![]() |
Citiraj:
Tak da nije toliko baš loše, al je vidno manje i može bolje. SD je do zla boga neoptimiziran i sve kaj su napravili sa SD800 i SD801 su sad zapackali i fakat se nadam da to bude bolje sa MM kao što kažu Alin i ekipa. Znam samo da im se ne žuri sa ažuriranjima baš kad se pogleda recimo Samsungov tempo, svaki tjedan S6 je dobivala neki drek, ovo valjd 2 puta mjesečno i to bude nešt banalno. Al bar je sučelje kamere sad ok i poboljšali su low-light fotke tak da je uporabljivo. Jedva čekam MM da se može otisak papka šire koristit :lol2: |
Citiraj:
|
ovako...moraš napraviti disable driver signature enforcement
https://theconfuzedsourcecode.wordpr...ndows-8-64bit/ Ako ima 8-cu ili 10-ku, nisi ni mogao drivere staviti bez ovoga. |
To sam napravio prije pocetka i onda sam instalirao drivere.
|
Citiraj:
|
Pozdrav,
jel ima neke posebne razlike izmedju Z5 i Z5 Premium prema forumaskim iskustvima? |
Riješio sam problem. Zaboravio sam stavit patch za flashtool :D
Flshao sam Existenz već |
Citiraj:
|
bok,
uzeo sam z3 compact, t-mobile brandirani rom je gore... odmah bi stavio sonyev stock rom da se riješim brandiranja, ima netko možda link za najjednostavniji postupak/download roma? Hvala! |
Ovdje su ti nabrojane sve vazne teme i tutoriali: http://forum.xda-developers.com/z3-c...-faqs-t3035066
|
Citiraj:
Igre isto nula bodova,mobitel mjenjam svako cetri godine i na mom ARC S se osjeca zub vremena iako je heavy moddan.:D Bitan mi je tapatalk,whatsup,viber,kodi,mail,vrijeme,vijesti,kamera... i sl. appsi. I da to leti. Inace,cemu 4k reza na tim ekrancicima? |
Sta je ovo tak komplicirano?
Doso mi je Z5C, a ono sve rozo i T-scumovsko... Kakvi su ovo DRM? Jel mogu flashnut neki normalan Android gore kojeg HT nije dotaknuo? Igrao sam se sa time još na HTC M7 i sa Moto X 2014, tak da nisam pocetnik. |
Mislim da Z5C nema ništa. Jedino ako imaš unlockan bootloader, a njegovim unlockom gubiš DRM ključeve i nemreš ih više vratit na Z5C. U ovaj navod sam 99% siguran.
Tako da ti ostaje freezat sve kaj možeš u postavkama, a s ostalim naučit živjet. Ili instaliraj Apex/Nova launcher i sakriješ u draweru aplikacije koje te smetaju i zaboravit ćeš na njih |
Odluka pala na Z5 u VIPa. Dolazi u srijedu.:D
Ima li neko prijedlog za zastitnu masku ili neki tempered glass? Na tabletu experia Z2 imam onu Sony futrolu i prezadovoljan sam njome. Ovu: LINK Ima li nesto slicno za ovaj mob? |
Flashnuo sam Central Europe FW i maknuo HT branding te pogasio vecinu appova. Trebam se jos malo poigrat i pogasit neke Sony servise. Nova Launcher jos i bude to okej.
|
Citiraj:
|
Mali ispravak, danas sam prebacio broj u VIP i to ce trajat do sride kad bi narucio mob iz web shopa
Sad vidim da daju neki gear VR uz S6. Jel to vrijedi ili? Uz Z5 daju onaj zvucnik bpl10. |
Ako ti je bitna kamera na mobitelu i bolji ekran, S6 bi ti bio bolji izbor od Z5.
Ako ti je bitan microSD slot i omnibalance dizajn, onda Z5. Iako sam Xperia Z series fan, osobno bi u tom pogledu išao na S6. |
Citiraj:
Ne možeš pogriješiti. |
Jel koristi tko kakav magnetni punjač? Jel se isplati to uzimat?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel to ovaj: http://ebay.co.uk/itm/WSKEN-Official...611?nav=SEARCH Daj mi samo reci jel trajanje punjenja jednako ili dulje traja preko magneta? |
Otprilike jednako, možda mrvicu dulje prema mom iskustvu.
|
Citiraj:
USB i magnet, isto je. Z1 se napuni za 2 sata i 45 minuta od 0 do 100 sa oba kabela. |
Citiraj:
Bez problema stavljen CE stock firmware koristeći samo Flashtool(+driveri) i XF direktno iz Flashtoola... Sve radi uredno. |
Citiraj:
|
Gledam sad ove razlicite verzije Z5 i uletilo mi tupilo od nekuzenja:D
Moze li neko objasnit ovu razliku: Sony Xperia Z5 E6653 4G 32GB graphit black EU 4,961.98 Kn Sony Xperia Z5 Black 5,899.01 Kn Uzeo sam prvi ducan koji je naisao radi usporedbe. Ja planiram uzet u VIPa ovo: Sony Xperia Z5 crna Koja je razlika? U cemu je stos? |
U podrijetlu robe. Za prvi ti pise "Podrijetlo robe EU. Isporuka 4-7 radnih dana".
U prijevodu, kupe negdje vani malo jeftinije i preprodaju ti. |
Thx.
Jel moguce da od svih ovih flagshipova jedino Sony nudi SD karticu i to do 200GB. Samsung uopce nema tu opciju tako da otpada odma u startu sto se mene tice. |
LG nudi, Motorola nudi.
Predlažem da odeš na http://www.gsmarena.com/ i po porizvođaču listaš uređaje i provjeriš koji nudi jer ovo nije tema za usporedbu i preporuku baš. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Z5: 23 MP, 1/2.6" sensor size Z3: 20.7 MP, 1/2.3" sensor size |
Galaxy S6 uopće nema sd slot, tako da si tu u pravu.
Inače, ja do sada nisam čuo za karticu od 200Gb. Jesam za 128 i 256Gb, ali 200Gb nisam. |
Narucio Z5 preko weba ipak.
Nekako mi se cini najbolji za moj ukus. Valjda će ga isporucit do kraja tjedna. Edit: imam experia tablet z2 lte s kojim sam zadovoljan pa je I to prevagnulo. |
Citiraj:
|
Stigla Z5:)
Naravno,nakon Arc S ovo izgleda kao svemirski brod. Edit: kako može bit waterproof kad je otvoreno mjesto di se ukapca punjač i mjesto za slušalice? |
jer je capless tehnologija zaštite, tj. imaju sigurnoste ovojnice okolo. Samo pazi da ne kopčaš punjač u USB utor nakon izlaska iz vode ili ako si na vlažnom mjestu, statički elektricitet bla bla baterija bye bye ili čak i matična...
|
Citiraj:
Ali,ne pada mi na pamet ovo stavljat pod vodu. Kisa eventualno i to je to. |
Pametno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:33. |