![]() |
ajmo argentina:)
|
Čeka se varan :D
|
Citiraj:
|
Ovu za treće mjesto ce 100% suditi Nišimura. :D
|
@šanteh - loš konjak sam popio :D
|
Znaci Njemacka i Nizozemska?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Od lošeg konjaka ima još gore, domaća brlja tzv. "Stakloper" :p
|
Citiraj:
Hehe. Mislio sam na 1. i 2. mjesto. :D |
Citiraj:
|
Jooj 1. i 3. mjesto mislim.
Bolje da šutim. |
Citiraj:
Znači alkoholni (d)efekti su dugotrajniji - ma mora bit brlja u pitanju kad te toliko drži (ispitni rok my ass) :p |
Kad me ide onda me ide. :D
|
Tekmu za treće mjesto sudi Alžirac.
http://www.fifa.com/worldcup/matches...502/index.html Za finale će se znati sutra. http://www.fifa.com/worldcup/matches...rview#nosticky |
2014 FIFA Golden Ball Nominees
Angel Di Maria (M, Argentina) Mats Hummels (D, Germany) Toni Kroos (M, Germany) Philipp Lahm (D, Germany) Javier Mascherano (M, Argentina) Lionel Messi (M, Argentina) Thomas Mueller (F, Germany) Neymar (F, Brazil) Arjen Robben (F, Netherlands) James Rodriguez (F. Colomnbia) 2014 FIFA Young Player Nominees Memphis Depay (M, Netherlands) Paul Pogba (M, France) Raphael Varane (D, France) 2014 FIFA Golden Glove Nominees Manuel Neuer (Germany) Keylor Navas (Costa Rica) Sergio Romero (Argentina) |
Po meni su zlatnu loptu zaslužili samo Robben, Rodriguez ili Lahm.
Pogba za mladog igrača, a među golmanima samo Neuer. |
A "najbolji" golman Buffon? :D :D :D
|
Citiraj:
Općenito se više slavi i nagrađuje napadački dio momčadi nego obranu... Citiraj:
čekaj da dođe ekstrimpauer i sastavi esej zašto je điđi najbolji :) |
Ma Reus bi sigurno bio u konkurenciji da igra, a kako bi tek švabe s njim u sastavu. :)
|
stvarno bi volio da Njemačka osvoji SP.
Ide mi na onu stvar Messie zadnje 3 godine. Maradona je bio i ostaje za Messia pojam. |
Citiraj:
|
Ode sve u qrac.
A ko će danas dobit? |
Ja citam i ne vjerujem, nista mi nije jasno. O kakvoj vi utakmici pricate GER-ARG? :wtf2:
Gdje je tu Sjeverna Koreja? |
Citiraj:
To teoretski znači da misli da će Argentina pobjediti. Znači da je svijet još uvijek na mjestu, a ja nemoram sa autom na turneju zagrebom :D |
Nema Arđentina šta tražit protu švaba. To bude 2:0 minimalno za naše :D
No, ako Arđentina kojim slučajem osvoji, Geloje si bude muda odgrizao :D |
Dabogda im i Oranje utrpale sedam komada! Ajmo Nizozemska!
|
Citiraj:
A ovo za Sjeverno Korjeske vijesti... baš ČAROBNO! :lol2: |
Citiraj:
Inače, jel' to samo meni ovo pjevanje Brazilske himne djeluje izforsano ? :stoopid: prvu tekmu je još bilo i zanimljivo, ali dalje mi je bilo bezveze :kafa: |
Ak ih to veseli, nek svršavaju na to forsano vrištanje himne. Gle, frend naš je pomoćni. Mogo bi Brazi zabit iz opsajda :D
|
Robben :D
|
Yes, yes :D
|
Zašto Tiago Silva nije dobio crveni?
Bio je debelo zadnji igrač. |
Kako su mi dosadni nizozemci s vracanjem lopte unatrag ,izgubim volju gledati tekmu
|
Opet silovanje, ljudi! :D
|
Citiraj:
Ali zato, trpaaaaaaaj gamad... |
Ajmo još samo 5 komada treba. :D
|
Evo sad negdje počinjem navijat za brazilce...
|
Brazilci nastavili tamo gdje su stali u utorak :D
|
Prošao mi tiket u 17. minuti :) Igrao 2 ili više u prvom poluvremenu. Inače, oba gola neregularna. Faul je bio izvan 16, ali i čisti crveni. I ofsajd
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:44. |