![]() |
yup. ljama je totalno pwnala sve. sad sam malo tune-ao pa bi trebalo biti okej (tm)
|
Jos steka, nije bas da je ok.
|
mrmlj... da... vidim :( oh well... na serveru nema dovoljno mjesta za mysql i Adaptecov alat za monitoring raid-a (btw, pisan u javi koja si tak fino uzme 1GB RAM-a).
valjda bu sad okej (tm) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kaj je zajednočko kini i varaždinskim toplicama? riskiraju network-level block :D |
Sad fino radi, vidi se da je nova žaba kvalitetna roba:p
|
Citiraj:
|
prokletinje, nema me 3h i već šou :D
|
Meni zadnjih par dana isto štuca. Ili se kilavo otvara ili napiše Problem loading page i to na više konfi sa različitim OS-om. Zajednički je jedino zadnji FF. Bilo je tu i lami i kad uopće nije htio otvoriti forum.... Uglavnom - no good.
|
Sad radi relativno ok, koliko dugo bumo vidli.
Očito horzu treba redovno pritegniti kad neće sam :D |
|
Ovo je doslovno maksimalno 15 minuta posla.
|
Prema onom što sam vidio kako ga korisnici koriste bolje da se ne uvodi. Ne čitaju temu, ne multi quotaju, ne vide sigove, samo odu na kraj teme i postave pitanje koje je već bilo par postova iznad... Možda je to ograničenje samog Tapatalka.
|
Da, ali za samo čitanje postova,puno lijepše,preglednije i brže.
|
Citiraj:
|
Prema onom što vidim na drugim forumima, velika većina korisnika se ponaša upravo onako kako sam napisao. Sigovi mogu biti itekako bitni jer u njima razumni korisnici napišu svoju konfiguraciju ili nešto korisno ;)
Više bih volio vidjeti verziju za mobilne browsere. |
Citiraj:
|
bitno da je 80% forumaša najglasnije kada se treba svađati da li je optimalni mob sa 4" ili 5" ekranom ili treba li dati 3k i 8k za smartphone.
kaje tak teško dva put lupit po ekranu i zumirat desktop verziju? |
Je. Tapatalk ili mobilna tema je dobro. Po meni, bolje mobilna tema.
Zar to nije potez od 2 minute u kojem se instalira mobilna tema i to je to? |
Citiraj:
Nije uopce tesko dva puta lupit po ekranu, ali znas i sam da je nebo i zemlja na mobu radit sa desktop i mobile verziji foruma. Nije sve u zumu :) |
Nemam pojma iskreno...možda i je ako nije previše custom štrikanja po forumu, no u našem slučaju - je :D Kad Horza vidi ovo, možda će imati kakvu pametnu za dodati ;)
|
Da se treba okaniti štrikanja? :D
|
Citiraj:
u doba 720p ekrana se vraćati u doba wap-ekspirijens interneta mi stvarno nema smisla... nebitno sad da li će biti tapatalk za forum ili neće (a znam da neće) :D |
Siso, griješiš i to jako. Mobilne verzije foruma nisu WAP. Samo je drugačiji layout, primjereniji tapkanju prstima, za razliku od ovog foruma.
|
ja dobijem mlade čim vidim MOBILNA VERZIJA... neću verziju, imam fakin dual korove u mobitelu i neka rade ono što i treba da rade - glume komp :)
|
Citiraj:
Ček Sisa, ti zelis rec da je recimo XDA aplikacija wap? Meni je to recimo odlično, sve fino pregledno, brzo, nema nepotrebnog skrolanja gore-dolje-lijevo-desno. Iako imamo 720p ekrane, nije to za usporedit da desktop monitorima. |
ja volim skrolati u svim smjerovima i imat desktop experience pa makar, zamisli, morao ići prstima po ekranu... pinch zoom i double-tap su danas toliko speglani da ne znam zašto bi itko htio neke odrezane verzije prikaza.
|
Onda govori u svoje ime i pusti druge da izraze ono što žele :)
Mobilne verzije su brze, praktične, lako čitljive, obično troše manje prometa... |
ja do sad nisam naletio na sajt, uključujući ovaj forum koji nakon double tap-a mi ne bi sve skucao na širinu ekrana tako da stvarno ne kužim želju za nekakvom skresanom verzijom, ali dobro to sam očito samo ja... samo da ne me ne zadesi upala karpalnog tunela od silnog dabl-tapkanja :)
|
Aka nisi znao, a izgleda da nisi, u mobilnim browserima možeš forsirati desktop verziju site ;)
|
Ako smijem zamijetiti, sitna trivijalnost, al kako je forumaški frontpejđ u pitanju:
"morati ćete ispuniti registraciju" - brisati boldano :) |
Evo tipkam sa mobitela i koristim desktop verziju u Operi. Jedina 'zamjerka' možda bi išla na veličinu ikone za novo odnosno strelice te. Ista priča je kod brojeva stranica, tak da ako će se ikad možda ić u smjeru razvoja za mobitele radije prilagodit postojeću temu mobitelima i to na par mjesta, a ne tapatalk i ne znam ti što.
I još nekaj: operin engine fino resiza stranicu u zoomu i taman odreže lijevi dio gdje su nickovi, ak me zanima tko je postao samo blago scrool u ljevo :). |
Citiraj:
Tapa je odlična jer ima notifikacije, zna di si sta (tj šta je ne pročitano), di si sudjelova a sve u 2 klika. Nije problem scrolat ali nije praktično. I možeš zaboravit HD ekrane (ako aludiraš na rezu) jer to samo osigurava oštrinu a ne i veličinu... |
Naravno da nece ubit. Sta je je, ali nespretno je citat forum na malim ekranima. Mislim, postovi se daju citat ali nespretno je vidjet tko je koji post napisao, previse je skrolanja i horizontalnog i vertikalnog. Za nadolazeci upgrade ne vidim nista korisnijeg od tapatalka ili mobilnog skina te sredjivanja naprednog editora koji je stvarno u k...u. Al' sta je tu je sad...
|
Što s naprednim editom :stoopid:?
|
Pardoniram, ne koristim puno funkcija osim ovih boja kad tu i tamo zaplavim poveznicu, vidio sam da je hover nekako rasturen pa sam mislio da i ostalo ne radi :D. Zanemarite. Ali tapatalk može svejedno :).
|
ajd, izvukao si se :D
|
Trazim neke svoje posotove u pdf-u konfiguracije, koji su nastali prije 1,5 godinu, ali nikako ih ne mogu nac, pa me zanima jel postoji mogućnost da je to netko obrisao/premjestio/nesto druga?
Naravno, nije nista, prevazno, ionako sve teme/postovi u konfiguracijama nakon 6 mjeseci su manje vise beskorisni, ali čisto me zanima di su moji postovi :) |
Najstariji tvoj je iz 2007, u trenutnoj bazi, tak da su ti koje tražiš ili izbrisani iz ko zna sad više kojeg razloga ili ih ne možeš pronaći :D
http://www.pohrani.com/f/2Y/h1/1c2Wtgf/capture.png |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:10. |