![]() |
Obe cu početi gledati kada izadje minimalno 5epizoda...inace sam pizdim čekajuci drugu...ovako jednu svaki dan i uvijek sam jednu iza :D
|
Nije preporuka jer jos nije izaslo, al je dojam da ce bit megapreporuka, ovo se cekalo:
http://www.youtube.com/watch?v=9Pe7J-8qIPY |
Napokon pogledao Terra Novu. Sta reci koju posluku porat :) Serija mi je odlicna pogledao sam ju u dvije veceri. Stvarno steta sto nece biti druge sezone, bar sam tako cuo.
|
Citiraj:
Jučer krenuo The Closer, zadnjih nekoliko epizoda serije prije spin offa Major Crimes. Danas kreće White Collar. |
Misfits, jel netko pratio. Trebam neku dobru seriju , al ono dobru BB gledao , walking isto .... nesta mi treba nabrijano :D
Citajuci mislim da ce se baciti na Homeland pa na Falling Skies ili obrnuto? |
Misfits su mi bili, brzi, kratki i slatki :)
|
misfits su mi bili izvrstni
<3 nathan |
Citiraj:
|
Citiraj:
Walter je inače teško smeće od čovjeka, ako nisi primjetio.:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
homeland takoder odgledan, dobar, iako mi na mahove iritantan. ali svakako preporuka takoder. falling skies........ sjecam se da su me treca i cetvrta epizoda skoro natjerale da prekinem gledati i bacim to smece sa kompa, no onda........ doslovce svaka epizoda odlicna, napeta, jedva cekas pogledati sljedecu epizodu. a preporuke, kao sto neko navede, sherlock recimo. Luther recimo, ili takoder odlicnu dugotrajniju Jericho. mozda cak i Alcatraz, meni se osovno svidio. |
Citiraj:
po meni u seriji previse CSI-a gluposti, a premalo prave price. Jericho mi je bio ok. :chears: |
Citiraj:
Misfits - genijalno Continuum - dobra serija |
Citiraj:
no da, slazem se da je ostalo puno puno pitanja na koje necemo dobiti nikad odgovor u obliku serije. ali osobno mi je bilo zanimljivo gledati, jbg. |
Anger Management sa Charlijem, pogledao prve dvije epizode, sasvim solidno za opuštanje. :)
|
Pogledao prvu sezonu Falling Skies, odlicna mi je. Samo da su elijeni napravljeni malo drugacije, tj skittersi :D Neki su grbavi :P
|
Steta sto nisu The Unit nastavili sa petom sezonom, serija je baš OK.
|
Pogleda Hustle zadnju sezonu.
Od 6 epizoda možda je bila jedna kvalitetna onoliko koliko su me navikli u prošlosti, dvije maksimalno, ostale teži prosjek. Po meni je serija dosta izgubila odlaskom Dannya i Stacie, jer je Danny bija jedan od jačih likova, dok mi ovaj novi Sean ni nakon 20+ epizoda nit smrdi nit miriše. Isto kao i Emma s tin da je ona bar oku ugodna za razliku od njega:zdero: Doduše za konkurenciju, ala Leverage su još tv u boji, pa ako tko nije pogleda, neka obavezno pogleda:beer: ps. Kad smo kod Leverage, isti se nastavlja u nedjelju 15.7., nekvalitetniji je od Hustle, ali se da pogledat, ubit vrime.:) |
|
Sitno brojimo do Breaking Bad S5 :)
|
Ostala mi jos jedna epizoda do kraja prve sezone Misfits-a. Nije mi serija nesta posebno al da se gledat. Serija je totalno spaljena :D Nego
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Današnji Breaking Bad---yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , napokon se vraca serija koju cu cekati s nestrpljenjem
|
Žestoko počeo Breaking Bad, aaaaaaaa kažem i ja :D
|
Misfits 3. sezona prve 3ep su mi lose, onako gledljive ali nije to to. Cim nejtan nije u prvom planu FAIL.
Za one koji neznaju Falling skies eo6 je vani :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:14. |