![]() |
Ramos.. sta je tom liku.
|
Citiraj:
Trebao je stavit Varana. |
Citiraj:
Sta mislis zasto je svaki trener Reala u zadnjih 5 godina preferirao Pepea? |
Koja dosada od utakmice...
Real nemre nis s loptom a ovi su skroz nesposobni. |
Probao sam preko streama gledati, ali slazem se, dosadna utakmica. Pogledam zadnjih 15-20min :)
|
Da ga jebes, nije dosadnija od tika take :D
Sent from my MotoG3 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
U svakom slucaju. Benzema.. pa ne mogu tog lika vise gledat. |
Benzema, vidim, cima pilote :D
|
Da bar pogodi neki NLO pa da ga otmu, fakat nikom nebi bilo zao
(Gledam dosjei x iz pocetka pa sam ufuran :D ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.omgif.net/lol/sergio-ramos-stratos-shot/ |
Ako nista, barem igra LP :D
|
Skužili ste do pola, al ajd :D
|
Najveci problem kod benzeme je taj da igra za kurac, nepokretan je i beskoristan
I onda sugavac da neki gol, i to ce bit neki bitan gol, i svi mu zaborave da je govno od igraca beskorisno |
Bravo,Zidane!
|
Najbolja utakmica ove sezone :D
A propustio si biser da real "igra" na nulu, em real, em igra na nulu :D |
Zakrpa na gaćama od prošlog puta nije izdržala, čekamo novi patch :D
Citiraj:
|
City nista ne igra, bas su losi, Real je preuzeo kontrolu i nadam se da ce jedan uci.
|
Ne znam tko to komentira na Areni, ali ili ima Realov dres na sebi ili Real na listiću - ali ovo je koma.
|
Citiraj:
|
Kao i pojedinci u ovoj temi ;)
Hartu spomenik iza branke postavit KREEEEEEEEEE |
S obzirom na sve, sasvim ok rezultat za Real ... šteta što nije ušla barem jedna, ali eto valjda i taj Hart nekaj vrijedi :)
Bijela (tj. tamnoplava) obrana je odigrala na nivou, čisto da iznenadi sve one kaj vele da Real ne zna u dva pravca igrati :D Napad je malo kašljucao s obzirom da nije bilo standardnog uhodanog tandema BC pa je Bale praktički sve morao sam. A opet vidi se da nije dovoljno uigran s ovim klincima da bi samo tako razbili Cityjev blok. Al dobro, kaj je tu je ... valjda bude sutra više golova :D |
Citiraj:
ova real kao da ne treninge neprecizni sa dodavanjem katastrofa za odigrati nešto bolje da ne pričam. Modrić najbolje što zna dok je kontra ili polukotra stati okrenuti i dodati iza prvom do sebi da se fino protivnički poslože |
Modric je odlicno odigrao, samo njega ne diraj.
|
Citiraj:
|
Nitko ne komentira najbolju zamjenu dana, zamjenu koju sam vidio jednom u drugom poluvremenu :D
Po ćemu je taj bolji od benzeme nemam pojma :D |
Igrač utakmice je sudac i ajde Hart (realno su ga sve lopte pogodile). :D Eto. :D
Sudac je totalni car. :) Proper muška igra i ne reagiranja na bacakanja i mahanja rukicama. :) |
Citiraj:
Ovaj gore ustane, maše rukom i kaže: Nije prekršaj, igraj dalje. :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:18. |