![]() |
Trebali bi puštati trailere na tim bočnima platnima tako da iskoriste maksimalno situaciju.
|
Treba znati izabrati film za takva kina.
Ovo je 26x20m platno. Prvi put smo išli pa smo izabrali sjedala na sredini, i po udaljenosti od platna i pod 90 stupnjeva na platno. Za Mission Impossible je ispalo ok jer ima dosta krupnih kadrova, ali dok Tomica nešto radi na lijevoj strani, na desnoj ti može pustiti kompletno drugi film u pozadini i nećeš ni skužiti. Ima previše pomicanja glave za moj ukus. Ne mogu recimo zamisliti kako je gledati nešto od Wes Andersona jer takav kadar ne možeš doživjeti kao cjelinu kad moraš skenirati cijelo platno komad po komad i vrtiti glavu neprestano. Ne možeš široki kadar pohvatati ako se istovremeno događa više stvari. Treba poznavati redatelja inače izađeš iz kina i nisi pohvatao brdo detalja. Pokazali su trailer za F1 i evo, to je recimo nešto što ću otići tamo pogledati, ali idem u zadnji red, čisto da uspijem upiti što je više platna moguće bez da dobijem upalu vratnih mišića |
|
Otkad ona ima sise?
|
Daj sliku, dobit ćeš ih i ti nakon par tretmana AI-em :lol2:
|
Citiraj:
|
https://www.fangoria.com/alien-romul...-filming-date/
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Konačno nova alien franšiza koju nitko nije tražio.
|
Nedavno opet krenuo gledati Aliene po kronoloskom redu. Prometeus, super. Covenant, nije lose. Alien TC, brate mili nije me toliko smorio kad sam ga gledao prvih par puta. Dva dana sam ga gledao.
Pozdravljam prosirenje i moderniziranje fransize \o/ |
Sta je TC?
|
Theartical cut, ima i Directors cut. Da ne govorim koliko sam vagao kojeg cu odgledati jer se ne sjecam koju verziju sam prije gledao :D
|
Meni je jako dobar originalan Alien, bas ima dobru atmosferu i dizajn scena.
|
Citiraj:
|
Slice of Life ekipa ako se netko sjeća https://www.youtube.com/channel/UCfj...BL5mHapxeuA06Q svaka čast |
The Accountant 2
dosta lošiji od prvog dijela, izvlači ga uvijek dobar Jon Bernthal |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Ako Gladiotor nije dobar izbor, onda dobrog izbora nema. Znači izabrao sam dobar film, nisam oduševljen, kao i nekolicina ljudi s kojima sam pričao. |
Pogledo sinners..
What did i just watch :S Sent from my iPhone using Tapatalk |
Predator su ono bas papci, loosers. Uz svu tehnologiju, stitove, nevidljivost, uvijek izgube. Snowflakes :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Accountant 2 - solidan. Prvi mi je puno bolji, ali ovo je isto gledljiva akcija, u moru Stathama i Rocka, ovo je solidno.
|
Anora 2/10
Sta taj film je dobio pet oskara? Isuse, kakav smor. Prva polovica filma ajde de, nesto se kao i zbiva. |
93% na Rotten tomato. Srećom pa sam cijepljen na romantične komedije.
|
Nitko ne komentira Predator: Killer of Killers
|
Pogledao. Ok je.
I cyberpunk edgerunners, isto ok meni. |
Nešto potpuno nepotrebno, ali tu je…
F1 Trailer, ali s haptic feedbackom (vjerojatno radi samo na Appleu, ali probajte) https://tv.apple.com/gb/clip/feel-th...rgetType=Movie |
The Surfer
Tipičan Cage film u zadnjih 15ak godina. Trashast, mindfuckast, meni zabavan. Zumirane scene su top. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:01. |