![]() |
|
Ajmo ga ne strašiti sad, čuki, jučer kad smo pričali ja dobio dojam da nije ništa posebno, malo se poljubio sa zemljicom i ajmo dalje. Al ajde u tebe je srce junačko, neće tebe malo glavobolje zeznut ;)
|
nemoj samo dobiti kaznu za pad s bicikla ko onaj lik kojeg su bili puni portali :D
|
Ma Čuki ima tvrdu glavurdu, tamo di je tresno više trava neće rast :D
Čak mi se učinilo da sam osjetio potres :D Mogli bi ga stanari tužit ak aktivira klizište hehehe |
Ekipa, nije biciklistička tema, al mora bi prespavat sa sride na četvrtak u Zagrebu, a svi moji se il vraćaju u Split, ili su im puni stanovi panjeva koji idu na Beyonce, tako ako ko ima mista i na podu, a nije baš daleko od Mimare, da se uvalim :D
|
Sve je ok. Kaze doktor da glava, vrat i rame nemaju prijeloma ili napuknuca. Pit ibuprofene i odmarat.
Imao sam osjecaj da me Lupino fotka koliko su me slikali na rentgenu :D Vise na Grmu bez body armora neidem :) A ovo za kaznu, pa oci bi mu izvadio da mi kaze idem ti murju zvat :/ I da, bio je potres mozga. |
Citiraj:
Blagi potres mozga, čim se nisi sjećao, to je to, al eto, još par dana ćeš biti šumast i onda ćeš htjet još skakat :D |
ono je bilo tragikomično :D :D
ali, ajde.. sve je ok prošlo :) mah, kažu potres mozga i kad padneš sa kreveta. više manje sve klasificiraju pod to, jedino si ti svjestan koliko je zabolilo :D bitno je da ne ostanu posljedice, a to što sada boli pregrmiš :) :beer: |
kako mi pasu ovi dulji dani :) jucer odradio afterwork krug od 32km, melem za dusu i tijelo :) konacno sam si nasel savrsen setup na vilici i sad je stvarno gust za vozit B-) danas moram ici stihat na grunt tak da neznam ako bum stigel, al sigurno se vracam herkulesom u stan, bar nekaj :D
|
Snijeg je nocas napokon nestao sa Sljemena :beer:
|
Ajde, iako volim snijeg vec mi ga je lagano bilo dosta.
Jos samo da sredim skolu, dodjem k sebi usput i vozi misko po finoj, suhoj zemlji :) |
Je probaj se ne strgat odmah, biće dugo ljeto :kafa:
|
Znaci od jučer do danas se otopio.. sunce mu njegovo..
jučer frend i ja odvozili Leustek, al bilo ga je još dosta tamo poslije stepenica prema vrhu.. |
Sutra netko zA Sljeme?idemo od tunela lojstekom,oko 4?
|
Sutra idemo Adaksinjo i ja zasad, u tako neko vrijeme, radim do 3 pa dok dođem doma po stvari i do gore to će vjerojatno bit tek oko pol 5. Radi uštede vremena možemo se na mihaljevcu nać pa spičit gore preko Lonjščine.
|
Sutra cu i ja najvjerojatnije na voznju nakon posla, samo ne znam kad cu moci krenuti, tak da se (vjerojatno) vidimo u Lugarnici.
Ja cu gore po 18ici. |
Sile pridružit ću Vam se, ja sam se vratio sad sa Grme i idem opet, došao sam doma jest :)
Javi tu il na Viber točno vrijeme nalaska. Edit: jedna uživo sa Grme koja je savršena za drobit do kraja, gripa ima na tone http://s17.postimg.org/4lqm3y1zj/DSC_0818.jpg upload foto |
sutra picim ujutro prije posla gore, pa ako je tko voljan neka se pridruzi
|
I mi cemo najvjerovatnije tek oko pola 5 kod tunela biti,mozemo i pricekat ako ce netko kasnije doci,u svakom slucaju,ovo je prva voznja nakon 6 mjeseci tako da i tko dodje kasnije stigne nas do izlaza iz tunela
|
haha, vidimo se radije gore onda svi skupa, nego da se cekamo.
|
Citiraj:
A što se tiče Mimare, mislim nije predaleko ali ima: http://go.hak.hr/399718650 @ čuki: jes ti njima rek'o da imaš bosansku :D |
Djizus Irvine, pa gdje ti to zivis, na mjesecu? :lol2:
|
Citiraj:
|
:roller: :D
|
Daj zamisli da se Irvin dokotrlja od tamo do tunela pa gore i opet dole i nazad tam :D
|
Eh Irvine, da si se ranije javio, mogli smo se Murina i ja preselit kod tebe :P
Snašao se u međuvremenu, hebe me jedino što ne znam dokad će trajat ovo predstavljanje, al nadam se da ću se moć u normalnu uru povući :/ |
Izvini jarane, nisam imo neta, bio sam u Svetoj Zemlji...evo me nazad :kafa:
dali vučeš i biciklu? u čet izlazim iz noćne pa da se malko bacamo po Sljemenu? slobodan sam čet+petak |
Jok, radno, ništa od bikea u ZG vjerojatno do kraja sezone... vjerojatno ni u Splitu toliko. Al bit će par za novi :D
|
Citiraj:
Sto se tice voznji, odmaram sad neko vrijeme. Jedino sto se vozim je po gradu. Do posla, skole.i nazad. I.naravno, bez kacige nigdje :) |
jel netko zainteresiran za petak popodne, grma - oko pol 5?
|
Uz neki konzum kupon akcija
![]() Da li je ovo ok kupnja za 2000kn? http://www.xplorerlife.hr/proizvod/4...kli-mantra-490 Kao neka akcija na kolektivi pa je u pola cijene iako to nije bas realna cijena, al za 2000-2500kn, što se uopće može kupiti? tnx |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:45. |
|