![]() |
Citiraj:
Usporedi si build svih tih tipkovnica koje su ti u konkurenciji. Dali je hot-swapable, jesu li stabsi i switchevi pre-lubed ili imas volje ih sam lubeati, kakvi su keycapsi, gasket-mount ili ne, ima li kakve extra tipke(ili knob) itd. Pogledaj video reviewove da provjeris ima li prevelikog pinga kod tipkanja i ostalo je stvar osobnih preferencija.. koji ti se zvuk/izgled/layout vise svida. Npr meni je bitno da su arrow keys odvojeni + sam htio knob - uzeo sam Q2 i zadovoljan sam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Osim ako nisi shroud ili LVndmark, a koristiš tipkovnicu na kabl, sumnjam da će ti latencija tipkovnice predstavljati problem :D
|
Citiraj:
Ali kao sto ti je kolega gore naveo, obje su zicom spojene tipkovnice, tako da moguca potencijalna razlika u latencyu vise spada u domenu placebo efekta nego necega sto moze utjecat na to kakav ce ti gaming experience biti. |
Postao sam pod temom miševi za miša, pa ću i ovdje za tipkovnicu...ima li tko kakvih iskustava sa brendom Uvi i njihovim tipkovnicama....konkretno optical black switch me zanimaju.... Hvalaaaaa :chears:
|
Ćopio netko QK65? Doživljaji?
|
Ulovio R2, tako da tamo krajem godine nadam se postam dojmove :roller:
|
Ja se predomišljam za QK65, trenutno je unlimited GB do 25.6. ako se ne varam. Barebone ispadne oko 220 USD, znači još 100 barem treba za switcheve i keycapse (clone). Jel zna itko hoće bit opet moguće kupit Meletrix Zoom65, nekako više naginjem na tu stranu zbog knoba.
|
Da, na mykeyboard, joinaj se na njihov discord pa pratis ;)
|
Citiraj:
|
Naruceno par minuta nakon sto se pojavila :D
|
Što kažete na ovo? Sviđa mi se tehnologija. Probao sam mehaničke, opto-mehaničke, EC, a sad je red na Hallove :D
H1-Hera,World’s First Wireless HE Switch Mechanical Keyboard |
Kazu 100x tiši switchevi, po sound testu se ne bi baš reklo :D I cijena je neuobičajeno niska kad usporediš sa bilo kojom drugom tikovnicom sa tim fičurima, pogotovo sa cijelim alu tijelom
|
Jedino sto mozete kupiti bolje u moru mehanickih switcheva je topre, ali to kosta, i tipkovnice s njima su rijetke.
|
Citiraj:
|
Konačno nešto novo na području mehaničkih tipkovnica... Bradonja je oduševljen, i to je understatement. :D
|
moze preporuka za low profile tipkovnicu
za igranje uglavnom koje su mi sve opcije. nemora biti mehanicka |
prvo mi napamet pada moja G815, ima i wireless G915
|
sada imam dvojbu izmedu g915 tkl ili streak65 lp
jel ima tko iskustva s fnatic shipingom, koliko vidim salju iz NL pa nebi trebao placat porez i ispadne 50 eura jeftinije od g915 tkl |
Mislim kako je i keychron imao par modela sa slim tipkama, ja imam jednu mislim da je k1 model, no bežična je.
Inače gledao sam na mykeyboard tipkovnice....dostava za HR 22e a za SLO 12,,,,,KK?? Nisam nikada naručivao od tamo, jeli su ok?? |
k1 mi najbolje izgeda od svih ali ga nikada nema raspolozivo
neznam dali da cekam ili uzmem streak65 |
Citiraj:
streak65 :goood: |
uzeo streak65 lp
valjda necu zazaliti asusa vise ne uzimam kako nakon 2g neke tipke ne svijetle dok druge slabije svijetle a software je uff. |
složio bi se sa tobom što se tiče Asus softw. blagi užas kako radi i kako su to sve zakomplicirali. :lol2:
Ja se dvoumim između glorious gmmk 2 sa novim fox switchevima i Ducky shine 7 blackout.....800 vs 1000kn, nisam pametan što uzeti.....gmmk2 ima odlične switcheve prelubed su i sve je na mjestu.....Ducky je po ovoj cijeni takav da ga nema nigdje, no vidim dosta da se žale na taj shine 7 sa defektnom razmak tipkom i guljenjem boje na black modelu.......pomagajte što da uzmem :) |
Citiraj:
|
Nitko ništa, na kraju naručio Epomaker th80 gateron black pro switchevi....nadam se da budem zadovoljan....
test |
Po kojoj si cijeni uzeo?
Javi dojmove kad stigne ;) |
830kn sa taxama + 160kn neki lolipop braided kabal ovi peder....jel :))....javim, naravno.....:chears:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:12. |