![]() |
|
norko u novoj verziji :chears:
|
odlican!
|
Ma vidi ti cipelice na slici ;)
|
opala, pa to je šminkerski hYbrid, samo ti ove šuze ne pašu, kako je Nik primetio isto :lol2:
|
To su one SPD s tvrdim džonom :D
|
to da budem u trendu kad jednom osvanem u night_rider-ovom izvještaju :fiju:
samo prikvacimo cleatove i da vidis novi hit za zene |
Jucer iso solo na sljeme,u lugarnici sreo Broja1,nekog covjeka sa yetiem sivim kojem nemogu zapamtit ime..isli dolje na 57,osim prvog djela je dobra staza...
|
|
Pozdrav ekipa,
ako nekoga zanima neka škicne mada čisto sumnjam da će netko od vas preći na dužu lulu;) http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=84404 |
Citiraj:
Evo video od jučer : http://www.youtube.com/watch?v=zYv-44r5KtY gledati u 720P molim :) |
Da uletim sa jednim brzinskim pitanjem - ima li spasa gumi koja se deformirala nakon šta je detonirala sa obruča (čitava je) pri 4.2 bara ili da je proslijedim u recycle bin ?
Hvala :) |
Evo jedna priča za koju mi svi znamo ali ne znaju naš gradonačelnik i ostala politička garnitura.
http://www.vecernji.hr/zivot/preko-k...-clanak-534331 |
Citiraj:
ako joj nije ništa vrlo vjerojatno je samo skliznula sa obruča radi velikog tlaka. :beer: |
Citiraj:
Pa jel ima on uopce obitelj kad ima vremena za gubljenje vremena i voznju biciklom. Mislim ljudi u tim godinaam bas i ne voze bicikli. Kao dijete je. |
Citiraj:
|
@evilZlayo - komentar je suvišan i komentirat ga neću.debil!
Ono što je meni najzanimljivije je da frajer daje podatak kako Bikepark Pohorje zarađuje više od bajkanja nego od skijanja. Pa zar Bandić to ne može skužit? Ili ne želi? Koji je to potencijal ta Medvednica!!! |
Cuks odi obavezno na pregled Neurologa bez obzira na FF! Pogotovo ako si u kratkom roku radi glavobolje morao uzeti dva analgetika!
|
Citiraj:
probaj staviti na rub gume malo sapuna, i napumpati malo više (kratkoročno na tih kobnih 4 bara, pa vratiti na 3 i voziti se malo) ako ne sjedne dobro i ako smeta u vožnji, baciti. tako sam ja ispravio svoju fat alberticu, s tim da je podnijela puno veći pritisak. čudno mi je da je na 4 bara pala sa obruča. baci oko na obruč isto, nekako mislim da se radi o lošijim gumama i obručima :beer: :beer: |
Sad sam se malo vozio po Grmi i kvartu, i brijem da mi je shock mrvicu propišao. Brain radi, istina nije tak ultra tvrd ko prije al radi.
Zanima me, dali netko ima 190x50 shock za posudit 10 minuta da vidim jel on stane meni u ramu? Ako stane, da znam za poslije da ne dajem 700kn za servis braina na kraju sezone kad mi Zmija može obični shock servisirat za 200kn. Podsjećam zapadnu ekipu, sutra idem na Sljeme oko 15h bi startao od sata u Vrapču, možda koju minutu kasnije. Preko kustošijanskog se ide. |
Zmija je uredno servisirao i Brainove koliko sam skužio iz čavrljanja s njime, provjeri ;)
|
Pitao sam ga, on je starije shockove sređivao, novije Future shocokve veli da nebi dirao, al izgleda da ću ga morat nagovorit pa kud puklo.
|
Bar njega neće bit teško nagovoriti na takav pothvat :D
Ak je teralogic rastavljao, ovo bi trebao isto moći bez nekih većih problema. Eventualno ako ti je otišla neka nestandardna brtva (tipa kondomček u FIT cartridgeima) onda moraš u ovlašteni servis... |
Citiraj:
Gume i obruči su serijski sa novog Specialized stumpjumper fsr, nije neki šrot. Na 4.2 je pala s obruča i izbila jednu žbicu... |
auuuf :D
onda je, možda, najbolje ne zajebavati se :D :beer: probati neku drugu gumu, samo se uvjeriti da nije obruč taj koji radi frku :) |
Izbila je žbicu? :D
Jao što ste radili s tom gumom? :D |
A eto, htjeli smo da sigurno sjedne, pa malo pretjerali. Čini mi se da će morat nova, jer ova napumpana liči na zvonara crkve Notre Dame :D
|
Citiraj:
Popio sam jucer jedan ketonal i danas jedan. Neka iscrpljenost me sora, poput mamurluka. |
Jbt cuks, pa kak si ti to pao? Oo
|
Tesko.
Pozdrav iz draskoviceve. Cekam da me prime. |
To ti bas nisu dobrodosli simptomi, nadam se da nije nista (osim potresa mozga sto si izgleda zaradio).
Osim glave mogao ti se pomaknuti i neki kraljesak pa je mozda i to izvor problema. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |
|