![]() |
Citiraj:
650W verzija bi trebala stici za cca 5-6 dana kod dobavljaca. Za sada vidimo nabavnu 10-tak € vecu nego 550w model. @BrziHR, hvala ;) |
Ima šanse da bude u prodaji
Thermal Grizzly 11.1g ? |
Citiraj:
|
Sve pohvale od mene za Uzi Shop, posebno bih pozitivno istaknuo ekipu iz poslovnice te brzo odgovaranje na upite u svako doba dana. :respekt: od mene i samo tako nastavite.
|
Što se tiče iskustva, sve najbolje o Uzi Shopu pri svakoj kupnji.
A sada glavni razlog zašto sam ovdje, Nino, može li se nabaviti Crucial Ballistix keksić od 8 GB na 2400 MHz DDR4, ali baš bijeli, da ne zaserem sad cijelu shemu boja konfe. Ali po nekoj konkurentnoj cijeni, jest da mrzim Links, Instar i slične iz principa ali ipak bi se proda za malo veću paru. :fala: |
Citiraj:
Za forumase 722,65 kn s PDV-om. Registracija opisana u 1. postu. :) |
Citiraj:
|
Regaj se na webshop i sa tog maila kojeg si registrirao pošalji mail na info@uzi da ti dodaju popuste. Prosto ko pasulj.
|
Upravo tako. :)
|
Evo i od mene sve pohvale za Uzi Shop, vrlo brzi odgovori na sykpe na sve moje upite, kojih je možda bilo i previše.:goood: Preporuke ostalima za kupovinu.
|
Gaming Bundle 144Hz Monitor + Grafička Asus Strix GTX 1080 8GB!
https://www.uzishop.hr/home/27076-ga...-graficka.html |
Da li mozete nabavit Xbox One S 1TB?
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk |
Xbox One S 1TB + Playerunknown Battleground = 2.300kn
|
Ima možda neki od dobavljača Benq EW3270U ? Cijena ?
|
Vjerojatno ga uzi može nabaviti za nekih 4500 do 5000 kn.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bok ekipa,
LG V30 (V30+) da li se da nabaviti ili eventualno LG V35? Thnx! |
@Nixsis, nazalost nemamo ga trenutno kod dobavljaca.
Imamo zadnji kom sa akcijskom cijenom 1.999,67 za forumaše, ako nekom treba. :D https://www.uzishop.hr/amd-ati-gpu/2...ddr5-lite.html Edit: Gotovo, otislo. :) |
Xiaomi redmi 5plus..kupljen u 1mj..muci me usb port..prekida punenje..mogu kod vas dofurst za servis ili direkt tamo?
|
Ima sanse za nabavku Bequiet dark base 700 kucista i koja bi cijena bila za forumase?
|
|
Nino ima li šanse za fractalom nano s ? Kontaktiram trgovinu za trgovinom i nitko ga više nema ili ne znaju kada će biti dobavljivo. Hvala na odgovoru
|
Cemo nac negdje po EU. Scimaj me na info@ mail sutra ujutro.
|
imate ikakav info kad bi trebao stić https://www.logitechg.com/en-us/prod...ess-mouse.html
i možda eventualno cijena? :D |
Jos nedostupno, nema informacije kada stize.
Mislim da nema nade da bude ispod 1.200kn :D |
koliko corsair napajanja imaju garanciju u uziju? 2 njihove i može se još na corsair stranici registrirati? sjećam se da corsair, konkretnije rm550x ima 10g gare
|
2 godine u Uziju + ostatak u Corsu.
Sent from Usreo Mobara |
Meni su u jednom drugom dućanu informatičke opreme rekli da ako se ide registrirati preko Corsaira onda od prvog dana sve eventualne kvarove moram rješavati sa njima.
Ne znam da li je tako i u UZI-ju ali treba imati na umu. Ne znam ni dal to uopće smiju po zakonu :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Da li dućan smije tako raditi. Rekli su mi da ako registriram preko Corsaira onda dobijem 10g (radilo se o RM650X) ali onda više garanciju ne ostvarujem u dućanu nego isključivo preko Corsaira. No nebitno, totalni je offtopic za temu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:26. |