![]() |
vidim bas da je 400 mi3 slobodno na akciji , sad vidjet cemo kakve sam srece :D
ako ne uspijem u tome onda uzimam definitivno f1 preko to2c :) |
Zasto f1 preko to2c? Na coolicolu je par dolara jeftiniji
|
Citiraj:
|
znači u tome je fora a ja se ponadao da ću ugrabiti neki mob povoljno preko alija.
nadam se da i banggood nema neku prevaru nego da će svi moći kupiti za 50% |
Citiraj:
|
Svi koji čekaju geekbuyingovih 50%, zaboravite. Kao što se i očekivalo, umjesto 50% sniženja na sve mobitele trebalo im je pisati DO 50% sniženja. Da stvar bude gora, sniženje će biti samo za par modela i to ni blizu 50%.
|
Očekivano. Zvučalo je predobro da bude istinito.
|
da se nadovežem na akcije shopova, merimobiles nudi dvogodišnje jamstvo za xiaomi, zte, lenovo, huawei, opo, oppo; ako ih kupite između 7.11.-15.12., kaj bi samo po sebi moglo za nekog biti deal breaker.. a ovak vele njihovi uvjeti..
|
Citiraj:
Kao greška je,uopće nije trebao biti nikada toliki popust. |
Uzeo sam na Efoxu UMI C1 na 11.11. akciji. 80€ sa besplatnim DHL express slanjem iz Njemačke. Ako sam dobro shvatio.
|
ovaj geekbuying je prevara neće biti na sve telefone 50% nego na 8 telefona........... prevaranti
|
meni je poslan Mi4 kao poklon
nisam kupio telefon zanima me na osnovu koje cijene će meni obračunati PDV? |
Citiraj:
Naravno THL T6S sa pande za 95$ mislim da je i ovogodišnji best buy mob uopće od svih kineza. Izašao je točno 570 kn u ruke i to sa plaćenim pdv :D a moglo ga se uhvatiti dosta dugo za siću. Samo je trebalo čitati forum. |
Citiraj:
|
Obično po najvećoj koju nađu ako je Spomenka tamo još :D
|
Citiraj:
|
E hebiga sad... tak nešto je :D
|
Citiraj:
Sutra im je na akciji IUNI U2 Smartphone 3GB 32GB 4.7 Inch SHARP FHD Screen Quad Core 2.2GHz 16.0MP- Green za 218$. Šteta što više nema osiguranja, uzeo bih ga odmah. Sutra imate na Coolicool istu akciju koja je danas bila na Efoxu. UMI C1 za 100$ sa besplatnim DHL shippingom iz Njemačke. |
Citiraj:
Svaka čast na ovim info. Zbog ovakvih se isplati pratiti pce forum. Još da je ono osiguranje od 5% mislim da bi uzeo barem dva komada IUNI U2 sa pande... Citiraj:
|
Da, ali piše još jedan bitan detalj za UMI C1 "If you are in Croatia, parcel handling fee would be 29 EUR extra."
Ne znam jesi to morao na eFoxu platit, ali mislim da tamo ne. |
Kako je to tužno kad si jedina zemlja u popisu "odbačenih".
Čini se da moram slati u Austriju ako upiknem po toj cijeni. Mislim da i eFox ima isto sutra ponovno 100 komada C1 na rasprodaji jer item description veli: Note:Today, 100 pcs. Sold out. Morning are still 100 pcs. € 50 cheaper Usage Status. Beginning to the 11/11/2014 10 clock in Germany.(Eg Can you the UMI C1 get for € 79.99, according to the 100 units it is available for € 129.99 again.) |
Molim vas da obratite pažnju kod efox shopa, mislim da je to jedna lažljiva bagra, naručen thl t6,Moj upit njima i ispod odgovor s fontom za slijepe.
respected, My orders had not yet been sent, please reply me why this is so because within three days should be sent. best regards
Sehr geehrte Damen und Herren Weil Ihre bestellung nach Kroatien geschickt ist. So brauchen SIe 29 EUR Versandkosten uns zahlen dann werden Wir es an Ihnen schicken wenn SIe Fragen haben teilen Sie bitte uns mit MFG |
Ja narucio od njih coolpad i thl t6 i dosli bez greske.
Trebalo im je 5 dana da posalju i nakon toga za 10 dana su dosli. Svaki tocno za 15 dana |
Citiraj:
Pa dobro zašto mene oženiše. nije mi baš jasno ali me i ne zanima, ja ih križam, nek ide iz kine. Nemam još iskustva s mobitelima ali me još ni jedam kinez nije zajebao niti ostao nešto dužan. |
I moji su dosli iz kine jer nisu imali na eu lageru
Pa imas paypal protekciju, lupi dispute i prst u uho |
Citiraj:
odrađeno:chears: ali mislio sam da je manja zajebancija narucit iz eu wharehouse, pogriješio sam. |
Jel efox ima germany warehouse ili sve ide iz kine..?
Edit: sad vidim da ima ... |
Ima li kakvih dobrih mobitela na akciji povodom 11.11. (nešto da ima 2GB RAMa i do cca 150$) ?
|
Sad kupiš, a sutra platiš 30% niže. Bar sam ja to tak skužio pošto ovo nije među onim istaknutim flash sale ponudama. Čitao sam komentare, ali ovi zadnji su svi dobri, a svi su iz drugih država :/
|
Neznam kako je uopće moguće kupit nešto na akciji 11.11.
Svi artikli su prodani u 10:00:00. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:59. |