![]() |
Bolje pitanje je tko nije gledao.
Evo ja sam gledao! |
Ma Dracula 3000 FTW ! :D
|
Pa ne znam ko ga nije gledo, izašao je prije godinu i pol...
|
g.i. joe.
SF bezvezarija od filma. Odijelce koje je 20put lošije od ironmanovog. I još se isključuje kad prođu kroz vlak. I dugo traje. 4/10 |
Gledao danas Transformere 2 i Ice Age 3.
Nisam se razočarao.Pohvale jednom i drugom filmu uz, naravno, preporuku. |
Upravo pogledao HD verziju filma District B13 - Ultimatum, odlicna zabava, efekti i zvuk predobri a film standardno Luc Benson stil pun akcije, dobre muzike i efekata, inace je film DTS 96/24 pa je samim time zvuk savrsen.
|
Pogledao Otmicu Metroa 123 jako dobar triler, svidio mi se pogotovo zato što i obožavam trilere. Možda mrvicu naporan na kraju ali nije mi pokvarilo dojam :)
|
Citiraj:
|
Jeste bolji prvi jer je bio nesto novo, ali je ovdje zvuk malo bolji i efekti, zabavan film u svakom slucaju.
|
Citiraj:
State of play R.Crowe i Ben Affleck u glavnim ulogama...jako dobar film...ono zavjera,neka velika firma...svakako pogledat 7/10 |
ponovno pogledao Borata(2006)
gotov sam,remek djelo:D |
Uvatila me volja za supernatural pa ima neko neki dobar film tipa nekih mutacija, supermoci i toga. Nesto ko ghost rider ili film kao igra Prototype
|
Citiraj:
|
Našao sam nešto vrhunski: http://www.imdb.com/title/tt1226774/
Umirao sam od smijeha. Vrhunsko britansko-američko ruganje politici. Obavezno pogledati. Lt. Gen. George Miller: Twelve thousand troops. But that's not enough. That's the amount that are going to die. And at the end of a war you need some soldiers left, really, or else it looks like you've lost. Jamie MacDonald: You think that's his real name? Iceman? To Mr. and Mrs. Man, a son... Ice? itd... :roller::care: |
Citiraj:
http://www.michaelbay.com/newsblog/f...c71f3-558.html http://www.transformersmovie.com/ |
Citiraj:
Popizdit ću :( |
ne brini se....vec krajem rujna ocekuj DVD-SCR....uvjek tako bude....ali cekat cu ja 1080p da to pogledam...:D.....
|
Maloprije pogledal Perfume: The story of a Murderer (2006), jedan od boljih kojih sam vidio u zadnje vrijeme. Zanimljiva radnja i dobra glumačka postava, obavezno pogledati :goood:
|
Zar je gi joe tolko los? :(
meni je zadnjih par dana bilo dosadno pa sam pogledala sve star warse. tko ih ne bi volio... i nightmarwe before christmas... obozavam burtona |
http://www.youtube.com/watch?v=Wo-gGes6qig
Robogeisha LOL WTF!? :roller::D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gledah GI Joe prije koju minutu u kinu. Prebrutalan film - akcija od prve do zadnje minute. Ne znam s cim bi ga uopce usporedio.
Al n kuzim zasto su prvih 10 min totalno klonirali Iron Mana. |
Stiglo mi je nešto HD materijala :D !
Grand Torino Watchmen Wolverine....niš nisam od toga gledal pa neznam kaj da sad za laku noć Hrvatska pogledam... E da, jel ko ima u kolekciji Star Wars I-VI , u HD kvaliteti...muhahaha samo da nađem vremena i maraton počinje! :D |
Wolverine i nije baš pretjerano dobar film 5/10
Watchmen je solidan 7,5/10 Grand Torino 8,5/10 BTW Watchmen traje skoro 3 sata pa bi ga gledao skoro do 4 ujutro ako sada kreneš ! |
Wolwerine je smeće.
Watchmen je prejeben. Ako nemaš Directors Cut, nabavi to pa gledaj. Malkice više od 3 sata.:D Gran Torino je jebeno vrhunski, pravi za laku noć. Na kraju filma Clint izvodi jednu pjesmu, taman za zaspat :) |
Eto, ipak pogledao Wolwerinea!
Watchmen kolko ste rekli mi je bil malo predug za ove sate, Grandt Torino svi hvalite pa ću ga pogledat s curom kad dođe :), i izbor pao na W. Meni je film oke, realno gledano prema ostatku trilogije! Sve se sazna, nema happy enda...po meni je dobil malo veću ocijenu pošto mi je glumac oke a i volim MARVEL- filmove! Al kaj je da je, previše su tog smeča oko borbi nametali, pogotovo na početku Wade i onaj lik s pištoljima, to je tolko bilo dripanja s efektima i neznam čime ne da mi se počelo bljuvat, lik s dva pištolja skoči u zrak i s neba popadaju mrtvi crnci ko banane! Al dobro da dalje toga nije bili, ne u tolkoj mjeri! 6,5/10 P.S--pa kaj se radi u tom wačmenu da traje 3h+? Jel ne dosadi ni u jednom trenu...? |
Citiraj:
|
Moja preporuka je da prije gledanja Watchmena malo na Wikipediji pogledaš o čemu se, u glavnim crtama, radi u stripu, jer film, mada traje 3 sata ne može sve pojasnit. Zato dolazi 4satna verzija. Jedva čekam :).
|
evo zanima me ako ima u hrv imax kino...ako ne gdje nam je najbliže i ako ima neki popis imax kina posto ja nisam naso....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:38. |