![]() |
jel netko gledao Livčia? Pa što je ovo sa 3 autogola?
|
Sutra i prekosutra nastavak lige prvaka
Napoli - Chelsea X CSK - Real 2 Basel - Bayern X Marseille - Inter Evo da ne bude ivan jedini koji daje prognoze. :p Iako chelsea igra lose ne vjerujem da izgubiit kod napolia doma. Real gazi sve pred sobom stoga je za ocekivati pad CSK. Bayern je banana u prvenstvu, a vidjeli smo kako se united proveo protiv basela. Za ovo dvoje zadnjih ne znam kaj da mislim. :) |
Messi opet čuda radi, 4 komada valenciji.
|
Da bio sam negdje uhvatio da ih je natrpao. :p Svaka mu cast. :)
|
Citiraj:
|
ma kakav value, pa pregazit ce ih vec u prvoj tekmi, moze teren bit kakav god, jebiga real je trenutno u najboljoj formi od svih ekipa liga petice
|
gledam izravno (star tv turkey) i evo nažalost portugalski peasant zavalja nekakav kumpir u gol....
|
sorry ako je netko vec stavio.. novi sam u streamingu lige prvaka..
http://video.uefa.com/Video/Live/Com...MatchList.html |
Naravno da si novi kad si stavio link na stream koji se plaća :D
Ovdje ćeš naći nešto a da ne moraš posezati za karticom http://www.footballstreaming.info/st...nks/index.html |
Baš..vrlo mudro. :D
Stišće CSK. :) Dobro igraju. Čini se da real ne igra najbolje kaj može. ;) |
Citiraj:
Citiraj:
Čeka se demoliranje Chelsea. |
Bit ce da im je bilo previse zima :/
|
Mata za 0:1 , dajte Napoli saberite se
edit: 2:1 ! |
Camorra je učinila svoje:D
|
Šteta kaj ne ulazi za chelsea. :) Igraju bolje nego u ligi ali neće unutra pa neće. :(
Opet obrana 3.1 :( Gasim ja ovo..nemrem ja ovo gledati... |
wuuuu tko bi rekao da cu navijat za zabare
iskazali se decki, svaka cast buuu chelsea ^^ |
Cavani-dečko izgara za loptom,uskoro najbolji igrač svijeta ako ovako nastavi.
Campagnaro-vrhunski branič Lavezzi-trka i samo trka-Ivica Olić style,sve dok ne dosadi braničima. |
Citiraj:
|
Bravo ivane evo idem pivu popiti u tvoje ime. Pogodio si jednu od njih 50! Skor ti je savršen! :D
Real je danas razočarao. :) |
Ovaj Chelsea je smijeh, obrana je jedna velika rupa, jedino kaj su dobro igrali je 15ak min u drugom poluvremenu dok nisu dobili gol.
E sad ovo je bila utakmica gdje se lopta samo napucava prema naprijed, 4 normalna dodavanja ne mogu napravit. A što se reala tiče baš bi volio da ih cska u madridu dobije. |
Mislio sam da ce chelsea igrati mrvicu bolje, ali izgleda da im je ovo trenutno maksimum, potjerati ovog smjesnog trenera, dovesti nekog cija ce prva recenica pocet sa jebanjem majke, i da vidis kak ce se odma iskristalizirati u momcad koja treba igrat na nivou...
Napoli ocekivano dobar, brz, jednostavan, okomit, mogli su utrpati dosta toga jos, zao mi je sto su si sami dali gol ali ajde, mislim da ce i u gostima izvuc neki x i da ce zasluzeno proci dalje ( osim ako se chelsea ne preporodi i odigra utakmicu zivota... ) Real je jucer odigrao toliko rezervirano i nemotivirano da mi ih je zalosno gledati, ekipa koja igra s toliko napadacke snage da se muci protiv jednog osrednjeg cska, ajde, mozda im je bilo zima... Na bernabeu ce biti veselo. @ivan77, sad si u winning streaku, trenutni skor ti je negdje 2 pogodena na 84 prognozirane :stoopid: |
sada City+United danas i sutra lom Ajaxa i Porta na domaćem terenu.
Ovo Basel- Bayern je najneizvjesnije do sada. Tu negdje su ekipe. Daje se prednost Bayernu kao da je Basel = Dinamo. Ako će se netko kladit na ovo neka igra poluvrijeme X. Tvrda utakmica sa malo golova koja će se riješit poslije 50 te minute. |
Citiraj:
Po čemu je Basel tako jak,posrećilo im se u skupini,to Bayern dobiva i prolazi bez problema Radije bih gledao OM-Inter |
Vidim da su se nekaj A.Cole i Lampard pokačili s trenerom. :) Očito im ne paše da igraju onak kak si je taj kreten zacrtao u glavi. Ta ekipa može kud i kamo bolje. Trenutno bi im jedini konkurentni trebali biti M.City i to je to ali na žalost to nije tako. :(
|
Viljaš kriv za jucer...daj pliz...pa da je Ančeloti mogao sta napraviti sa tom ekipom,napravio bi...potrosena ekipa ko i Inter :D
Čech - normalan coek ;) |
Promasio sam jucer Reala za 3t kuna.. A htio sam ga izbjec i svejedno ga odigram.. Danas vjerujem u dvije dvice.. Basel-Bayern 2; Mars-Inter 2.. Cisto iz razloga viskog koeficijenta
|
Citiraj:
|
Cuj ovaj bayern oni ne mogu gol zabiti.
Inter ga dobio u zadnoj sekundi valjda, neka:D. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:19. |