![]() |
Arsenal prso u startu :D
|
Citiraj:
|
A ovaj:
Samouvjereni (reko bi našmrkani,OP.A.) Moyes nakon pobjede nad Aston Villom: Dajte nam Bayern, želimo u polufinale Lige prvaka! (daće im ga bayern...grubo,u pak...bez vazelina :D) |
Citiraj:
Hit dana u bavarskim pivnicima 3.4.2014: "Da mi kupi Moyes suknjicu od svile, da me vidi ona, dama iz Londona" |
Arsenal izjednačio, biće veselo
|
Flamoney ljubim te u razdjeljak! :D
|
Bogami Bilbao bi mogao našutati Atletico Madrid, trenutno je 1-1 ali igraju puno bolje
edit: nabijem ih na kurac, imali su 3-4 mrtva zicera koja su fulali, i sad je koke zabio za 1:2 atletic madrida |
Citiraj:
|
Gotovo idealno se poklopilo za Liverpool. City i dalje prvi favorit za naslov.
|
Citiraj:
I city je "kiksao" pošto je igrao 1:1 s Arsenalom. ;) |
jučer san gleda chelsea protiv cp, 'trebalo' mi za listić:D
ljudi često prigovaraju barceloni da umrtvi utakmicu do te mjere da bude negledljivo...ako je to tako, onda je ono jučer - bez uvrede Hamm-u i drugim navijačima kluba - čisti mazohizam. apsolutno se ništa nije događalo. :) |
Mogu zamisliti. Znaju ukenjat stvar.
|
Ako iko...onda Chelsea nažalost. Sva sreća pa i City kiksao....a Liverpool ne smatram ozbiljnim contenderom :)
|
e neman pojma, valjda su već debelo koncentrirani na psg ili nešto, no gledam pl tablicu, prvenstvo je u fazi kad i jedna jedina utakmica donosi bitnu razliku...
|
Ajmo cionisti :D
Edit: zaboravio sam da tamo igra decko po imenu Younnes Kaboul Edit2: ovakvu katastrofu od gorespomenutog obrambenog nisam gledao od Titusa Bramblea i Jean-Alain Boumssonga... |
Nikad od Šrotenhema pravog kluba...
Nadam se da će bar Van Gaal biti u moći da nešto promjeni :rolleyes: |
GG liverpool. Idu na prvu poziciju. :)
|
Čisto silovanje.
Osma pobjeda za redom i preuzimanje prvog mjesta! :) |
Ptići očerupani, i ide se zasluženo na prvo mjesto. :kafa:
Sumnjam da će tako ostati, ali smijemo sanjati :D |
Ako niš zbog Gerrarda nek osvoje... to ću istrpit :)
|
Citiraj:
|
Kosilica? on je samo na pašnjacima igrao...ova dvojica su igrali lige prvaka čoeče :)
|
Citiraj:
|
Liverpool mislim jos ima m.city i cfc. Veselo do kraja. :)
|
Da, ima te 2 kod kuće a mora i u goste Crystal Palaceu. :D
|
Citiraj:
Teško da će liverpool osvojiti, mislim da im fali kontinuitet dobrih igara, sad će opet kiksat dve male utakmice... Ali priča se o Kovačiću iduću sezonu, samo naprijed, nek sloze dobru ekipu :) |
Da CP je gadan, a pogotovo kad si sam trpas golove. :D
|
Već dugo mislim pitat ...
Ima li neki servis ili nešto slično gdje bi mogao uhvatiti neki pristojan HD stream lige prvaka, a da nije preskup (na bnet-u sam). Znam da mogu besplatno naći stream ali je sve to manje-više katastrofalna slika :D Znaci ...ono tipa plati-pa gledaj. Al ono da je neka pristojna cijena ... |
Citiraj:
Ili Match od Tportala, kod njih je mislim 400 ili 500kn za cijelu sezonu lige prvaka (grupe + ko faza), ali sad se više nemre kupiti |
Danas barca-atletico i united-bayern. :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:04. |