PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

Amdejac 07.03.2006. 18:39

Citiraj:

Autor mITZEK jr
ja imam srece sta mi je soba na 2 katu pa se mami neda ic gore......
al imam kompromise dok je ok u skoli ok je i cod!!!!!

Kakve veze ima kaj ti je kompjuter gore kad stari kontrolira kablove dole.: roller :

mITZEK jr 07.03.2006. 18:48

citaj!!!stara!!!
mitzek je ok kaj se tih stvari tice i ostalih!!!!!!!

Amdejac 07.03.2006. 18:48

Nema me jedan dan i propustim sra....
Dajte ljudi stavite votanje.
Na serveru nema nikoga jer je glupo dok se čeka ekipa da nas dvoje igra CTF.
Ovi problemi koje spominjete sa votanjem već sam primjetio i ranije da pojedinci, pogotovo kad gube, žele promjeniti mapu ili tip igre, a igra se već 10 minuta.
Takvi neka naprave diskonect i dođu kasnije, a ako će to zloupotrebljavati BAN.

SniperWolf 07.03.2006. 18:51

Citiraj:

Autor ZED
Al meni nije jasno kak tebe cijeli sanzer iz thompsona ne ubije?
I na kraju opalis dva metka iz mp44 i ubijes me

neznam, mozda zato sto skakucem uokolo kao manijak.
Uostalom danas sam te držo na nišanu sa mg42 jedno 2sec i ne štedio metke a ti živ:rolleyes:
cod2 je nedovršena igra:smoke:

mITZEK jr 07.03.2006. 18:51

i kak je bilo na dezurstvu???kaj se jelo????
:beer:

dautanecII 07.03.2006. 19:03

e,btw ekipa moze mi neko adresu servera,ne vidi mi ga ASE browser.

edit:

rijeseno

Amdejac 07.03.2006. 19:22

Citiraj:

Autor mITZEK jr
i kak je bilo na dezurstvu???kaj se jelo????
:beer:

Loše.
Hamburger.
A sad čekam da se ohlade kuhani štrukli.

Sam Fischer 07.03.2006. 19:40

Citiraj:

Autor Fleks
Ljudi sam da znate ja bum jos manje igral. Stara mi sere da se samo igram. To mi ide nakurac i nemogu joj objasnit. Samo uleti i pocne se derat ''SAMO PUCAS PO CIJELE DANE''.

Ista je situcacija kod mene :(

panoramix 07.03.2006. 19:47

Citiraj:

Autor Sam Fischer
Ista je situcacija kod mene :(

Imaju stare pravo. Treba školu / faks završit a ne riknut pa onda optuživat kumpiće s CoD-a da su oni krivi jer su vas navukli...

MisterM 07.03.2006. 19:51

Za one koji nisu skužili - vote je vračen.

Fleks 07.03.2006. 19:54

Nemože to tako sa voteom. Neko pusi i onda se vota je ne glasam jer sam se ufuro u igru i onda samo mapu promjene. Pa popizdio sam danas. Igramo vec 15min i neka budala zamjeni mapu. AJ BOK !

Koja glupost :smoke:

Ajde kuzim kad je troje pa se igra CTF pa noramlno da se vota.

ali SD i ima nas 8 i igra se 15min i onda neko pozove votanje... :smoke:

E.T. 07.03.2006. 20:27

Moj je prijedlog da se omoguci vote-anje samo unutar prve minute mape... Ako je to moguce s tehnicke strane izvesti? RAK?

MisterM 07.03.2006. 20:36

Citiraj:

Autor E.T.
Moj je prijedlog da se omoguci vote-anje samo unutar prve minute mape... Ako je to moguce s tehnicke strane izvesti? RAK?

Trenutno se testira selektivno votanje - kaj može a kaj ne može - a za ovo unutar prve minute baš i ne znam. Ali bumo vidli.

@Fleks
vidio sam to i mislim si ljudi nisu opet pročitali moj post na COD PCE server thredu.
Nakon srijede u ponoč toga više neče biti - ili bolje rečeno ako bude ........ sve tamo piše.

xPsycho 07.03.2006. 20:44

evo danas sam i ja uplatio ...tak da nebude problema......tj. scorpio_007 je uplatio umjesto mene kad je on danas bil u varaždinu.....ok....valjda nema problema

dautanecII 07.03.2006. 21:10

e bas smo ko rakova deca (ne Rakova :D ) igram prvi put CTF,imam zastavu i nemogu poentirat jer nema nase zastave! :grrr:

....a fino cekam skriven u potkrovlju........ :cool:

RAK 07.03.2006. 21:11

Citiraj:

Autor E.T.

kako ne bi bilo moguće. Isprogramiraj taj mod i ja ću ga staviti na server-

E.T. 07.03.2006. 21:34

Citiraj:

Autor RAK
kako ne bi bilo moguće. Isprogramiraj taj mod i ja ću ga staviti na server-

LOL
Evo na poluvremenu...

