![]() |
Citiraj:
@ Ziiky Ovdje je lista bankomata po zemljama, ali već jako dugo nije updateana https://community.revolut.com/t/the-...-country/61491 Baci pogled, ali preporučam da fizički odeš na više bankomata i vidiš kakve će ti naknade izbaciti. |
|
Nema vise automatskog top upa sa rba karticom?
|
Jedno vrijeme nije bilo u HPB-u, popravili su nakon par tjedana. Gnjavi banku mejlom, do njih je.
|
Citiraj:
Curve -> na karticu koju zelis, a u Revolutu zadas Curve kao auto-top-up karticu meni tako radi, a direktno Revolut auto-top-up sa karticom od banke ne radi |
Meni ZABA radi uredno
|
Citiraj:
|
Jel ima neko dobar da mi 5-10e sibne pa mu PBZ aplikacijom na tekuci pošaljem.
Zadnji dan mi zda uzme za YouTube premium. Nisam do danas ni vidio da je zadnji dan. Hitno je ako može odma sad |
Citiraj:
Ako si dodao novu karticu, cini mi se da je neki period prije nego sto ti da automatiku podesiti. |
Scrollao sam unazad par stranica, međutim možda mi je promaknulo.
Zaboravio sam naočale danas pa ću to iskoristiti kao izliku. Na kojim bankomatima ne uzimaju naknadu za dizanje keša s Revoluta ? Znam da se više puta spominjalo, ak se dobro sjećam uvijek sam dizao sa HPB-a bez naknade. |
Citiraj:
Raifaissen, erste, zaba, OTP, HPB, addiko, pbz... Uvijek je moguće da se to promijeni, a nisam već par mjeseci dizao. Njihova Visa prolazi samo na nekoliko bankomata bez naknade. I naravno, računaj da na free accountu imaš limit od 200€ ili 5 dizanja na bankomatima mjesečno. Na plaćenima više. |
Citiraj:
Došlo mi je danas godišnje izvješće o naknadama od revoluta. Čini se da sam im prošle godine poplaćao oko 93€ naknada. Većina se odnosina Metal i Premium planove, 6€ dostava prve kartice i par centi naknada kad sam jednom konvertirao pare na vikend :) Dosta više nego što sam ostavio ovdje kod "domaće banke". ALI, imao sam preko 450€ cashbacka na revolutu jer sam dosta smještaja i dodatnih sadržaja rezervirao i platio preko njihove aplikacije (cashback 10% na Metal planu za stays i experiences), koristio sam karticu u nekoliko zemalja s boljim tečajem nego bilo koja banka u HR (i to po postavljenom stop i limit orderu), dizao sam keš na raznim bankomatima, obavio hrpu online kupovine s jednokratnim karticama, iskoristio Mastercard World Elite pogodnosti pošto njihov Metal mastercard spada pod taj rang, imao njihovo putno osiguranje uključeno u Metal planu (tad su imali allianz i pokrivaju cijeli svijet s boljim uvjetima nego putna osiguranja naših osiguravajućih kuća). Tak da eto, naplate dobro te svoje pretplate, vjerojatno većina ljudi to ne iskoristi u potpunosti. Znam i jednog koji je uzeo Metal pretplatu na dva mjeseca samo da dobije metalnu karticu :D |
Citiraj:
da je danas digao na visu sa zabinog bankomata lovu bez naknade. Za limit znam, a za 5x dizanja love mjesećno sam zaboravio, hvala. :D |
Bas gledam dokument za 2023., kod mene 4.52 eur, 3 eur za cash withdrawal - allowance exceeded, 1.52 za fee for currency conversion over weekend. Neka sam ih pogura malo, zasluzili su. :)
|
Evo neko je spominja kako moze revolut funkcionirat da nista ne naplacuje, bome meni u 2023 20 eura vikend konverzije, 2022 16, 2021 10, fino se i toga skupi
|
Bome, 5 eura sam im dao... Od 2020 do kraja 2023 ^^
|
A bitce online kupovine vikendom....
|
Meni su blokirali račun zbog tog nekog poreznog broja.
Izbacuje mi da ukucam neki pin od 11 znamenki. Šta je to? |
Oib
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Dal da im kucam oiv pitanje se nameće |
Vec si svakako da osobnu i oib pri kreiranju accounta, realno ne mozes pobic od toga a da nastavis koristit uslugu...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Ovo za metalnu karticu. Kad je ukinuo plan kartica ostala i dalje radi ili je ponistena? |
Citiraj:
|
Plaćate naknadu za prijevremeni prekid Premium i Metal plana.
Čisto da se zna. Uzeo sam i ja bio premium za putno osiguranje... |
Citiraj:
|
Revolut mi nudi 2 mjeseca mukte premium
Pretpostavljam da ne dobivam metal karticu samo ak uzmem ta dva mjeseca premiuma? |
hm metal card je na metal planu mislim
|
Premium je plastična kartica, samo ima opciju biranja tri boje.
Metalna je u metal planu. Uzeo sam onu Anthony Joshua svjetleću kad je bila. Doma mi je u ladici. Ni ovu običnu se ne sjećam kad sam je izvadio iz novčanika. Sve mobitelom plaćam. Ne dam novce za karticu, a i od ovog Premiuma ne vidim neke koristi. Isto sam aktivirao dva mjeseca free, nikakve benefite ne vidim osim ako ako nekome nešto znači onih par subscriptiona koji dolaze u tome. |
ja sam platio oko 500kn metal karticu, bila je fora da uzmeš metal i otkažeš, ali platiš penale brutalne
isto stoji u ladici :D |
Nakon sta mi istekne dva mukte mjeseca Premiuma, mogu otkazati premium a kartica ce i dalje biti za upotrebu?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |