![]() |
Ak se dobro sjećam, taj sat je samo na papiru water resistent. :(
|
I to je već nešto što nisam znao.
Valjda je galaxy 5 ipak vodootporan? Probat ću tog faličnog spasiti,ako ide dobro,ako ne,ionak je u banani. |
Ima li tko ovdje Huawei GT3, GT3 Pro ili nešto slično?
Kupija sam GT3 Pro 43mm keramički i sat je famozan ali vibracija je praktički neprimjetna čak i kad je stavljena na "Strong". Ne mogu osjetiti uopće osim ako nisam u potpunom miru i tišini. Ukoliko sam negdje vani ili radim nema šanse da se osjeti vibracija. Kako je vama? |
nije dobro, ima mi ga kolega na poslu, vibrira ko i GT2 Pro, sasvim jasno i primjetno.
Za usporedbu, ja na GT2 Pro imam Soft vibration |
Meni je crkla vibra na GT2 Pro nakon godinu i pol.
|
Danas sam kod prijatelja probao GT2 i dosta je jača vibracija tako da ću definitivno sutra zvati servis.
Jedino možda je zbog veličine (43 vs 46mm) pa koriste drugačiji, slabiji motor... |
Citiraj:
|
Gledao sam malo te pametne satove, npr. Samaung Watch 5 kaj je ekipa dobila uz mobitel, cijene vise nego kaj kostaju novi.
|
Citiraj:
|
Pa vidio sam ja i za soma ali 40 nemas ispod 1300-1400 kn a novi je skoro toliko.
https://www.samsung.com/hr/offer/sam...winter_gw_buds |
Citiraj:
|
Ne kužim. Htio sam zeni uzet sat 40 i cijene na njuskalu su razne od 1300 do 1700 kn. Za to imam i u dućanu. 40tica ima malo pa su valjda i cijene veće.
44 možeš nac ispod 1500 kn u webshopu ... |
Citiraj:
40mm - 1499 najjeftiniji. :) Zanimljivo. :D |
Pa eto ... sigurno za 100-200 kn manje se neću ić nalazit s nekima sa njuškala ili plaćat poštarinu i gubit vrijeme.
|
Citiraj:
Nema smisla takve satove za 200EUR kupovati rabljene. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Može preporuka "ženskog" sata koji mjeri otkucaje srca i krvnog tlaka, nekog jeftinijeg/BestBuy za nezahtjevnog korisnika?
|
|
Taj na mjeri tlak.
Koliko znam ima Huawei Watch D jedino od ovih mainstream brandova. Za mjerenje tlaka treba narukvica koja se napumpa tako da baš i nema puno satova koji mogu mjeriti tlak. Ako ti nije to neophodno preporučam Huawei Gt3 Pro 43mm (keramički). Vrlo je elegantan ali nije jeftin, ima EKG, pulsmetar, SpO2, temperaturu i baterija traje značajno dulje nego većini sličnih satova. |
Ali nema tlak ni taj.
Tlakomjer je super za to :D |
Razmišljam o kupovini pametnog sata. Dvoumim se između Huawei Watch GT3 i Amazfit GTR4. Šta bi vi preporučili? Možda neki drugi? WearOS satovi mi bas ne igraju ulogu jer bi htio da mi baterija traje nekih tjedan dana, a i koristio bi mi za praćenje aktivnosti ako se ode u neku šetnju/planinarenje tak da je gps obavezan, i da vidim obavijesti koje mi dolaze.
|
Citiraj:
|
GTRunner za sportski sat, ako ti treba takav sat.
On je najtočniji od svih android satova po pitanju HR-a. GT2 Pro ako želiš lipi sat. |
Kupio tu na tržnici Huawei Watch 3 Pro. Oduševio me. Malo me plašila baterija, ali bez razloga. 5-7 dana bez po muke. Sve osim AOD uključeno, stalno spojen s mobom.
Huawei radi vrhunske satove 😀 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Alll in all dobra autonomija,ali nenadmasivo sa npr GT2 Pro |
Citiraj:
|
Pisanje poruka na satu je valjda 10. krug pakla :lol2:
Meni je GT3 Pro (Keramički) fenomenalan. Baterija je nešto slabija od Fenix 5 ali je puno više "smart" (glasovni pozivi, kontrola glazbe, spotify, funkcionalne notifikacije i rudimentarni odgovori na iste, generalno sve potrebno a da se ne pretjeruje s korištenjem sata kao mobitela) i opet ima brdo sportskih funkcija, jedino mu fali mogućnost povezivanja na ANT i neke BT uređaje (meni recimo ne vidi Levo pa ne može prikazivati status baterije, kadencu i power što je Fenix mogao). |
Citiraj:
https://youtu.be/9BnLbv6QYcA |
Citiraj:
@blava GPS svaki dan 1h, uključeni svi oni senzori, od jutra do navečer spojen s mobom. Sigurnih 5 dana korištenja do punjenja. Malo labavije kad ne koristim GPS, onda može i tjedan dana...Harmony OS 3.0 otkad sam ga kupio... Ima dobrih aplikacija koje sam instalirao. Fino se popunjava taj njihov store... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:27. |