Isus 07.03.2006. 21:39

fini CTF je bio, DM je isto bio ok.
Ubili smo konzolu nekoliko puta ;)
Ja sam se bavio uskrsnućima ;)

Renesis 07.03.2006. 21:57

Danas mi je bio lijep dan, pa sam i dobro igrao....
http://img439.imageshack.us/img439/1...00323hg.th.jpg

Što siroti SamFischer nemože reći :P

Sam Fischer 07.03.2006. 22:12

Citiraj:

Autor Fleks
Nemože to tako sa voteom. Neko pusi i onda se vota je ne glasam jer sam se ufuro u igru i onda samo mapu promjene. Pa popizdio sam danas. Igramo vec 15min i neka budala zamjeni mapu. AJ BOK !

Koja glupost :smoke:

Ajde kuzim kad je troje pa se igra CTF pa noramlno da se vota.

ali SD i ima nas 8 i igra se 15min i onda neko pozove votanje... :smoke:

Ja sam ta budala i ofpće me nedira.
Fino sam lijepo pitao dal je tko za nešto drugo osim bezumnog napucavanja (DM), lijepo pokreno vote, 6 je glasalo za da, 2 za ne i bok...
To kaj si ti jadnik popizdio, sorry...Svi su tak nabrijani i sve treba bit kak oni hoće...teraj po svom...Ja prije svega...to je mentelitet današnjeg društva.
NHF
Kad se oslobodiš toga da nije bitno bit prvi, nego se dobro zabavit, vjeruj mi, ljepše ćeš se osjećat kad igraš.
I-da, nisam pusio :)
Ok mi je islo.

@ Ren
Vidi ćeš kakav će meni dan bit u nedjelju (poslije subote) :D

hrskavi odojak 07.03.2006. 22:25

Ljudi, bok.: hello2 :

Meni su neki pojedinci rekli da imate svoj vlastiti server u cod2. isto sam cuo da za skromnih 10 kuna mogu igrat mjesec dana na tom serveru.:)

Zato vi meni dajte lozinku i ja cu dati Sam Fischeru novce nek vam da ako vam je tako lakše. ako je moguće da što prije mi date lozinku da što prije počnem igrati. : CoolRamb

Newbie Pro 07.03.2006. 22:32

Hmm, kontaktiraj MisterM-a ili Rak-a za detalje, a pass sumnjam da ćeš dobit prije uplate. Poz.

Andeo 07.03.2006. 22:52

Danas je bilo zabavno, bez previse nadglasavanja, konacno se igralo. Samo nam se spoji neki console za koga nitko nije znao tko je. Ali po rezultatu i vremenu spajanja na mapu logično sam zaključio da je ili atha ili Rak s time da u potonjeg više sumnjam, zbog kempanja, dakako.

atha 07.03.2006. 23:14

atha je vecheras pichio na bihnetu... :rambo:
vjezbao sam s&d.

Alucard 07.03.2006. 23:28

da li postoji patch za cod 2 ?
ili me izbaci iz igre ili mi dode blue screen...

MisterM 07.03.2006. 23:40

Citiraj:

Autor xPsycho
evo danas sam i ja uplatio ...tak da nebude problema......tj. scorpio_007 je uplatio umjesto mene kad je on danas bil u varaždinu.....ok....valjda nema problema

Ti si svoj dio obavio ali scorpio nije - naime neznam mu ime - a razbila mi se kristalna kugla - pa nemrem vidit ko je uplatio: suicide Daj objasni scorpiu da samo ja imam imena zbog love i mogučih upada drugih pod vašim nickovima.
Bok,
M

MisterM 07.03.2006. 23:44

Citiraj:

Autor hrskavi odojak
Ljudi, bok.: hello2 :

Meni su neki pojedinci rekli da imate svoj vlastiti server u cod2. isto sam cuo da za skromnih 10 kuna mogu igrat mjesec dana na tom serveru.:)

Zato vi meni dajte lozinku i ja cu dati Sam Fischeru novce nek vam da ako vam je tako lakše. ako je moguće da što prije mi date lozinku da što prije počnem igrati. : CoolRamb

homers2005@gmail.com
Bez iznimke:
ime i prezime pce nick i a.k.a. ako igraš pod drugim imenom.
Onda idemo dalje.
M

MisterM 07.03.2006. 23:46

Citiraj:

Autor Alucard
da li postoji patch za cod 2 ?
ili me izbaci iz igre ili mi dode blue screen...

Nema patcha - najbrže - reinstaliraj igru.
M

EDIT: ako dobivaš BSOD - reinst windovza

maX 07.03.2006. 23:53

Da, da decki, bilo je mirno buduci da sam ja bio sprijecen da igram :(... Skola i te stvari :( Da sam mogao doci opet bi osjetili miris granate i udarac kundaka :D...

Isus 07.03.2006. 23:59

Citiraj:

Autor Sam Fischer
Ja sam ta budala i ofpće me nedira.
Fino sam lijepo pitao dal je tko za nešto drugo osim bezumnog napucavanja (DM), lijepo pokreno vote, 6 je glasalo za da, 2 za ne i bok...
To kaj si ti jadnik popizdio, sorry...Svi su tak nabrijani i sve treba bit kak oni hoće...teraj po svom...Ja prije svega...to je mentelitet današnjeg društva.
NHF
Kad se oslobodiš toga da nije bitno bit prvi, nego se dobro zabavit, vjeruj mi, ljepše ćeš se osjećat kad igraš.
I-da, nisam pusio :)
Ok mi je islo.

Liejop sročeno,. flex fakat mi neij jsano kaj navek kakaš, jučer si ubijao dok sam pisao itd.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:53.