![]() |
|
Primjetio sam da su vozaci agresivniji u prometu sto im se manje vidi glava iza volana. Ako u retrovizoru vidim samo njegovu celendaru najcesce ne saltam visu nego pustim da me prodje. Inace ce me jebati na razmaku od 2 metra.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Auto je smeće, konretno njegov, to što ima zadnji pogon, njemu je samo bilo ulje na vatru. |
Pa nema vam nikakve veze kakav auto ili pogon na njemu. Pitanje je kakav je čovjek za volanom. Fiziku nemres izbjeći nikako. Problem je kaj današnji auti imaju previše konja za malo novaca, a i što ljudi nemaju nikakav osjećaj za fiziku a kamoli prometnu kulturu.
|
Citiraj:
Točno to :D Ljudi misle da je elektronika svemoćna i da će te izvući iz sranja. |
Veli moj susjed da nije BMWa kupio radi sebe, nego radi nas. Sad ga znaj ccccc.....
Stjerao me kad sam htio s mjeračem laka provjeriti dal' ima koju kilu kita na sebi ccccc.... |
Citiraj:
EDIT: 'đenje! Panduri nemaju pojma što se dogodilo https://www.index.hr/vijesti/clanak/...o/2069419.aspx |
Mislim da ce više naje*ati ovaj 51 godišnjak do svoje žene kad dozna da je vozio 23 godišnjakinju...
:D:D |
Citiraj:
Citiraj:
Jel itko skužio tablicu onog bijela BMW-a 5ice ispred vozila koje je snimalo sudar? ZG RADAR. Wtf :D |
Citiraj:
Vidi se da je skretač lagano tek započeo radnju skretanja. Kolko puta oštećeni, gleda auto krivca, pa čak i kad oba stanu i raspravljaju, i nema pojma ni koja je točno marka ili model bio, boja, a registracija niti broj ni slova Pretpostavke i mišljenja onog koji radi očevid su nebitna, trebaju opipljivi dokazi |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Kakve veze ima sto npr zidar sjedi za volanom bembare ili neki lik menadžer??? Kakve to veze ima,obojica mogu biti kreteni za volanom. Osobno radim vani i po tvom sam očito glupi idiot koji bi trebao voziti golfa 2,a nesto bolje...jer eto bio sam keramičar sad se bavim markiranjem ceste pa za mene nije bolji ili jači auto. I ja znam lika koji lijepo sjedi cijeli dan u uredu u banci pa je je namazan proletio kroz zidanu ogradu. Nema veze zanimanje niti skola s tim kakav si iza volana...problem su kreteni koji kupe moćne aute i onda letaju ko muhe bez glave jer eto on ima pilu pa se to mora i tjerati...misli da je Bog,da mu se svi moraju sklanjati s puta...i na kraju da ce kojekakva elektronika ili sta ti ja znam izvući ga iz sranja...nebitno bio on glupi zidar,varioc keramičar ili menadžer. A sad eto odustati od kupnje insignije,idem potražiti si golfa 3 na mobile.de...jer eto šljaker sam,nije bolje za mene. |
Citiraj:
|
trebalo bi se dati izračunati jednostavnim mjerenjem ako snimka iz ovoga auta koji je snimio sudar traje duže da se vidi kad se njemu mijenja crveno/zeleno.
onda samo gledati kak ciklus ide za križanje. |
Citiraj:
I ova tvoja izjava da nema veze vozi li bemburu zidar ili menađer. Vjeruj mi ima veze. |
Citiraj:
A vjerujem da statistički sigurno imas vise zidara,varioca i kojekakvih šljakera nego bankovnih činovnika,menadžera ili doktora... Vidio sam dosad hrpetinu nesreća otkako markiram cestu jer kreteni ulete u zonu radova sa 80-100 i bum...isključe se semafori,pa se ljudi neznaju snaci u raskrižju,neki ulijeću prebrzo ko padobranci i bum...i vidio sam od zidara do gospode u Armanijevim odjelima...jbg,ako si kreten,kreten si neovisno o zanimanju ili školi...problem su mrcine od auta i spomenuti kreteni iza volana. |
Sve jasno, budala ima uvijek, uvijek će ih biti, pa tako i za volanom. Ovdje pričamo o postotku budala u odnosu na obrazovanje.
