![]() |
|
Odsolirao danas Strmopec, odlican dan, skoro pa sve posuseno, jaaako toplo pa je pala i prva voznja u kratkom kompletu.
Bilo je dosta setaca, parking skroz pun. Malo sam se junacio pa sam pregazio sve, i detalje i The Uspon i spust. Kad sam izvukao bajk na greben mislio sam da cu umrijet koliko sam se potrosio, koma, em vazem 103kg, em sam na flat pedalama - vise nema teorije da vozim uspon dok ne padnem ispod 96kg, i samo na SPDu - ovak dodjem gore a noge klecaju :D Na spustu, tocno iznad izvora jedno lepo obnazeno zensko dupence mi je uljepsalo dan. Ah, nisam ja kriv sto je neku stislo u krivo vrijeme na pravom mjestu :D |
@Destro, Svaka čast na putopisu.
@NR, ako prestaneš stavljat materijal onda ću se morat počet voziti, dakle nemoj prestati jer još nisam spreman :) @Nik, pikčrz or it didn't happen. ;) |
Kupio sam 125ml joe's tubles mlijeka i planiram pola sipat u zadnju zracnicu a pola u prednju, dal bi mogao bit kakav problem?
|
Da, problem da ti se u zračnicama mućka po 60ml mlijeka koje ne služe ničem.
|
Upravo to. Koji ce ti to k unutra? Il slozi tubeless il se nemoj s tim zajebavat bezveze. Trosis si vrijene, lovu i 99% da ces usrat unutarnju gumu i cijeli bajk kad ti se razleti sa mlijekom :)
|
nebi zaprkalo rupu od trna il tako neceg? kostalo je 39,99 tako da nisu neki novci u pitanju, kakvu onda tekucinu imaju samokrpajuce zracnice?
|
Koliko se ja sjećam iz svog debakla s samokrpajući zračnicama (zaklo sam ju brutalno s snejkbajtom) je da je ta tekućina gušća i ljepljivija.
To mlijeko ti neće pomoći. |
Citiraj:
i koliko bi taj vic kostao? (gume i kitovi, u nekoj HR trgovini) edit: vidim da je kit dvije trake 199kn ajd pregrmio bi al dali imaju neke ajmo rec gradske tubles gume? |
ti tubeless kitovi niš ne valjaju
ostavi traku na obruču, kupi 24" zračnicu, i složi ghetto tubeless ako baš želiš tubeless potraži na jutubu ghetto tubeless, naći ćeš dosta filmića, ja vozim ghetto već godinu dana i nikakvih problema nemam ;) |
Gledao sam taj ghetto al mi je nekako fake and gay :D al ako valja...
danas sam nabavio neke plasticne schwalbe trake za 45kn pa cu mozda iskemijat geto |
zasto ghetto sa zracnicama kada je sto puta lakse sa trakom?
|
Gore je +7, 27 santima snega i opada :goood:
|
Citiraj:
Zato jer se ta traka nekad pomakne pa dolazi do curenja mlijeka, ghetto sa zračnicom je čvršći i manje burpa - isprobano + jer trake koštaju ko sv Petra kajgana |
Možda je mislio na trake tipa ducktape/ izolirke i sl.
Ja imam sa izolirkom slozeno, obicne gume i nikakvih problema vec drugu sezonu sa istim. :beer: |
Aha, to nisam probao, mislio sam s onim izrezanim trakama, skupe su i ne valjaju
to je ovo : http://keindl-sport.hr/oprema/1109-t...v-19-25mm.html |
To mi je vise za... Fancy za izmedu obruca i zracnice.
Nego, u kakvom je stanju grma ?! Medvedgrad ?! :beer: |
|
@jed2i - ja sam imao slozeno sa ducktapeom, em sigurno dihta, em nece nikamo. Vidio sam da nekima zna burpat jer se guma ne drzi dovoljno cvrsto. U tom slucaju su znali stavljati jos u sredinu onu izolacijsku gumu za prozore da se dobije brijeg... Mozda izgleda kao vise zafrkancije, ali je zato izmjena guma neizmjerno laksa... To se slozi jednom i moze se zaboraviti...
|
Citiraj:
isao sam 12-stepinčev put. Citiraj:
|
Citiraj:
ja sam happy kako razrezana zračnica drži, nikakvih problema nisam imao do sada |
postar me danas ugodno razveselio :chears:
|
a ma drzi zracnica super. to je dokazano da radi. Problem je jedino ako zelis promijeniti gumu, moras opet sve isponova slagat...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
al zato tvoja paše na mom bajku svetski :D |
Citiraj:
|
Poslao sam poruku joe's no flats team i odgovorili su mi da mogu to tubles mlijeko koristit u zracnici.
|
to ti je jako loša idea... ali kad si zapeo, tko smo mi da te zaustavimo... samo naprijed!
|
sta moze bit lose? i vanjska guma je od gume ko i unutarnja samo malo tanja, velike filozofije
|
Zračnica je podložna osjetno većem rastezanju zbog brzih promjena tlaka ovisno o kotrljanju kotača. Ostalo shvati sam ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |
|