![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za taj S720 sam do sada čuo samo riječi hvale. A niš, čekamo RAUL-a da mu stigne pa da nam ga predstavi...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Friška lista originalnih 8-jezgrenih MTK6752 kineskih smartfona sa certifikatima itd...
Cijena u yuanima, u kunama (bez poreza) je malo više od navedenih cifri. http://i.imgur.com/6LoWnTg.png |
Tko/Što su Longliqi i Green Orange???
|
Green Orange je poznato ime u Kini s cijenama iznad prosjeka, nedavno su imali popuste za par starijih uređaja
(došlo im iz pozadine u glavu :) Ovaj Longliqi je zapravo Obee Longrich Star. Izgleda dobro, da je koji dolar jeftiniji ne bi se dvoumio :D http://www.shoujifans.com/uploadfile...0075301645.jpg Iz liste sam obrisao veći broj TD-SCDMA (China Mobile) uređaja. |
Friška lista originalnih 8-jezgrenih MTK6732 kineskih smartfona,
cijena u yuanima, u kunama (bez poreza) je malo više od navedenih cifri. Velika većina je na TDSCDMA mreži (skinuo sam ih s liste). Zanimljivo da im cijena u prosjeku nije niža od jačih MTK6752 uređaja. http://i.imgur.com/P2NApXa.png |
Je li Ulefone be Pro dobra kupnja za 147 usd? Kao nedostatak se navodi losa vidljivost ekrana iz slabijeg kuta gledanja,nisam nasao nista vise o tom mobu
|
Citiraj:
|
Ne. U efox/coolicool
|
Citiraj:
|
Ali nemoj u ovoj temi.
|
Ovi MTK6752, nema ništa ispod 5.5"
a MTK6732, zašto bi ih iko kupovao, ako ima već duocore istih spec od pre 2,3 godine! |
Pozdrav, provjeravam samo jednu činjenicu, pretpostavljam da i najjeftiniji kinezi imaju proximity senzor, radi se, mislim, o Zopo ZP580 kupljen u H18 prije 6 mj., ne gasi se ekran kod razgovora te se onda licem svašta pritišće. Gospođu kojoj sam rekao da ga nosi u servis jer je pod garancijom tip je u CC Zapad uvjerio da jeftiniji uređaji nemaju taj senzor, mislim WTF? Otići ću ja tamo kad uhvatim vremena, ali pitam potencijalne korisnike istog...
|
Lik priča gluposti. Naravno da svaki ima proximity senzor. I očigledno je da ne radi kako treba.
|
vjerojatno je senzor otišao. ili možda nije dobro postavljena zaštitna folija ako je naravno postavljena preko senzora.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam imao slučaj da je folija bila u pitanju jer nije imala izrez za senzor. Fakat mi nije jasno kakvo to smeće od senzora stavljaju ovi novi kinezi kad folija mora imati rupu? Dva stara mobača doma isto kinezi i nijednom ne smeta folija.
|
Kakav je taj Jiayu S3, što kažu kinezi? Službeni kineski forum mi je katastrofa, ne mogu se snaći u toj dreci a ni neke dobre recenzije na youtube-u još nema.
Zna li tko da li treba ići na 3GB ili je 2 sasvim dovoljno? |
ima netko da je probao uparit xiaomi mi band i coolpad f1? nikako na netu nac jesu kompatabilni, iako bi trebali bit, al da ipak provjerim
|
Citiraj:
|
I jeli netko iskopao podatak koliko toucheva podržava Ulefone BE X?
Mislim si ga kupiti a nigdje to ne nađem. |
pa prijatelju, ja cu ti rec, da ja osobno, dosad nisam nasa niti jednu prakticnu primjenu 3 point toucha, dva su mi uvik bila sasvim dovoljna
|
Može li mi netko kao laiku objasniti koja je razlika između two-point toucha i recimo five-point toucha i kakvu to igra ulogu u svakodnevnoj upotrebi telefona?? Hvala.
|
c/p sa drugog foruma
Mislim da će ovo biti korisna informacija za one koji su kraćeg džepa. Uz promo kod ULFBEX ovaj octacore telefon košta samo 62 eura: http://www.coolicool.com/ulefone-be-...tphone-g-35548 |
|
Da. Bolja preciznost. Kada podržava samo 2 toucha ako je jedan blizu drugog, to mobitel vidi kao jedan touch između ta dva prsta.
A općenito je touch neprecizniji kada mobitel podržava samo 2 a ne recimo 5. |
Ne mogu se složiti s tobom. To što si opisao je slučaj kod THL T6S - dual touch, vodoravno ne prepoznaje dva dodira jedan pokraj drugoga itd..
AMOI A862W takođe ima samo dual touch i sve radi kako treba. Prepoznaje dva dodira uvijek, čak i tik jedan do drugoga i precizan je kao i bilo koji drugi telefon. Nije pravilo da dva dodira ne valjaju nego ovisi o proizvođaču. |
|
Jiayu S3 RECENZIJA
|
Citiraj:
JiaYu.es are offering GizChina.com readers a 17 Euro discount on purchases of the JiaYu S3 using the following code: 17gizs3 |
Jel Andi ikad išta loše i negativno našao na kineskim mobitelima? Koji god da tecenzira, svi su best buy :D
|
Još traži mane. Objavit će čim nađe. Majkemi.
|
ammm, imam problem na lenovu a806 dakle kad je ukljucen silent mode ili vibracija, mobitel prvo vibrira, ali nakon 10 sec se iskljuci silent mode i pocme zvonit, na najjace, nezgodno malo kad pises ispit
jel ko zna sta se desava edit, pise mi(dok mi zvoni mob) Calls from vip ring will be opened after 10 seconds ali niko mi nije u vip ringu niti mogu nac postavke tog vip ringa |
Citiraj:
Brko, mislim da mu čitatelji više ne puše te fore pa je sad ipak malo iskreniji.. :) Al kad srede rom s3 bude to avion od moba za kikiriki.. |
Ma stvarno ne znaš s njim nikad. Pod negativno navodi da se stražnji poklopac lako savija kad se skine s mobitela. Pa kome je to bitno. A i mobitel ima koliko sam vidio u romu integrirano da se roota jednim klikom,a on navodi nešto za da nema pca. Ako bude kakvih dobrih romova za to isplatio bi se uzeti. Video kvaliteta mi i nije bitna ,ali ne znam od kud bi ga uzeo jer iz europe dođe 2gb verzija i 220+ eura i još poštarina na to. Opet dođe taj famozni g2 u jednadžbu
|
Narucen Jiayu S3 2GB nakon dosta "vaganja" i pracenja svih mogucih talijanskih, spanjolskih, grckih i kineskih foruma. Taman dok dodje na moju adresu mogli bi pokrpati sitnice oko video kamere, na koju je bilo vecina zamjerki. Zasad me izasao 188USD sa osiguranjem za povrat VAT-a
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:10. |