Citiraj:
|
Dosta ljudi krivo razmatra vezu obrazovanja i činjenice jeli netko krkan ili nije.
Nije neka osoba krelac/krkan, jer nije obrazovan. Nije obrazovan zato što je krelac/krkan. Živim u maloj sredini i kod nas je ta veza baš izražena. Mahom takvi krkani kupuju polovne pile i prave sranja na cesti. Nisu svi, ali velik postotak je. Nevezano uz radno mjesto i zvanje. Razina obrazovanja nije uvijek u direktnoj vezi sa radnim mjestom. Krivo se tumače uzroci, posljedice i veze u ovih par stranica. |
Ja ne bi vezal obrazovanje i porijeklo uz ljudsku glupost i primitivizam. To je individualna "odlika". Problem je što su sudionici takvih nesreća mahom vozači koji su već radili sranja bilo autom u prometu ili nekim drugim prijestupom. Zna se tko su i što rade i opet ih se pušta da divljaju. Tako je to kod nas gdje postoje nedodirljivi na svakom koraku.
|
Kao prvo: polovni BMW serije 3, 4, 5 od 5+ godina ili Audi nisu statusni simbol. Tj jesu za one koji ne znaju za bolje (zna se o kome se radi) no njima je i Golf to isto pa ono ali nisu oni krivi.
Drugo, kada se gleda tko najviše divlja po cestama, to su klinci u starim oderotinama od auta mahom uvoz. Medijski eskponirani slučajevi kao ono prije s Kameničkim ili ovo danas je možda 5% slučajeva. E sad, zašto je to tako. Ja mislim da isto kao i što žene koje imaju komplekse za ovo ili ono naslikavaju se sa sisama i guzicama u prvom planu, tako i ono ako sam sa sobom nisi zadovoljan (a ima lijepih uspješnih ljudi koji to nisu, makar ih je više onih drugih ) s nečim moraš kompenzirati. Raditi na sebi je teško, učiti također, što ostaje? Par k eura i vožnja po gradu. Popularno zvano attention whoring (takav je izraz što ja mogu). Žalosno bi bilo da nije smiješno sve to da nema nevinih žrtava. |
isuste dajte više prestanite generalizirat, etiketirat i donosit neke svoje blesave analize o tuđim zanimanjima, obrazovanju, vrsti auta i sl.
Stvarno ne znam zašto mod dopušta više ovakve debilne rasprave. |
Citiraj:
No glavno da je "cool" za vidit kako sjedi nagnut prema mjenjacu s lijevom rukom na vrhu volana.. Citiraj:
|
kog zanima
|
Inače u ovoj statistici gdje je većina poginulih u prometu slabije obrazovana vjerojatno više utjecaja ima financijsko stanje manje obrazovanih i samim time starije auto koje voze. Rijetko kada vidite da je netko tko je poginuo u prometu imao neko novije auto, uglavnom stradaju ljudi u 20 godina starim autima.
|
Citiraj:
Dovede isti auto kao i prosle godine samo wrapan u bijelu boju, da pokaze sto? Ako je rekao da je prodano svih 150 primjeraka i da prvi primjerci izlaze 2020. Malo je to nevjerojatno ako i dalje trazi hrpu ekipe iz specijaliziranih podrucja Neto se je jako potrudio da napravi i dokument koji objasnjava neke stvari. Pa ako vam se da citat https://drive.google.com/file/d/1RGO...mE1YmWaSD/view |
boze koja glupost.
