi bez problema. Makar u nekim slučajevima sam čuo da neće raditi prijava preko otiska prsta ako je mobitel rootan
|
Citiraj:
Poslano sa mog M7 koristeći Tapatalk |
Jel zna netko koji je tocno senzor kamere u Xiaomi Redmi Note 5 (Redmi 5 plus)?
Znam da na nekim mobitelim saraju sa tri razlicita senzora, da nije slucajno to taj model? |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima neko iskustva ? |
Citiraj:
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
Kod mene isto sa Zabom i EU ROM-om sve normalno radi, čak i notifikacije out of the box na što se neki žale.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
koja je razlika izmedju redmi note 5 i redmi 5 plus |
ja ne mogu razumjeti da netko u 2/2018-e predstavlja mobitel na 7.1 androidu, prakticki 6 mjeseci nakon predstavljanja 8. Isto tako 6 mjeseci prije 9-ke...
|
Istina. Vendori sve više i više kaskaju za most recent verzijom Androida. Glavni flagship fabrike dolazi sa godinu dana starim OSom. Jebo ih custom bloatware koji trpaju unutra.
Sent from Mobara |
Dok se sam sistem ne odvoji od ostatka smeca sto trpaju po softverima nece biti srece..
|
Ma na smartfonima treba uvesti kao i kod kompova slaganaca. Bez operativnog sustava i bok. I onda iz recoverya boot i biraš što hoćeš da ti instalira i što nećeš... ali da, onda ti nebi mogli nasrat svoj propriatery shitware zbog kojeg neki ljudi pravdaju svoje postojanje u R&D departmentu.
Qrčina. Sent from Mobara |
Jel ima neki info kad bi mogao izaci novi Mi A2 iliti 6X?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
No ja ne kužim, ali zaista ne kužim da kopiraju tako blesavu stvar kao oblik oko kamera senzora... Od svih mogućih izvedenica, oni kopiraju iPhone..
Strava. To mi nije nikako jasno i skroz neozbiljno, ti Kinezi su valjda rodjeni sa kompleksom manje vrijednosti i manjkom samopouzdanja Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Citiraj:
Ali naše želje su jedno, a realnost nekaj drugo.. |
Citiraj:
Inače, mene verzija Androida više nit najmanje ne dira. Promjene su od Lollipopa na dalje postale prilično male. Ono ko da si izvrtio Windows Update - drago ti je što si updatean i imaš najnoviju verziju, ali promjenu baš i ne vidiš/osjetiš :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
ne, nego su se rodili bez centra za inovativnost u mozgu. da cultural thing.... :D |
Citiraj:
Ovakvu glupost još nisam čuo... To neka nova filozofija besramnog kopiranja? |
Citiraj:
oh kriste, ti stvarno vjerujes u to :facepalm:
kako onda imamo drugih kineskih brandova koji imaju svoj dizajn koji nije kopija nikoga |
Mislim da se kod Kineza jednostavno radi o smanjenju ukupnih troškova. Dizajn košta, nebitno koliko, ali košta. Jeftinije je prigrliti tuđi pa i pod krinkom odavanja počasti autoru. I reklamiranje košta, i to poprilično, pa i ne viđamo baš neke reklame kineskih uređaja (viđamo , ali rijetko, a takvi nas ionako ne fasciniraju cijenom jer su blizu popularnih "flagshipova")
Uglavnom da sumiram, vjerujem da u Kineskoj kulturi postoji odavanje počasti autoru kopiranjem, ne znam za to al vjerujem. Isto tako vjerujem da se ovdje ne radi o tome već o smanjenju ukupnih troškova kako bi uređaji istih ili sličnih specifikacija mogli biti puno nižih cijena i pristupačniji svekolikom pučanstvu. Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Uzeo ženi xiaomi mi note 3 i kad je stigao dao njoj s7 a oteo mi note 3 i sad mi se hebe čiji je dizajn, tko je kome šta ukrao i jel kamera ružna - mobitel mi je preodličan.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:49. |