![]() |
Danas..DAN D! Skidamo bavarski skalp!
|
0-4 laganih :D
|
imal kakih linkova
|
Ajmo Aaallleeettiiiii :)
|
Citiraj:
|
Man Utd - Bayern
Barcelona - Atletico Madrid (na španjolskom) alternativni linkovi: Man Utd - Bayern Barcelona - Atletico Madrid (na eng.) |
Misli li još netko da je Giggs puno prestar za igrati u sredini u ovakvoj utakmici protiv ovakvog protivnika?! Ajme majko..
|
Citiraj:
Hvala ti frende! :) |
Bayern XI: Neuer - Ribéry, Martinez, Robben, Rafinha, Boateng, Lahm, Müller, Alaba, Schweinsteiger, Kroos
De Gea, Jones, Ferdinand, Vidic, Buttner, Valencia, Carrick, Fellaini, Giggs, Rooney, Welbeck Robben na Buttnera. You're gonna have a bad time :D |
Ne volim nijedan klub od njih, tako da mi je cist svejedno tko ce proc dalje.
S jedne strane bilo bi mi drago da united dobije, da osvjetla malo obraz englezima, ali opet ako ih svabe nakantaju cu biti sretan. |
jadna majka svakom beku koji mora cuvat robbena i riberya :D ocekujem kanonadu bayerna i brutalno izivljavanje nad moyesovim invalidima. (hint:hendikep 2:0)
|
rvp bi sigurno ono zabio, sto je je... s druge strane, misli li ovaj pasivac ubacivat mandzuku
|
Citiraj:
0:0 na poluvremenu sa solidnim MU, kako će vrijeme odmicati tako će se topiti Bayernovo samopuzdanje |
Ima li netko jos kakav link za Barcu?
Ne radi mi niti jedan od iznad navedenih. :/ |
Slabe obje tekme... Prezatvoreno i šupčarski se igra, al to je normalno za ovu fazu natjecanja.
edit: Ko hvata Slovence, ima na planet TVu Barca-Atletico. Brutalan kanal, i formulu prenose. |
Opalaaaaaaaaaaaa
Nemanjaaaaa |
MAAAAAAA poveo united i poveo ALLLEEEETIIII :)
Ihjo ma predivno! :) |
Eto mandze...jebo guardiolu retardiranog
|
Glavno da je on najboljeg napadača držao na klupi do 63. minute. :) Krelac. :)
|
It's not a bug it's a feature :D
|
Citiraj:
|
Barcelona izjednačila :(
|
Ak je Bastianovo uklizavanje i izbijanje lopte za karton, ja sam papa štrumpf...
Onaj Mandžukićev skok s Vidićem isto... |
Dobro je! Sve je otvoreno!
Bavarcima je samopuzdanje na nuli,a zna se da MU zna zapesti u gostima! Probušen je balon od sapunice! |
Ivan care :D
Odlična druga poluvremena, nadam se da će ih Atletico ownat u drugoj tekmi. |
Citiraj:
Al jbg, svinjica se bacila malo |
Citiraj:
|
Neloša tekma United - Bayern. :)
Sutra: PSG - CFC i Real - Dortmund |
E da bar Borussia sutra nešt napravi. A i ćelzi da prođe, onaj ibrahim mi je iritantan.
|
Nije ni Atletico v Barca bila loša tekma. Da je Villa malo više sreće imao, mogao je oba zicera utrpati.
Neymara ne mogu smisliti. Kakvo simuliranje u svakom duelu... |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58. |