![]() |
|
Citiraj:
meni je i Gold iz 2016. dobro sjeo koliko se sjećam. |
Pogleda Kravena. Meni je ok film. Nije mi imao dosadnih dijelova.
|
Cool
https://www.youtube.com/live/VWhU7AP...wyVTTyXGumboiu Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Jurassic World Rebirth:frend: |
Dobio karte za Nemoguću misiju pa ode to pogledati u lokalnom kinu. Nisam bio u njemu preko 25 godina. Uništili ga prije, godinama zatvoreno.
|
Dobio si karte za zatvoreno kino? Well played.
|
To se zove VIP! Nazočit će i Tom Cruise, lično :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
|
Citiraj:
Koje kino? Zvuči sumnjivo, da nije navlakuša za nekakvu prezentaciju Zepter lonaca? |
Kino Sesvete. Ok malo sam nespretno napisao. Bilo je godinama zatvoreno ali su ga uredili. Doduse sad se odrzavaju predstave, smotre, crtica dosta pustaju i poceli filmove. Nije to na razini cinestara ali klincima je svejedno.
U bivsoj jugi je spadalo pod kinematrografe i uvijek je u veceenjem lstu bilo navedeno i to kino. Jednom prilikom sam usao unutra da vidimo sto su napravili tj. koliko je unisteno. Kaj se filma tice ne bi platio kartu. A ni jedan nastavak nisam pogledaonu kinu a ni na telki. Pa Tomica je svemoguci, sve moze. Gori od James Bonda. |
Thunderbolts
Srednja žalost. |
Sinners
Zabavan i svjež, nije originalan ali je fora. |
Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke
Onaj tko voli blues (yammat četvrtkom gledam vas : ) svidjeti će im se Sinners svakako.
|
Pogledao na ovaj produženi vikend sva tri Venoma. Zabavno...
|
Citiraj:
Priest - htio sam neki treš, pa naletio na ovo. Solidna glumačka postava, zabavan skupi treš "hororac". Vision i Nikita vs Judge Dredd. |
Citiraj:
|
Ma zbog takvih stvari treš i funkcionira :D
|
pogledo surfera https://www.imdb.com/title/tt27813235/
baš mi je dobar bio, pomalo artističan ali ne naporan, još u kinu nisu palili klimu pa je doživljaj bio kao 4dx uz radnju filma :D |
Minecraft - Bože, šta ja to gledao? I to je film koji je zaradio oko mlrd $? Gledatelji su očigledno očajno gladni filmova jer ovaj odron ne vrijedi cijene kino karte. Ne zna se tko je bio lošiji, J. Black ili J. Momoa.
|
To je film ciljano napravljen za djecu i ljubitelje igre kojih ima više desetaka milijuna. Više mi opravdava taj film zaradu nego bilo koji Marvelov zadnjih 5+ godina.
|
Mountainhead
užas, amateri bi bolje snimili |
Slucajno pogledao Side Effects na hrtu2 iz 2013. Zanimljiv film gledljiv
https://m.imdb.com/title/tt2053463/ Sent from my iPhone using Tapatalk |
Pogledao ga isto slzčajno, baš dobar.
|
Pogledao sam to kada je bilo aktualno, ali se ne sjećam skoro ničega. Bilo je scena liječnika korumpiranih od strane farmaceutske industrije?
|
Evo za obožavatelje Belle upravo na HRT2 u filmu Resistance
|
Pogledao Mission Impossible na platnu od 500 kvadrata...
BFI Imax...stvarno impresivno kino. Film...meh, navučenih 5.5/10 Prevelik hype i nabijena očekivanja, a to nikako ne opravdava. Prva polovica je čak i dosta dobra, a onda slijedi patetika i pad do kraja. Pogledati ako volite franšizu, ali prvi (prošli) nastavak je bio barem duplo bolji. Prema ovom, drugi nastavak koji je radio John Woo i koji je na glasu kao najgori je remek djelo. |
Mene zanima ScreenX kako će filmovi na tome izgledati.
|
Već sam pogledao 3 filma na ScreenX. Fora je. Ne toliko platno koliko sama dvorana, sjedalice, imaš svoj stol itd.
Većina filma je samo na jednom, središnjem platnu, onda se ekstenda na sva 3, ovisno o scenama. Ali zaboraviš da je na sva 3 vrlo brzo, pa wow efekt splasne. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Isti efekt kao i ispred, wow je bilo samo prvi puta prvih 10-15 min, dalje film ko film. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:59. |
|