Ne ubijaju auti, vec brzina vozaca (manje obrazovani: citaj: krkani) |
Ona statistika je za općenito poginule u prometu, ne za one koji su skrivili nesreću. Isto tako brzina je uglavnom kriva za nešto manje od 1/3 nesreća.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Lik prodaje maglu a ovce puše... Fuj Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
A ono, to radi apple vec sto godina, muzicari, auto industrija, svi sve kopiraju, neznam kaj je tu cudno
|
Citiraj:
Prva karoserija je kit car a on tvrdi da su sve sami razvili 😂 I svi oni prodani concept one a nigdje nijedan video osim ovih što oni voze ili onaj doktor/suvlasnik u Americi. Nitko nikada nije snimio nijedan od svih tih silnih prodanih auta. Nikada nije bio na stazi iako od 2017 Vice da obara rekorde na nurburingu, a i nikada nitko nije izmjerio podatke o ubrzanju Ja skidam kapu za auto , samo da je manje laži oko svega toga Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Svi tekstovi po nasim portalima su cisti PR iz RA gdje je novinar dobio vec gotov tekst i samo su ga postavili na web. Malo razmisli. Ako auto treba isporucit 2020 zarne mislis da bi trebao imat vec gotov BAREM jedan auto koji vozi i na kojem vrsi testiranja. Preporucam procitat dokument. Sent from my FRD-L09 using Tapatalk |
Citiraj:
Jako zanimljivo. Stalno sam branio Rimca i isli mi na zivce oni sta ga napadaju. I prvih 20ak stranica ovog teksta mi ide na zivce, gdje se prica kako mu je stari lopov ko i svi iz politike. Kao da mi netko ide objasnjavati sa je Gadafi pao i ubijen zbog nafte. No shit Sherlock. Ali onda krece zanimljivo, od onog CroDrivera... E taj dio nisam znao i moram priznati da mi je tu Rimac pao u ocima Bogati coban koji laze o apsolutno svemu i proizvodi neki svoj hype. Bas kao Apple, dobro je netko napisao. Rimac je nas Steve Jobs, koji nije nikada nista proizvoe, samo zna dobro upakirati tudje i prodavati spiku. Krivo je to zvati prodavati maglu. Steve Jobs je stvarno uspio, imao je kes, i on i njegov tvrtka. Nije to bas magla. Mozda i Rimac uspije, izgleda da je na dobrom putu. Ali ne bi ga smjelo stavljati u iste recenice s Teslom.... Frajer preprodaje tudju pamet, i zapravo je ekonomist, ne injzinjer. |
E baš to. Savršen komentar Elven...👍👍👍
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Koliko je meni poznato Mate nikad nije rekao da obara rekorde na Nurbu, samo je jednom na fejsu stavio sliku staze kao hint. Isto tako on osobno nikad nije rekao da je gotovo rasprodana kompletna serija C_two nego njegov direktor prodaje za magazin Autocar kad su izlagali u New Yorku, Mate osobno AFAIK se u svakom intervjuu klonio konkretnih izjava. A ne znam koliko je poznato, krajem prošle godine dobio je kredit EU u iznosu od 30 mil eura link. Sad, koji su uvjeti i kako će firma koja vlastitom zaradom nikad nije godinu završila u pozitivi plaćati rate ne znam. |
Objavio je negdje definitivno ali mi se ne da sada tražiti pa evo samo prvi link sa Googlea
http://www.index.hr/Auto/clanak/rima...el/951963.aspx Ja bi ga poštovao 10000% da je rekao spojili smo savršene proizvode i doradili neke stvari. Jer to rade svi, tako radi i Apple npr... I da ne lažu toliko o prodanim autima A financije su druga priča već ... Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Nije nikad rekao da je obarao rekorde na Nurbu, samo hintovi. Primjerice: Na predstavljanju, Mate Rimac je istaknuo kako je C_Two sposoban odvoziti dva puna kruga oko Nürburgringa, dakle oko 45 kilometara, pod punim opterećenjem, bez ikakvog opadanja performansi. link Uzgred, NIO EP9 koji ima aktualni rekord na Nurbu je odvozio na nekih 90% snage upravo radi problema sa hlađenjem. |
Onaj kompletni dokument (post #42605) ako ljudima ne otvori oči ni 5 posto, onda ne znam. Meni je crna komedija dio da je rimac u knjigama iz osnovne škole, djeca uče o njemu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:37. |
|